Skip to Content

Det Här Är Råd Angående Förhållande Som Du Behöver Höra, Baserat På Ditt Stjärntecken

Det Här Är Råd Angående Förhållande Som Du Behöver Höra, Baserat På Ditt Stjärntecken

Tror du på de par som säger att de aldrig bråkar eller inte håller med om något? Nej? Inte jag heller.

Alla par måste stöta på vissa oenigheter i sitt förhållande. Att ha några små konflikter och oenigheter är faktiskt bra för ditt förhållande. Tro det eller ej, det stärker faktiskt bandet mellan er.

Det viktiga är dock hur ni hanterar det. Dessa små oenigheter behöver inte avsluta ert förhållande. Det är viktigt att veta hur man pratar om det och når en kompromiss.

Om du tror på astrologi och ditt förhållande går igenom en tuff period så håller du säkerligen med mig om att stjärnorna har anpassat sig för att ta dig hit eftersom vi har de bästa dejtingråden för dig, baserat på ditt stjärntecken.

Väduren (21 mars – 19 april)

väduren horoskop

* Du måste verkligen sltua tävla med din älskade hela tiden eftersom det inte är sanna kärlek. Kärlek handlar om att kompromissa och offra sig för den du älskar.

Kom igen Väduren, vad tycker du är ditt värsta dejtingsdrag? Är det för konkurrenskraftigt eller försöker du kontrollera din partner?

Ja, du är ett brinnande tecken som styrs av Mars och som gör dig extremt passionerad för allt du gör och det är helt ok. Du bör dock inte tänka att du alltid måste vara bäst i allt du gör.

Tyvärr anser Väduren att allt är en tävling (till och med deras kärleksliv och relationer) och de tycker bara att de alltid måste vara bättre än alla andra människor.

Oxen (20 april – 20 maj)

oxen horoskop

* Var inte rädd för att prova nya saker och ta risker i livet. Hoppa ut ur din komfortzon och visa din partner hur rolig och oförutsägbar du kan vara.

Kom igen Oxen, erkänn. Är du ibland ledsen över att missa allt det roliga i ditt liv bara för att du är rädd för att ta risker och gå ut ur din komfortzon?

Ja, att vara realistisk är bra men du måste också vara medveten om att livet är oförutsägbart och därför måste vi ta några risker då och då.

Ibland kan Oxen vara outhärdligt envis om att prova nya saker och på grund av det kan deras kärleksliv drabbas. Deras relation kan lätta fastna på grund av det.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni )

tvillingarna horoskop

* Problemen i ditt förhållande försvinner inte genom att du undviker dem. Öppna upp till din partner om de saker som stör dig.

Tvillingar, Tvillingar. Varför är det så svårt för er att fokusera på en person och ha ett seriös förhållande?

Även om de styrs av kommunikationsplaneten, Merkurius, så är Tvillingar inte så bra när det gäller hälsosam kommunikation med sin partner.

De är dock proffs på att undvika ämnen som inte är bra för dem. Det värsta är att en Tvilling inte bara är ouppriktig med sin partner, det är svårt för dem att vara ärliga med sig själva också.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

kräftan horoskop

* Sluta ge hela dig till ditt förhållande och acceptera aldrig kärlek som inte blir återvänd på samma sätt.

Först vill jag berätta för alla Kräftor där ute att de måste förstå att när det gäller relationer måste de känna sig älskade lika mycket som sin partner.

Som ett av de mest känsliga och känslomässiga tecken så tar Kräftor alltid bättre hand om andras känslor än sina egna. Tyvärr leder det ibland till att de blir skadade.

Lejon (23 juli – 22 augusti)

lejonet horoskop

* Förstå att din partner är lika viktig som du är i ert förhållande. Du kan inte alltid ha all uppmärksamhet eftersom de kan börja känna sig försummade och det kan driva bort dem.

