Skip to Content

14 Smarta Saker Att Göra När Han Inte Smsar Dig Tillbaka I Flera Dagar

14 Smarta Saker Att Göra När Han Inte Smsar Dig Tillbaka I Flera Dagar

Det är väldigt svårt att veta vad man ska göra när han inte skriver tillbaka på flera dagar och du redan är kär i honom. Du är inte säker på om du ska kontakta honom på sociala medier eller ringa honom.

Du kämpar för att hitta svar på så många frågor som går genom ditt huvud men du kan inte hitta någon lösning. Du söker råd om förhållanden på alla möjliga platser men du vet fortfarande inte vad du ska göra.

Du vill ha honom så mycket men du vet inte om det är en bra idé att ringa honom eller skicka ett sms. Så du får dig själv att stirra på den tomma skärmen medan han förmodligen har kul någonstans och inte tänker på dig alls.

Du vet inte när du kände så här sist och oavsett hur hårt du försöker så kan du helt enkelt inte sluta tänka på honom.

Men oroa dig inte eftersom det finns en lösning på alla problem. Jag kommer bara att nämna några av de smartaste sakerna du kan göra när han inte svarar på några dagar. Så, låt oss börja!

1. Smsa honom inte oavsett vad

Om en kille inte har smsat tillbaka på flera dagar så kommer du troligtvis att bli galen och vilja undra vad som pågår med honom.

Jag vet att du kommer att tänka på att ringa eller skicka sms till honom men lita på mig, det är det värsta du kan göra.

Om han inte har smsat på flera dagar så ska du inte vara den som bryter isen och ringa upp honom som en galning.

Istället, låt honom vara och låt honom svara dig när han bestämmer sig för att göra det. Jag säger inte att du ska vara orolig för honom och springa till honom när han hör av sig.

Jag säger bara att du inte ska förlora din värdighet och springa efter en kille som inte gör något för dig.

Om du betyder något för honom så kommer han att se till att skicka sms till dig för att han vet att du tänker på honom.

Men om han inte ens har tid att ringa så är det uppenbart att du inte betyder något för honom och att han förmodligen har någon annan. Så när han äntligen ringer eller smsar så vet du vad du ska göra.

Det enda du kan säga till honom är att han borde ha ansträngt sig och att hans beteende inte är något som du någonsin kommer att tolerera i ett förhållande.

Du bör låta honom vet att du inte är någon som kan leka med och att han kan gå vidare med sitt liv eftersom du inte planerar att slösa bort en minut till av din dyrbara tid på honom.

2. Tänk inte ens på honom

Om en kille har slutat svara på dina sms så bör du veta att något inte stämmer. Jag menar, om du är intresserad av en tjej så kommer du att vilja spendera så mycket tid du bara kan med henne.

Du kommer att ringa henne och smsa henne för att se vad hon gör. Du kommer att anstränga dig för att vinna över henne. Du kommer att göra fina saker för henne så att hon känner sig speciell.

Men en man som slutar med att göra sådana saker är inte intresserad av en kvinna. Så om han inte tänker på dig, varför ska du tänka på honom?

Varför skulle du störa ditt vackra lilla huvud för en man som inte kan bestämma vad han vill? Jag vet att det kommer att vara svårt att sluta tänka på någon som du hade känslor för men du måste tänka dig själv och på ditt liv.

Kommer du att låta en giftig man förstöra allt som du har byggt? Jag tror inte så. Livet handlar inte bara om en man. Livet ger dig så många möjligheter och du bör välja den bästa för dig.

Att tänka på vad som hände och varför han inte har skickat sms löser inte ditt problem. Det tar bara bort freden som du har och du kommer att känna dig som skit.

Det är inte vad du förtjänar. Du förtjänar inte att stirra på den tomma skärmen. Du förtjänar en man som kommer att älska och acceptera dig precis som du är.

Så var snäll och nöj dig inte förrän du hittar en man vars kärlek känns som hemma.

3. Ha kul och se till att han vet det

Om en kille inte svarar på flera dagar och du vet inte varför så bör du veta att det är hans fel. Om inte några utomjordingar kidnappade honom så har han ingen ursäkt för att inte smsa dig.

