Skip to Content

Vad Jag Önskar Dig I Det Nya Året

Vad Jag Önskar Dig I Det Nya Året

Jag hoppas att du accepterar kärlek från dig själv.

Jag hoppas du slutar med plågan, skulden och missuppfattningen om att du inte är tillräckligt bra. Det tog mig väldigt långt tid att acceptera det jag önskar dig just nu.

Det tog mig lång tid att inse att de hemska orden andra sa om mig inte definierar mig. Det tog mig lång tid att lita på världen igen, för under så lång tid trodde jag att den bara bestod av människor vars syfte var att såra.

2023 lärde mig att det goda i världen alltid vinner över det dåliga. Jag hoppas 2024 lär dig samma sak.

Jag hoppas att du aldrig blir offer för de fula orden han kallade dig. Jag hoppas att det nya året lär dig att alla män inte är likadana, precis som varje kärlek är annorlunda.

Ett tag trodde jag att kärlek endast berodde på din egen ansträngning. Det är inte kärlek.

Kärlek är inte ett ord du slänger ur dig när du har gjort fel och hoppas på att de tre små orden är tillräckliga för att rädda relationen.

Kärlek är inte det som ständigt skadar förhållandet. Kärlek är det som bygger förhållandet.

För fyra år sedan när jag skiljde mig och bodde på övervåningen hos mina föräldrar så frågade jag mig vad ordet ”kärlek” ens innebar.

Då trodde jag att kärlek betydde att någon älskade mig.

vacker flicka med långt hår vid solnedgången

Jag trodde att det betydde uppmärksamhet. Jag trodde att kärlek var något man bara kunde ta emot från någon annan.

Vad jag upptäckte är hur min definition av kärlek har förändrats genom åren.

Kärlek innebar att välja mig själv. Kärlek innebar att följa mina passioner, hur löjliga och långsökta de än verkade. Kärlek innebar att sitta vid ett tangentbord och få ut allt.

Kärlek innebar att acceptera mina brister. Kärlek innebar att acceptera mina bristningar på magen och att älska mig själv på grund av dom.

Kärlek innebar att tycka om mig själv tillräckligt mycket, och när jag gjorde det så slutade jag bry mig om vad någon annan tyckte.

Det är vad jag önskar dig i det nya året. Jag önskar dig ett år där du börjar älska dig själv för den tjejen som tittar tillbaka på dig i spegeln.

Jag hoppas att du älskar hennes brister. Jag hoppas att du älskar dina drömmar och önskningar, och jag hoppas för Guds skull att du älskar dig själv tillräckligt mycket för att fullfölja dom.

Jag hoppas att 2024 påminner dig om den tjejen du var innan du förlorade dig själv i dessa osäkerheter.

Jag hoppas att 2024 tar dig tillbaka till henne, och mest av allt hoppas jag att det återupplivar elden inom dig som han så hårt försökte släcka. 

Vad Jag Önskar Dig I Det Nya Året