Skip to Content

10 Saker Som Verkligen Gör Dig Oattraktiv

10 Saker Som Verkligen Gör Dig Oattraktiv

Inse det. Vi lever i en tid där utseendet har överskuggat allting annat och blivit det vi fokuserar mest på när vi vill imponera på någon.

Många människor anser att man är attraktiv om man har en snygg kropp, snyggt hår, snygga naglar och, naturligtvis, en snygg outfit.

Men, det här är absolut inte sant. Även den snyggaste tjejen/killen i rummet med den perfekta kroppen och klädseln kan vara oattraktiv om deras attityd och personlighet är avskyvärd.

När vi talar om det, kommer jag ihåg en date med en kille som verkligen såg snygg ut (mörkt hår, blå/gröna ögon som kunde distrahera dig, och välklädd) men så fort jag hörde honom klaga på servitrisen att han hade fått vänta alldeles för länge på sin beställning (och han hade inte ens väntat en minut), insåg jag med en gång att hans utseende absolut inte passade ihop med hans personlighet (som grädde på moset var han även extremt självupptagen).

Även om han verkligen såg snygg ut, var hans attityd och personlighet så hemska att jag var tvungen att komma på en ursäkt för att gå därifrån.

Jag berättade att jag precis insett att jag glömt att stänga av spisen och att jag verkligen hade bråttom med att komma hem och stänga av den.

Det här är bara ett exempel, men sanningen är den att det finns tusentals andra saker som verkligen kan få oss att vara oattraktiva, oavsett vårt snygga utseende.

För att vara säker på att inte falla in i sådant beteende, följer här en lista med saker som verkligen gör dig oattraktiv!

10 SAKER SOM VERKLIGEN GÖR DIG OATTRAKTIV

1. Du klickar inte med människor

blond kvinna som står nära fönster

Ler du inte mot andra människor när du möter dem eller tittar du dem inte i ögonen när ni pratar?

Om du bara är intresserad av att utbyta information utan att visa några känslor och inte fråga dem om hur deras dag har varit och hur de mår, då klickar du inte med människor vilket är riktigt hemskt och ganska irriterande.

2. Du visar ingen tacksamhet

seriös man i svart skjorta

När någon ger dig en present eller en kypare kommer fram med din order, visar du ingen tacksamhet genom att enkelt säga: “Tack!”.

Även om någon gör allt som krävs för att hjälpa dig, visar du heller inte din tacksamhet genom att visa din uppskattning för deras hjälp.

Om allt detta verkar bekant, då borde du verkligen jobba på det här eftersom du säkerligen inte vill att andra människor ska anse dig vara självisk eller bortskämd och känna sig förolämpade av din brist på tacksamhet.

3. Du är svartsjuk

svartsjuk man tittar på kvinnans telefon

Svartsjuka är fruktansvärt och den främsta orsaken till förstörda förhållanden, äktenskap m.m.

Om du konstant visar tecken på svartsjuka genom att medvetet nedvärdera andra människors betydelse och där du jämt påpekar deras fel och brister, kommer andra människor att anse dig vara en omogen person utan självförtroende och självrespekt.

4. Du blandar dig i andra människors liv utan att bli tillfrågad

grupp människor på mötet

Har du ständigt ett behov av att ge andra människor råd och erbjuda din hjälp om viktiga saker?

Även om dina avsikter är, låt oss säga välmenade, så blandar du dig i andra människors personliga liv utan att vara tillfrågad och det är ingenting annat än personligt intrång.

Om ingen bett dig om råd, ge dem inga. I annat fall kommer de allvarligt talat att påminna dig om att du ska sköta ditt och inte lägga näsan i blöt.

5. Nedvärdera människor som är underställda dig

kvinna oförskämd i restaurangen

Att uppskatta människor med högre positioner och nedvärdera dem som står under dig är en riktigt dålig egenskap.

Att behandla alla människor med samma omtanke och respekt visar på god uppfostran, och det finns inget attraktivare än det. Oavsett omständigheterna, kom alltid ihåg det.

6. Att låtsas vara något du inte är

kvinna med hjärtformade solglasögon

Att låtsas vara något du inte är innebär att du medvetet ignorerar dina personliga egenskaper och drag för att ge andra människor en falsk bild av dig själv.

Detta innebär att härma andras klädsel, hår, beteende m.m. Om du verkligen vill vara attraktiv i andra människors ögon, måste du visa vem du verkligen är eftersom din unikhet är långt attraktivare än något låtsat.

7. Att prata för mycket om dig själv

två kvinnor som sitter på bordet nära fönstret

Om du pratar för mycket om dig själv, innebär det att du inte är intresserad av vad andra har att säga, utan bara det du har att säga till andra om dig själv.

Att vara självcentrerad är en riktigt dålig egenskap, och det får andra människor att tycka att det inte finns någon mening med att slösa sin tid på någon som bara är intresserad av sig själv.

8. Skvaller

woman whispering to friend

Skvaller är ett sätt att lägga näsan i blöt där den inte hör hemma. Om ditt viktigaste ämne i varje samtal är att ägna dig åt skvaller, då har du definitivt ett problem och människor kommer inte längre att lita på dig.

Om de märker att du alltid har något att säga om andra, kommer de att veta att du gör samma sak mot dem.

Om du verkligen vill vara attraktiv, ska du till en början med utvidga dina samtalsämnen och inte lägga dig i andras angelägenheter.

9. Du tycker inte att du är attraktiv

kvinna viskar till vän

Att du själv inte anser dig vara attraktiv kommer att göra dig oattraktiv i andra människors ögon eftersom negativa tankar om dig själv innebär att du har dåligt självförtroende.

Om du har svårt för att se folk i ögonen och om du har ständig ångest över ditt utseende, kommer andra människor att se dig som en osäker person.

De kommer definitivt inte att anse dig vara attraktiv, trots ditt perfekta yttre eller snygga hår.

10. Dina erfarenheter överglänsar alla andras

två kvinnor på jobbet dricker kaffe och pratar

Har du en tendens att hela tiden berätta för andra att du upplevt värre saker och att deras problem inte är någonting i jämförelse med dina eftersom du är den som haft eller har det värre?

Att överglänsa samtalet innebär att nedvärdera andra människors problem och få dig själv att verka självisk och självcentrerad.

Men, att ta dig tid att lyssna på dem noga och sätta dig in i deras problem kommer att få dig att framstå som en vänlig och attraktiv kvinna.

10 Saker Som Verkligen Gör Dig Oattraktiv