Skip to Content

Hur Du Får Honom På Fall Efter Första Dejten, Baserat På Hans Stjärntecken

Hur Du Får Honom På Fall Efter Första Dejten, Baserat På Hans Stjärntecken

1. Väduren

väduren horoskop

Det här tecknet gillar jagandet mer än något annat. De kommer att jaga efter dig och när de väl har fångat dig kommer de att tappa intresset direkt.

Ju svårare du beter dig desto mer entusiastiska kommer de att vara. De tror på sig själva och de vet att de kan få vem de än vill ha. De slutar faktiskt inte jaga efter dig förrän du ger dem en chans att lära känna dig bättre.

Det enda problemet som kan uppstå är om de börjar bli ointresserade eftersom du inte uppfyllde deras förväntningar.

I dessa situationer kan de till och göra slut eftersom de känner att de borde vara nöjda i ett förhållande.

De känner att allt måste vara perfekt och om det inte är så så kommer de att gå vidare för att du uppenbarligen inte är deras själsfrände.

2. Oxen

oxen horoskop

När en Oxe jagar dig så kommer det inte vara så uppenbart som det är när en Vädur gör det. De gillar att jaga men ändå försöker de skapa en balans eftersom de inte vill bete sig som stalkers.

De kommer att jaga efter dig men kommer aldrig att gå så långt som några andra tecken. Det beror på att de vill låta saker ske naturligt och sin egen väg.

De är bra partners men bara om du respekterar deras regler. Om inte så kommer de inte att göra så mycket för dig eftersom de inte vill vara de enda som försöker.

De är mjuka, förnuftiga och kärleksfulla och varje minut som de spenderar med dig kommer de att försöka få dig att må bra. De sätter alltid sina partners först även om det betyder att de får sina hjärtan brutna.

3. Tvillingar

tvillingarna horoskop

Detta tecken gillar att jaga men de vet inte hur långt de vill gå. En dag så vill de gå all in medan nästa dag vill de helt enkelt ge upp.

De är ganska obeslutsamma när det gäller romantiska relationer och i de flesta situationer stör det deras partners. Men de kommer alltid undan med hjälp av sin charm och lekfullhet som är deras vanligaste egenskap.

När de jagar så går de all in och när de inte vill göra de så ger de upp alla ansträngningar från dagen innan.

Hursomhelst, om du har tillräckligt med tid att spela spel och ha kul med dem så föreslår vi att ni spenderar mer tid tillsammans så att du kan lära känna dem bättre.

Vet bara att när de väl blir kär i dig så kommer du aldrig att kunna bli av med dem.

4. Kräftan

kräftan horoskop

Detta är ett av de mest känslomässiga stjärntecken och de visar alltid sina känslor tydligt. De gillar inte jaktspel så mycket men de tror på ödet och de känner att den rätta kommer in i deras liv när tiden är kommen.

De är inte helt ointresserade av att jaga dock. De vet att det är de som behöver göra det första steget ibland men de vill inte pusha nåt.

Istället kommer de att vänta längre än vanligt men de vet att de kommer att vara nöjda i slutändan och att de kommer att hamna med sina själsfränder.

De tror att människorna som de gillar kan bli skrämda om de plötsligt börjar jaga efter dem. Det skulle innebära att förlora någon för att de var för påträngande och det är det sista de vill.

De kommer hellre att tålmodigt vänta eftersom de vet att bra saker inte händer över natten.

5. Lejon

lejonet horoskop

Åh du, det här tecknet älskar att jaga! Faktum är att jaktspelet ligger i deras DNA. De gillar det och det handlar alltid om dem. Det spelar ingen roll om den andra personen inte gillar det – de kommer att göra det ändå.

Det dåliga med dem är att när de väl har fått personen som de vill ha så kommer de antagligen att gå vidare till nästa person.

De kommer inte att ha två partners samtidigt men att hålla sina alternativ öppna är vad de gillar eftersom det får dem att känna sig säkra.

När de jagar efter någon så börjar deras blod cirkulera snabbare och det är vad som tänder de. De kommer aldrig att ge upp det även om det bara handlar om oskyldigt flörtande.

Den känslan får dem att känna sig levande. Om de vet att de fortfarande kan spela spelet så kommer de att känna sig önskvärda och attraktiva.

Det är därför de aldrig kommer att ge upp jagandet och de kommer alltid att vara lite stygga.

6. Jungfrun

jungfrun horoskop

Jungfrun är någon som aldrig kommer att jaga eftersom de inte ser någon mening med det. De tror att om någon är avsedd för dem så kommer personen att komma in i deras liv förr eller senare.

De tror att genom att jaga efter människor så kommer du faktiskt att förlora mer än du får och att jagandet är bara för någon som vet hur man spelar det spelet väl.

Jungfrun är absolut inte rätt person för att göra det och de är heller inte rädda för att erkänna det. De gillar inte att bli jagade heller, istället föredrar de när saker flyter på naturligt.

De kommer aldrig att vara med någon bara för att hindra sig själva från att vara ensamma. De skulle hellre vänta längre på att få rätt person än att slösa bort sin tid med någon som inte förtjänar dem.