Men om han tappat intresset och inte vill kontakta dig längre så borde du inte oroa dig för det eftersom det inte är en stor sak. Om han skadar dig och du känner dig dåligt, låt inte honom se det.

Istället, ha kul och se till att han vet det. Du kan lägga upp några galna bilder på din utekväll på sociala medier eller så kan du göra galna saker framför hans vänner. De kommer säkert att berätta för honom att de såg dig och att du hade kul.

Kanske kommer den hemska känslan av att han tappat intresset för dig inte att försvinna, men du kommer åtminstone att ha kul och du kommer att glömma bort honom en stund.

Om han smsar dig när han ser att du har det bra utan honom, ge dig inte. Låt honom vänta precis som du väntade på honom.

Det kommer förmodligen att göra honom galen men det är det minsta han förtjänar efter att ha behandlat dig så dåligt. Visa honom att du har andra alternativ och att du också kan gå iväg.

Oavsett vad du gör, låt honom inte se dig lida eftersom du inte vill att han ska tro att du fortfarande bryr dig och att han skadade dig.

Visa honom att du mår bra på egen hand och att du inte vill ha en man som inte vet vad han vill från sitt liv.

4. Fokusera på dig själv

Det bästa du kan göra när han inte smsar dig på flera dagar är att fokusera på dig själv. Om han brydde sig så skulle han se till att du visste det.

Men om han slutade skriva ut ur det blå betyder det att han inte var lika intresserad av dig som han sa i början. Ärligt talat, det finns inte mycket du kan göra åt det.

Du kan välja att gå vidare eller så kan du hålla fast vid något som inte vara riktigt från början. Det är därför du måste sluta tänka på honom och börja tänka på dig själv istället.

Du måste förstå att du slösade bort din dyrbara tid medan du var med honom och nu är det dags att bara tänka på dina behov. Om någon inte får dig att må bra så bör du släppa dem.

Jag vet att det kan vara lite svårt i början men efter en tid kommer du att tacka dig själv för att du fattade rätt beslut.

Livet är vackert och det finns så många saker du kan göra eller prova. Låt inte en dålig mans beteende få dig att gråta dig själv till sömns. Låt inte det stjäla din inre frid. Lita på mig, han är inte värd det.

Istället för att stanna hemma och undra varför han inte har smsat, gå ut med dina vänner och njut av livet. Och du, inga problem, du kan tacka mig senare.

5. Se till att inte smsa honom när du är full

Jag vet, jag vet, du kan inte riktigt göra något åt detta när du är full men det är därför du har dina vänner att ta hand om dig när du kan göra det själv.

Jag är säker på att du alltid kommer att berätta för dina bästa vänner vad som händer i ditt liv och om du ber dem att se till att du inte skicka sms till honom så kommer de att hjälpa dig.

De vill det bästa för dig och de kommer att göra allt för att sätta tillbaka det vackra leendet på ditt ansikte igen.

Fyllesms är vad de flesta tjejer gör när de gör slut med någon men det är det värsta du kan göra. Om du gör det så kommer du bara att visa honom att du inte gör något för dig själv och att du kommer att acceptera alla hans regler.

Genom att fyllesmsa så kommer du att få honom att tro att han hade rätt, att han kan försvinna i flera dagar utan att låta dig veta var han är och komma undan med det.

Vet bara att detta inte får dig att må bra om dig själv och att denna typ av beteende inte är normalt för ett stabilt och hälsosamt förhållande.

6. Ignorera honom om han ringer dig

En av de smartaste sakerna du kan göra när han inte smsar dig tillbaka på flera dagar är att hela ignorera honom när han ås småningom kommer ihåg dig. Oavsett om han ringer eller smsar dig, svara inte.

Visa honom att han inte kan bete sig så mot dig och att du bryr dig tillräckligt om dig själv för att göra slut med honom.

Genom att ignorera honom kommer du att berätta mer för honom än genom att faktiskt prata med honom.

Han kanske hör några av dina ord och han kanske ignorerar några av dem, men när du börjar ge honom den tysta behandlingen så kommer han att inse vad han har gjort.