Jag vet att Lejon alltid vill vara i centrum av uppmärksamheten men blir det aldrig tråkigt att ha alla dessa ögon på sig?

Lejon är vana vid att alltid vara showens stjärna och det är nog något som skapar de flesta problem och oenigheter för dem i ett romantiskt förhållande.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

jungfrun horoskop

* Din partner är inte perfekt men du är inte heller perfekt och det är helt ok. Acceptera och omfamna det och börja njut av livet mer.

Blir du trött på det ständiga behovet av perfektion? Jag måste vara ärlig och säga att det ibland kan vara så frustrerande.

Leta inte efter brister hos din partner eftersom du kommer hitta så många av dem. Ingen av oss är perfekt och ingen kommer att bli det någonsin. Omfamna deras brister istället för att försöka ändra dem eller försöka göra dem bättre.

Vågen (23 september – 2 2oktober)

vågen horoskop

* Lägg ner dina vågar och tänk inte för mycket. Vad som är menat att hända kommer att hända.

Åh Vågen, dina skalor och ditt behov av harmoni får dig att tänka på vissa saker hela tiden eller hur? Och båda kan vara så utmattande ibland eller hur?

De övertänker ständigt. Första gången de har ett bråk i sitt äktenskap så kommer de inte att komma över det på ett bra tag.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

skorpionen horoskop

* Ta det lugnt och glöm allt om ditt arbete dina professionella relationer. Nu är det dags att ägna lite mer tid åt ditt kärleksliv och visa din älskade att de är viktigare för dig än ditt jobb.

Att engagera sig i ett förhållande är inte svårt för dig men ändå är du inte så framgångsrik i ditt dejtande?

Skorpioner brinner verkligen för allt som de gör De är mycket engagerade i både professionella och romantiska relationer.

De har dock en mycket negativ egenskap och det är deras önskan att kontrollera andra. Det är så frustrerande och det kan mycket lätt driva bort deras partners.

Skytten (22 november – 21 december)

skytten horoskop

* Gå inte bort varje gång ni inte kommer överens om något i ditt förhållande. Var inte feg och slåss istället för din älskade.

Är du en av de människorna som lätt blir förälskad men också kommer över någon väldigt lätt?

Tja, du är en Skytt så självklart är du sådan. Du kommer att ösa din älskade med kärlek och tillgivenhet men första gången de gör något fel så vill du inte ge dem en ny chans.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

stenbocken horoskop

* Ta dig tid för din älskade. Lägg kärleken högst upp på din prioriteringslista och låt den bli din största motivation i livet.

Du känner dig så missförstådd av alla andra när dig eller hur? De ser dig som okänslig och kallhjärtad bara för att du är för ambitiös och för att du redan vet vad du vill ha från ditt liv.

Jag förstår dig. Det bra att ha drömmar och mål och att passionerat gå efter dem. Men det är fortfarande inte en anledning till att försumma din partner och få dem att känna att de inte alls finns på din prioriteringslista.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

vattumannen horoskop

* Var bara mer uppmärksam på din partners känslor och var inte rädd för att prata om dina egna.

Du är inte så bra på att känna igen andras känslor och det har alltid skapat problem i ditt kärleksliv.

Tja, ni Vattumän gillar att stänga av från resten av världen så ofta och det är därför människor tycker att du är kall och känslolös.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

fiskarna horoskop

* Sluta dagdrömma och ägna lite uppmärksamhet åt nuet. Ställ inte orealistiska förväntningar i början av ditt förhållande för annars kommer det definitivt inte att sluta bra.

Fiskarna är zodiakens mest romantiska tecken och det påverkar ditt kärleksliv kraftigt och gör det svårt.

I början av ditt förhållande börjar du dagdrömma om din partner och du börjar till och med planera hela din framtid med den personen.

Du ställer alltid orealistiska förväntningar på din andra hälft och efter en tid blir du besviken och allt detta blåser upp i ditt ansikte.

Råd Förhållande Du Behöver