7. Vågen

vågen horoskop

Vågen är ett tecken som kommer att jaga efter någon om de mår bra med det. De kommer aldrig att göra det för skojs skull utan för att de känner att de kommer att göra rätt för sig om de försöker något.

Om de jagar så gör de det så sött och de tar alltid hand om den andras känslor. De vill inte skada någon för att de själva är väldigt känslomässiga. De sätter alltid andra först och de tar hand om dem.

Vad de känner är inte så viktigt eftersom de alltid hittar sätt att få sig själva att må bra, oavsett vad som händer dem.

Deras jagande kanske inte ser ut som det för någon som observerar men det är deras stil och de håller sig till det. De kommer aldrig att göra något som skulle gå emot deras principer och de håller starkt till sin tro.

De leds av sina hjärtan och sina känslor eftersom de vet att de aldrig kan ha fel.

8. Skorpionen

skorpionen horpskop

Detta stjärntecken är någon som inte visar mycket vad de känner. De måste spendera mycket tid med dig för att lära känna dig och kanske då försöker något med dig.

Saken är den att de inte är säkra på deras prestationer och de tror att de inte kan spelet så bra vilket kommer göra att de skämmer ut sig.

Därför försöker de sällan något och om de gör det så måste de ha druckit något och kan därför inte tänka klart. De har inte tillräckligt med mod för att göra saker som kan förändra deras liv så de gör ingenting åt det.

De tror starkt på sann kärlek och de kommer tålmodigt att vänta på den rätta att komma in i deras liv. De tror också att jagande bara är ett spel och att du verkligen inte kan träffa din själsfrände på det viset.

9. Skytten

skytten horoskop

Detta stjärntecken kommer inte att jaga dig så som du vill. De har mild natur och de kommer antagligen att vänta på att du ska gå efter dem.

De är väldigt känsliga och de säger aldrig vad de tycker, kanske är därför de ibland blir missförstådda.

Kanske kommer de inte att vara så påträngande men det betyder inte att de inte kommer att älska dig som de aldrig tidigare har älskat.

I själva verket har detta stjärntecken ett stort hjärta och de ger sig alltid in i varje förhållande utan någon ånger.

De tror att jagandet bara är ett spel där du måste vara en riktig player och det är därför de tror att det inte är något för dem. De skulle hellre förbli singel tills den rätta dyker upp.

Det viktigaste med dem är att de lätt kommer över breakups. Så om du skadar en Skytt så kommer de inte att svettas över småsaker och de kommer att komma över dig som om ni aldrig har dejtat.

10. Stenbocken

stenbocken horoskop

Det här tecknet är någon som klokt väljer sina medel för att få vad de vill ha. Så om de behöver bete sig som players för att få någon som de gillar så kommer de att göra det.

De kommer att använda alla knep och tricks som behövs. De hatar att förlora så de kommer aldrig att ge upp personen som de gillar. När de jagar så gör de det som om det ligger i deras blod.

De vet vilken typ av komplimanger de ska säga, hur de ska agera och hur de ska låtsas, allt för att få vad de vill ha.

Även om någon kanske tror att de är kallblodiga så är de faktiskt extremt varma människor som skulle göra allt för personen som de älskar.

Så om du blir kär i en Stenbock, vet bara att du kommer att bli jagad, älskad, tagen hand om och respekterad.

11. Vattumannen

vattumannen horoskop

Om du trodde att det här tecknet kommer att jaga dig så har du fel. Du ser, vad de hatar mest är att få någon att bli deras.

Även om de gillar dig väldigt mycket så kommer de aldrig att erkänna det och de kommer att spela svårfångade.

Om du tror att du skulle vara en perfekt matchning med dem så kommer du att ändra din åsikt eftersom deras beteende gentemot dig kommer att vara dåligt.

De kommer aldrig att jaga efter dig men vill att du jagar dem eftersom de tycker om det scenariot. De gillar att bli jagade och behandlade som någon ögonstenar.

Det är då de känner sig bra och de gillar den känslan mest av allt. Så om du tycker att de är värda att jaga efter, kör på.

12. Fiskarna

fiskarna horoskop

Detta tecken kommer aldrig att jaga efter dig eftersom de inte gillar det. De tror att det finns en perfekt matchning för var och en av oss och att de inte borde jaga efter någon som inte alls är deras.

Detta tecken är känslomässigt och de tror på sann kärlek. Därför kommer de aldrig att göra något som de inte är ok med.

De skulle hellre vänta längre och under den tiden bygga på deras karriär än att slösa bort sin tid med någon som de kommer att göra slut med så småningom.

De tänker alltid två steg framåt och det är därför de inte har så många problem när det kommer till deras kärleksrelationer. När de hittar rätt person så är de villiga att göra vad som helst för deras lycka.

De är villiga att gå extra milen eftersom kärlek för de är en kraft som får världen att funka. Och för dem är det faktiskt det viktigaste eftersom ingenting har något syfte utan kärlek.

Hur Du Får Honom På Fall Efter Första Dejten, Baserat På Hans Stjärntecken