Jag vet att situationer som denna kan göra ont men om du tänker på det så kommer du att inse att det är bättre om att det händer nu innan saker blir för seriösa mellan er.

Om ni två var gifta och hade barn och han gjorde något liknande så skulle det skada dig mycket mer. Men om du är i början av förhållandet så kommer du att komma över honom snabbare än du tror.

Så var inte ledsen, du har hela livet framför dig och det finns gott om fiskar i havet. Oavsett vad du gör, tappa inte hoppet om kärlek eftersom kärlek är det vackraste som finns i hela världen.

Bara för att en man var dålig betyder det inte att alla är det. När du läker ordentligt så är du redo för någon ny. Men innan allt det händer, se till att ge dig själv tid att läka ordentligt. 

7. Visa honom vad han har förlorat

Om du vill hämnas på en kille som precis slutat svara på dina sms så finns det ett par saker som du kan göra. Det enklaste sättet att få honom att ångra sig är att visa honom vad han förlorade.

Vad betyder det egentligen? Det betyder att du ska vara den bästa versionen av dig själv. Klä dig sexigt, ha kul som du aldrig har haft tidigare och njut av ditt liv.

Om du ser honom ute på klubben eller något fik, agera som den lyckligaste personen som finns.

Lita på mig, din lycka kommer att skada honom mer än något som du kan säga till honom. Låt honom inte se ditt svullna ansikte från alla tårar du spillde för honom.

Låt honom inte se sorgen i dina ögon eftersom du verkligen brydde dig om honom men han tog dig för givet. Vad du än gör, ge honom inte nöjet att se hur ont det gjorde när han inte var där.

Om han var dum nog att gå iväg så borde du vara smart nog att släppa honom. En man som inte ser hur fantastisk du är i början av ert förhållande förtjänar inte att ha dig.

Han skulle aldrig kunna göra dig lycklig. Med honom skulle du aldrig uppleva den här vintage-kärleken och du skulle alltid söka efter något som du aldrig kunde ha.

Så istället för att ge honom en till chans, fortsätt bara med ditt liv och låt honom lida när han känner hur det är att leva utan dig.

8. Ha kul med en annan man

Ett bra sätt att visa honom att du är över honom när han inte hör av  sig är att helt enkelt ersätta honom med en annan man.

Om du vill att han ska må dåligt precis som du gjorde medan han inte var där, se till att han vet att du har någon annan i ditt liv och att du inte planerar att sitta i ditt rum och gråta om dagarna.

Visa honom att du kommer att gå vidare med ditt liv och att du kommer att hitta en man som faktiskt kommer att ge dig något.

Du kan lägga upp foton av dig och din nya kille på sociala medier så att ditt ex kan se dem och inse att han faktiskt inte lyckades skada dig.

Visa honom att trots allt som han har gjort mot dig så har du fortfarande modet och styrkan att gå vidare som om ingenting har hänt.

Låtsas som att du är super upptagen och att du har så många saker att göra, det kommer att få honom att tänka på vad som händer i ditt liv.

Det bästa relationsrådet du någonsin kommer att få är att bara gå vidare med ditt liv efter att något sådant har hänt. Ibland är allt du behöver göra för att få honom att betala för allt han gjorde mot dig att bara vara lycklig.

Du kommer att må bra och han kommer känna sig som skit eftersom han förlorade dig innan hans ens hade dig.

9. Acceptera det faktum att han tappade intresset

Om du inte har hört från honom på flera dagar så måste du acceptera vad som händer. Du borde veta att killar aldrig kommer att ignorera en kvinna om de är intresserade av henne.

Bara de som inte vill ha något med henne kommer att bete sig så här. Så, om han är en av dem som påbörjade något och nu så svarar han inte på sms, då har han tappat intresset.

Men även om han gjorde det så är det ingen stor sa. Han vet faktiskt inte vilken typ av kvinna du är för att han inte spendera tillräckligt med tid med dig för att lära känna dig bättre.

Det är hans förlust, tro mig, och du bör inte stressa över småsaker. Istället borde du acceptera det som ett tecken att gå vidare med ditt liv på ett bra sätt.

