Skip to Content

10 Saker Döttrar Lär Sig Av Sina Starka Mammor

10 Saker Döttrar Lär Sig Av Sina Starka Mammor

1. Det är okej att falla, men du måste också resa dig upp

Under hela ditt liv, kommer du att konfronteras med många beslut och några av dem kommer inte att vara de bästa för dig.

Men även om du faller, och även om allt du har jobbat för faller sönder, så måste du lära dig att resa dig upp, damma av dig och gå vidare.

Livet handlar inte om hur många gånger du faller utan om hur många gånger du reser dig upp, med huvudet högt.

2. Människor kommer att göra dig besviken, men du måste leva med det

Du kommer att träffa olika slags människor under din livstid och några av dem kommer bara vilja dra nytta av dig. Vissa av dem kommer att vara falska, medan de låtsas att de är din bästa vän.

Det kommer att visa dig vad det innebär att lida och att aldrig vilja lite på någon igen. Men vad du än gör, stäng inte ditt hjärta. Bara för att en person sårar dig, betyder det inte att andra också kommer att göra det.

Håll alltid ditt hjärta rent – det är för din egen skull.

3. Kärlek gör ont, men det är upp till dig om du kommer acceptera det

Du kommer att träffa killar som bara vill dra nytta av dig och låtsas att de älskar dig. Och jag vet att du kommer att bli kär i dem, eftersom de kommer att vara mästare på att manipulera.

Det du behöver komma ihåg är att, när de sårar dig, kan du inte bara ge upp. Du har så mycket att erbjuda, så bygg inte väggar runt ditt hjärta, eftersom du aldrig kan veta när den rätta kommer.

Stäng inte ditt hjärta, men se till att öppna dina ögon.

4. Du är perfekt precis som du är

Bara för att en omogen person sagt till dig att du inte är vacker nog, betyder det inte att det är sant. Du är vacker och unik, precis som du är.

Om någon inte kan ta hand om dig på grund av vad du har att erbjuda, så behöver du dem inte i ditt liv.

Fokusera på ditt liv och din lycka. Respektera dig själv så att andra kan respektera dig, och nöj dig aldrig någonsin med mindre än vad du förtjänar.

5. Liver är kort, så lev varje dag som om det vore den sista

Spara inte dina nya klänningar för ett speciellt tillfälle, för varje ny dag som du vaknar till, är tillräckligt speciell. Planera inte livet i förväg eftersom du aldrig vet vad Guds plan med dig, är.

Lev ditt liv till fullo och låt ingen hålla dig tillbaka. Var inte som de kvinnor som, när de blir äldre, ångrar att de inte levde det liv som de ville.

Gör vad som helst, som gör dig lycklig, men se till så att du inte sårar någon under tiden.

6. Låt inte en person ta bort din självsäkerhet

Det är trevligt att lita på en kille i ditt liv, men visa alltid honom att du klarar dig på egen hand och att du inte behöver honom för att göra dig hel.

Du är redan komplett, en helt utformad individ och du behöver inte någon som säger att du är tillräcklig eller värdefull. Det vet du reda, så lägg dig inte så lågt, på grund av en man.

Tillfredsställ inte honom bara för att du är rädd för att han ska lämna dig. Om han lämnar dig, betyder det att han inte är den rätta. Var istället glad för att den rätta är på väg till dig.

7. Du har ansvaret för din lycka

Det finns ingen person i denna värld, som kan göra dig lycklig. Detta eftersom endast du är ansvarig för din lycka.

Om du mår bra i din egen kropp, kommer människor att känna av det och du kommer bara att locka till dig de goda sakerna i ditt liv.

Även om saker inte är som du vill att de ska vara, gråt inte. För om du gråter, kommer ingenting att förändras. Du visar bara en ful bild av dig själv.

Res dig istället upp och kämpa för det som tillhör dig, och om du vill ha lycka, skapa den. Du vet inte vilken kraft som egentligen finns i dig.

8. Lyssna alltid på din känsla

Kvinnor är välsignade att ha det så kallade sjätte sinnet, och du bör använda det så mycket du kan. Om du tror att något är rätt, och andra inte håller med dig, lyssna på dig själv.

För om du inte försöker, kommer du aldrig att veta om det var rätt val eller inte. Lyssna på ditt hjärta och ditt samvete, eftersom de aldrig sviker dig. Det kommer de heller aldrig att göra.

9. Tro alltid

Du kommer att ställas inför så många problem i ditt liv, men du måste tro på att saker kommer att bli bra i slutändan. För om det inte är bra, så är det inte slutet.

Svettas inte för de små sakerna och gråt inte över ditt sorgliga öde, för det kommer inte att förändra någonting.

Var en krigare i alla lägen och tro på att om du gör bra saker, kommer det att löna sig, så småningom. Lyssna på vad andra har att säga, men ta alltid dina egna beslut.

Åtminstone så kommer du att veta att du trasslat in dig på egen hand.

10.  Ansvara för dina handlingar

Du kommer att ta många dåliga beslut i ditt liv, men saken är att du måste stå bakom var och en av dem. Om du har trasslat in dig i något, låt inte andra betala för det.

Lös situationen på bästa sätt och ansvara alltid för de saker du gör. Du skulle inte vilja att andra överförde sina problem till dig, så gör inte samma sak mot dem.

Var stark och erkänn o du gjort ett misstag, men gör också ditt bästa för att lösa det som kan lösas.

10 Saker Döttrar Lär Sig Av Sina Starka Mammor