Skip to Content

7 Saker Du Behöver Veta Om En Stark Och Oberoende Kvinna

7 Saker Du Behöver Veta Om En Stark Och Oberoende Kvinna

1. Vi är OK med att vara singel

Blond kvinna i vit klänningskjorta bredvid bruna växter

Av någon anledning kan män helt enkelt inte inse att vissa kvinnor där ute inte behöver dem.

Naturligtvis betyder det inte att vi vill vara ensamma för evigt och att vi kommer att knuffa iväg någon form av kärlek och tillgivenhet som någon visar oss.

Men vi behöver inte en man för att vara lyckliga. Hur många gånger behöver jag säga att det finns så många viktiga saker i livet som vi strävar efter snarare än ett förhållande?

Om vi hittar någon som är intressant, någon vi kan bli kära i, då kommer vi att ge upp våra singelliv. Fram till dess är vi okej med att vara singel.

2. Vi är inte läskiga

Foto av kvinnan som rymmer hennes hår som lutar sig på den röda väggen

Om du blir skrämd av styrka och oberoende så är det ditt problem. Att kunna uttrycka våra tankar och kunna säga vad vi vill ha i livet är inte något som människor borde vara rädda för.

Jag kan ständigt höra människor säga att jag inte borde bete mig så här eftersom ingen man kommer vilja dejta mig. De säger till mig att män älskar att vara ledare och att kvinnor bör vara följare.

Men låt mig bara säga till er att jag inte vill ändra på mig för att behaga någon standard. Om det är det som skrämmer dig, bra. Endast en riktigt man kan vara med en stark kvinna.

3. Vi är väldigt intelligenta

Kvinna i grå jacka med huva i huk

Varje stark kvinna är väldigt intelligent. Det kan man se på sättet som hon hanterar livet på och människorna runt om henne.

Vi vet hur vi hanterar oväntade situationer, hur vi planerar våra dagar för att få ut det mesta av dem och till och med hur vi ska reparera saker i våra hem.

Detta kan också vara en av de sakerna som män blir skrämda av eftersom om vi av någon anledning inte frågar om någonting så blir du automatiskt förolämpad och du får en känsla av att du är oönskad.

Bara för att vi inte behöver dig för att göra ett oljebyte betyder det inte att vi inte vill att du ska vara i våra liv.

4. Vi bryr oss inte om materiella saker

kvinna i svart klänning låg i blad

Du borde aldrig gå fram till en stark och oberoende kvinna och säga att du vill skämma bort henne med gåvor. Skäm inte bort henne med gåvor, skäm bort henne med lojalitet.

Vissa saker är helt enkelt mycket viktigare än materiella saker. Om du inte vet hur man ska behandla en kvinna väl och allt du gör är att få henne att känna sig värdelös och oälskad så kommer vi inte att stå för det.

Om du verkligen vill ha en stark kvinna i ditt liv bör du agera så också.Du måste behandla oss bra.

5. Vi stärker andra kvinnor

Kvinna med rosa hår i grå Crew-Neck Top

Vi tycker inte att andra kvinnor utgör ett hot utan ser de snarare som inspiration för oss och andra människor runt omkring dem. Varje stark kvinna bör beundras och vi lever på det viset också!

Vi kan lära oss så mycket av varandra, så varför ska vi tävla om något när det finns tillräckligt mycket i denna värld för oss alla? Tillräckligt med framgång, tillräckligt med fantastiska jobb och tillräckligt med män.

Vi behöver inte avundsjuka i våra liv och vi behöver inte tävla med andra kvinnor. Vi har så mycket bättre saker att göra.

6. Vi är inte “kall”

kvinna som står en strand lutad på skylt

Vara för att vi inte jagar dig och vi inte är för på så betyder det inte att vi inte är intresserade. Vi har helt enkelt inte tid att jaga efter någon.

Vi är faktiskt väldigt känslomässiga och sårbara varelser. När vi förälskar oss i en man så faller vi hårt och vi gör vad som helst för att göra dig lycklig.

Men vi behöver inte skutta omkring dig för att få dig att veta att vi är intresserade. Vi vill också bli älskade, skyddade och uppskattade – vi vill bara inte förlora oss själva i processen.

7. Vi är svåra att älska

Stående av den unga kvinnan som dricker kaffe

På grund av det faktum att vi har lärt oss att lösa alla våra problem på egen hand är det svårt för oss att faktiskt släppa in någon.

Vi kan inte komma ihåg att det är bra om vi är beroende av någon ibland och det är därför även när vi är sjuka så accepterar vi inte hjälp från våra partners.

Det är som en förbannelse när du vill och behöver någon att älska och behandla dig bra, men du låter dem helt enkelt inte göra det.

Det betyder inte att du ska ge upp att älska oss, utan att du ska inse att vi är svåra och att du behöver förstå oss.

7 Saker Du Behöver Veta Om En Stark Och Oberoende Kvinna