Skip to Content

Tro Inte För En Sekund Att Han Älskar Dig Bara För Att Han Ständigt Kommer Tillbaka

Tro Inte För En Sekund Att Han Älskar Dig Bara För Att Han Ständigt Kommer Tillbaka

Göra slut, försvinna, och komma tillbaka…Det är det. Den största skillnaden mellan lust och kärlek, mellan att vara fysiskt och känslomässigt engagerad i någon.

När någon verkligen älskar dig, lämnar de dig aldrig, oavsett vad. De väljer att älska dig och de fortsätter att älska dig i gott och ont, för alltid.

Du kan inte tveka i fråga om att älska någon. Du borde inte känna dig osäker om du älskar eller inte älskar någon.

Även om människor tror att kärleken är komplicerad, är det faktiskt den självklaraste och enklaste saken i världen.

Antingen älskar du någon eller så gör du det inte. Det finns inget mellanting.

Och om du verkligen älskar en person, gör du allt i världen för den kärleken och du skulle aldrig riskera att förlora dem.

Nej, kärlek är aldrig komplicerat. Människor är det och de får kärleken att verka komplicerad.

Jag vet att det är svårt, mycket svårt. Att erkänna för sig själv att personen du älskar över allt annat inte älskar dig alls.

kvinna sitter på trappsteg och tittar på havet

Att erkänna för sig själv att den enda personen du verkligen vill ha i ditt liv, inte förtjänar att finnas där överhuvudtaget.

Jag vet att det är svårt för dig att förstå det. Hur kan den ena stunden säga att han älskar dig och i nästa stund lämna dig; men faktum är att du inte har ett så mörkt hjärta som han, och därför kan du aldrig förstå hans fruktansvärda spel.

Du måste förstå att han inte kommer tillbaka till dig för att han älskar dig, nej.

Han gör det bara för att du är hans trygga hamn där han kan gömma sig från livets stormar och för att han vet att du alltid kommer att vänta på honom, varje gång.

Det värsta är att han är medveten om den villkorslösa kärleken du hyser, han vet hur mycket du älskar honom och han utnyttjar det på värsta tänkbara sätt. Han utnyttjar det för att manipulera dig.

Kära vän, våga inte ens tänka tanken och tro att det är du som kanske är problemet till det hela, eftersom det definitivt skulle vara ditt största misstag.

Du ska aldrig känna dig skyldig till att han lämnar dig. Tro aldrig att du ska kunna behålla honom genom att ändra på dig själv och älska honom ännu mer (om det ens är möjligt att älska honom mer än du redan gör).

Härlig deprimerad kvinna utomhus

För det kan du inte. Du kan inte behålla en man som inte ens vill stanna kvar.

Du kan aldrig tvinga fram någonting i livet. Du kan inte tvinga människor att stanna kvar, och inte heller deras hjärtan att förälska sig i dig. Det är helt enkelt inte sunt.

Men, du är skyldig till en sak. Det är ditt fel att han alltid kan komma tillbaka när han lämnar dig på grund av att du låter honom göra det.

Du sårar dig själv genom att välkomna honom tillbaka varje gång han beslutar sig för det. Du krossar ditt egna hjärta, bit för bit, varje gång du låter honom ta steget in i ditt liv igen.

Jag vet att det är svårt att vända ryggen åt en person du älskar, även om du är medveten om att han inte förtjänar dig. Men det är verkligen det bästa beslutet du kan ta för ditt eget bästa.

Nästa gång han kommer tillbaka och knackar på din dörr ska du inte öppna den. I själva verket ska du slänga igen dörren i ansiktet på honom och visa honom vad du verkligen tycker om hans återkomst.

Var stark. Rikta all den kärlek du känner för honom mot dig själv. Be ditt hjärta om ursäkt för att du krossat det, sedan ska du förlåta dig själv för att du är så naiv.

Stående av den unga kvinnan som använder bärbara datorn på kafét

Det spelar ingen roll hur mycket du älskar honom, jag vet att du är trött. Trött på hans falska löften och hans spel.

Jag vet att du är trött på att ge allt av dig själv till en man som aldrig bevisat att han är värd dig och allt det du gör för honom.

Du har redan slösat alldeles för mycket av din tid på honom. Det är hög tid att sätta stopp för allt det. Det är äntligen dags att välja dig själv för första gången.

I slutändan ska du tacka Gud för alla människor och alla erfarenheter han ger dig, både de goda och de onda.

Han gör allting av en orsak, precis som Han sänt dig den mannan för att lära dig hur sann kärlek aldrig borde vara.

Du kommer definitivt att ta tid, men du kommer att läka. Du kommer att lämna det förflutna där det hör hemma och du kommer att vända dig mot framtiden.

Till din fantastiskt vackra framtid där en man som aldrig kommer att lämna dig står och väntar tålmodigt.

Tro Inte För En Sekund Att Han Älskar Dig Bara För Att Han Ständigt Kommer Tillbaka