Skip to Content

Kom Ihåg Att Situationen Du Befinner Dig I Inte Är Ditt Slutliga Mål

Kom Ihåg Att Situationen Du Befinner Dig I Inte Är Ditt Slutliga Mål

Jag vet att du har mycket att tänka på för tillfället. Jag vet inte om du har problem med killar, om du har problem på jobbet eller om du har problem med vänner eller familj.

Men det jag vet är att du har det otroligt svårt och kämpar för tillfället.

Vad det än är i fråga så vet jag att du känner dig fången och inte ser ljuset i slutet av tunneln, oavsett hur mycket du än försöker. Vart du än tittar så ser du endast misslyckande.

Du känner dig olycklig och vilse. Eller kanske förväntade du dig mycket mer av livet och av dig själv? Kanske är du besviken på att du inte lyckades åstadkomma allt det du hade planerat.

Innan allt detta var du en optimistisk tjej, full av liv. Men nu ser du att du har förändrats. Du inser att livets prövningar har tömt dig.

Det finns inte någon som helst skymt av den positiva tjej du en gång var. Nu har du blivit en pessimistisk person, fullständigt negativ.

Bakre sikt av ett kvinnasammanträde på en bergöverkant fridfullt

Du anstränger dig verkligen men du lyckas inte finna lycka någonstans. Du anstränger dig verkligen för att se saker ur ett annat perspektiv men ingenting hjälper och du vet inte vad du ska göra med ditt liv längre.

Du känner dig utmattad och tömd på energi. Du ser ingen utväg ur din nuvarande situation och det är vad som gör dig mest orolig.

Men närhelst du befinner dig i en svår situation, upprepa bara de här orden: Situationen som jag befinner mig i för tillfället må vara min nuvarande situation men det är definitivt inte mitt slutliga mål.

Lita på mig, det bästa återstår. Jag vet att du känner dig frustrerad, men oavsett vad du kämpar med så kommer det att försvinna och du kommer att gå vidare.

Det är verkligen sant. Vad det än är som stör dig så är det överväldigande för tillfället men det kommer troligtvis inte att vara så viktigt om några veckor eller månader.

Naturligtvis behöver vi tid att komma över vissa saker och människor, men så småningom kommer du att kunna gå vidare med ditt liv och må bättre.

kvinna på balkongen Ser in på avstånd

Jag vet att du inte tror på det jag säger nu och du tror troligtvis inte att det inte finns någon person i världen som har större problem än du.

Och även om jag inte har någon avsikt att underskatta dina problem vill jag säga att vissa saker som verkar olösliga för tillfället kommer att vara en struntsak efter en tid.

Även när du tror att det är omöjligt kommer din situation att bli bättre.

Närhelst du har problem, kom bara ihåg att det bara är tillfälligt. Livet går vidare och vad det än är som tynger dig kommer det att gå över så småningom.

Och du kommer att vara glad att saker och ting visade sig bli exakt som jag beskrivit. Det kommer att hjälpa dig att inse att allting i livet sker av en orsak.

Vissa saker och människor du stöter på kommer att lära dig ditt livs läxa. Och när du väl lär dig av dina misstag kommer du att vara glad över att du haft dem i ditt liv.

kvinnasammanträde på sandstrand som rymmer sin telefon

Varje tår du fällt, varje gång ditt hjärta krossats och all smärta du varit med om kommer att vara värt besväret eftersom de kommer att lära dig att inse hur stark och obeveklig du faktiskt är.

Jag vet att det finns stunder när du känner att du inte har kontroll över ditt liv. Det finns ögonblick då du känner dig hjälplös, när du känner att det inte finns någonting du kan göra för att klara vissa problem.

Du tycker att du är svag och ibland skäms du över dig själv. Du vet att det finns vissa saker du behöver ändra på i livet men vet helt enkelt inte var du ska börja.

Det viktigaste du behöver göra är att börja tro på dig själv. Börja förbättra ditt liv med små och lättillgängliga mål. När du väl nått dessa mål är du stolt över dig själv.

Du inser att du faktiskt är ganska stark och att du kan uppnå allt du bestämt dig för. Du inser hur stark du är och helt plötsligt visar sig nya möjligheter.

Och när du väl börjat tro på dig själv och när du väl börjat förbättra ditt självförtroende, så kommer du att se hur mycket du faktiskt är värd. Och när det händer, kommer du att kunna erövra hela världen.

Kom Ihåg Att Situationen Du Befinner Dig I Inte Är Ditt Slutliga Mål