Skip to Content

Dessa 6 Stjärntecken Är Sämst På Att Göra Slut

Dessa 6 Stjärntecken Är Sämst På Att Göra Slut

1. Fiskarna

fiskarna horoskop

När det gäller att avgöra om du ska krossa någons hjärta och lämna, skulle du välja alternativet att krossa ditt eget hjärta istället för någon annans. Det har bara att göra med vem du är och vad du gör.

Du är en bra person och det vet alla. Alla vet att du inte har modet att göra något som kommer att såra någon annan. Du lider hellre själv än att såra en annan person.

Detta personlighetsdrag, att inte såra någon är vacker men också mycket dåligt för dig själv. Till exempel, om personen du försöker skydda inte bryr sig om dig på samma sätt?

Ändå lämnar du aldrig någon utan att göra allt för att rädda ert förhållande, vilket ofta gör dig ledsen och sårad.

Å andra sidan kan du rädda dig själv genom att göra slut i tid, istället gör du motsatsen. Enkelt sagt, du är sämst på att göra slut!

2. Kräftan

kräftan horoskop

Du är den typen av person som går in i ett romantiskt förhållande och direkt tror att det är det förhållandet du väntat på. Du tror att ert förhållande är ”det enda och sista”.

Du döljer till och med det faktum att du sakta blir besatt av den personen. Du föreställer dig till och med din framtid tillsammans med honom, och på så sätt tänker du långt före honom. Allt detta, bara för att du älskar att vara kär.

När du blir kär, upphör all anledning till att existera för andra på jorden. Ditt hjärta leder vägen, vilket inte alltid är det smartaste valet, om du inte vill bli otroligt sårad.

Visst, alla kommer att säga att du ska följa ditt hjärta, men vad händer om ditt hjärta inte har rätt den här gången?

Trots vad andra säger till dig och hur mycket de försöker övertyga dig om att göra annorlunda, kommer du ändå göra vad du själv vill.

Om ditt förhållande börjar stöta på problem, kommer du att ignorera dessa, med tanke på att ett uppbrott är det sista du vill.

Vad du kommer att göra är att stanna kvar i det i förhållandet så länge som möjligt. Du kommer att hålla fast vid en tråd tills du inte har något annat att göra.

3. Jungfrun

jungfrun horoskop

Du är mycket överbevakande som person och dina romantiska standarder är oerhört höga. Du kommer bara att gå in i ett förhållande om du är helt säker på att det är rätt beslut.

Naturligtvis går det inte alltid som vi planerat, så det finns chans att du spelar dina kort fel och hamnar i ett förhållande utan ett lyckligt slut, oavsett om du valt det eller inte.

Eftersom du är väldigt smart, tar det inte lång tid innan du inser att ditt förhållande står inför några problem. Istället för att våga bryta det i tid, kommer du att lägga all din energi på att försöka lösa alla potentiella problem, tyvärr.

Tålamod är en av dina många egenskaper, som vanligtvis är mycket eftertraktat i ett förhållande. Även om detta låter bra, så finns det nackdelar. Du kan vara kvar i ett dåligt förhållande, mycket längre än du borde.

4. Oxen

oxen horoskop

 

Du är en enkel person som hatar kaos och osäkerhet. Oavsett om du går igenom den bra eller dålig period i livet, så mår du bra, så länge du vet var du står. Du vill ha stabilitet. Du vill veta vad som händer i ditt liv, så att du ska veta hur du bör bete dig.

Om det händer att du hamnar i ett förhållande som sakta försämras och inte är så perfekt som det var, så försöker du inte hitta din väg ut. Det beslutet är mycket dåligt.

Dessutom vägrar du att lämna ett förhållande, bara för att du hatar förändringar, speciellt den tiden som behövs för att allt ska falla på plats igen.

Anledningen till att du är sämst på att lämna någon är det faktum att du hellre stannar i ett kärlekslöst förhållande och gör allt som är i din makt för att förbättra det, än att bara gå därifrån.

Detta eftersom du går ut ur din komfortzon om du lämnar det.

5. Vågen

vågen horoskop

Du är den mest perfekta personen att vara i ett förhållande med. Alla vet att för vågen handlar allt om kärlek och stabilitet.

Du har svårt för att bli kär, men när du blir det, kan nästan ingenting få dig att ändra det. Som den mest hängivna partnern som finns, är du den perfekta matchningen för alla.

Varje relation du är i är vanligtvis lugn och stabil. Och det är bara för att du är den som håller allt under kontroll. Ibland låter du saker glida iväg när du egentligen inte borde det.

Din karaktär liknar oxen väldigt mycket. Du hatar osäkerhet och förändringar, så du är dålig på att lämna ett förhållande, i hopp om att behålla stabiliteten. Du skulle hellre vara kvar och lida istället för att göra något åt det.

Om du av någon chans lyckas avsluta ett förhållande, kommer du aldrig att vara med samma person igen.

6. Skorpionen

skorpionen horoskop

Att bli kär är vanligtvis inte din sak och det händer inte så ofta. Så när det väl händer, när du faller för någon, går du in för det helt.

Det är själva förhållandet du inte kommer att ge upp så lätt. Du kommer att göra ditt bästa för att hålla det vid liv.

Låt oss inse att du älskar att bli älskad och att älska någon, även om du påstår att du inte behöver det. Tillslut förstår du att kärleken inte är så dålig när du får smaka lite av det.

Ändå är du den typen av person som inte kommer att göra slut med någon så lätt. Du kommer att stå ut med allt, men trots det finns det en sak du aldrig kan förlåta och glömma, det är otrohet.

Om så är fallet, kommer du att göra slut så snart som möjligt, utan att tänka tanken flera gånger. Efteråt kommer du inte att sakna honom allt, för du kommer att vara för upptagen med att planera din hämnd.

Dessa 6 Stjärntecken Är Sämst På Att Göra Slut