Bry dig inte om varför det hände. Tro inte att allt var ditt fel. Det är det inte. Han är bara någon som inte kunde bestämma sig för vad han ville och därför hände detta.

Låt honom fortsätta med sitt liv och du bör göra allt för att njuta av ditt.

10. Vet ditt värde

Om du står inför en situation där han inte smsar tillbaka på flera dagar så är det sista du ska göra att skylla på dig själv. Du bör inte tro att allt är ditt fel och att du är problemet.

Tänk lite på honom och de saker han har gjort (eller rättare sagt, inte har gjort) åt dig. Om han ansträngde sig så skulle du definitivt inte vara här och tänka på vad som gick fel.

På grund av alla dessa saker så bör du veta ditt värde. Om du vet vilken typ av kvinna du är så kommer du inte att lida så mycket.

Jag vet att det kommer att vara svårt att komma över honom, speciellt om ni var tillsammans länge, men det kommer att bli bra så småningom.

Om du har tillräckligt med självkänsla och mod för att släppa honom så kommer allt att bli ok.

Endast om du tror att du inte kan gå vidare utan honom kommer du hamna i ett olyckligt förhållande där din röst inte kommer att höras. Det är det sista du vill ska hända.

Så istället för att gråta och oroa dig för varför han lämnade dig och varför han inte kontaktar dig, gå vidare som om ingenting hände. Ju tidigare du vänjer dig till sådana situationer desto lättare blir det för dig.

11. Låt honom inte få dig att framstå som en idiot

Även om han har slutat skicka sms till dig så kan han ändå försöka gör dig till åtlöje och säga att han försökte nå dig men att han inte kunde.

Om du låter honom komma undan med en berättelse som denna, vet bara att han kommer att se att han kan använda dig och han kommer att göra det varje gång.

Vissa killar är riktigt bra manipulatörer och är så erfarna i vad de gör. De har inga problem med att se dig i ögonen och ljuga. De behärskade den tekniken och det finns inget sätt att se att de sträcker på sanningen.

Om din kille är sådan så kommer han att försöka övertyga dig om att han försökte nå dig på din mobil men att du inte svarade.

Han kommer att komma på en historia som verkar så trolig att du börjar ifrågasätta dig själv och om du håller på att bli galen.

Vet bara att detta är en taktik som alla manipulatörer och narcissister använder och du bör se upp för det. Vad du än gör, tro inte på något som kommer ut ur hans mun.

En man som försvinner i flera dagar och beter sig helt normalt när han kommer tillbaka förtjänar inte plats i ditt liv eller i ditt hjärta.

12. Bråka inte med honom

Jag vet att det gör ont när han inte svarar på några dagar men du sista du behöver göra är att bråka med honom. Tänk på det såhär.

Om du ringer honom och börjar bråka så kommer han att anklaga dig för alla problem ni hade och berätta att han behövde lite utrymme och därför svarade han inte.

Du kommer att tappa kontrollen, bli upprörd och börja skrika på honom.

Men när du tänker på det mer så behöver du verkligen inte den stressen i ditt liv. Varför skulle du slösa bort din dyrbara tid och nerver på en man som inte förtjänar dig?

Varför skulle du skada dig själv även om du vet att det inte kommer att förändra någonting? Så släpp det bara okej?

Gå inte så lågt och bråka med honom, det är precis vad han vill. Han vill manipulera dig och få dig att må dåligt om dig själv. Men jag vet att du är smartare än så och att du inte låter honom göra det.

Istället för att bråka med honom, ignorera honom eftersom för människor som han så är det den bästa hämnden.

Lämna honom ifred och låt honom inte skrämma dig. Jag vet att det är vad han vill men du borde vara smartare än honom och inte låta honom spela sitt spel.

Visa honom att han inte kan leka med dig och att du inte kommer att gå på hans skitsnack som förut.

När han ser att du inte kommer att bli ett av hans offer som han kan missbruka emotionellt och mentalt så kommer han att dra sig tillbaka och låta dig leva ditt liv i fred. Lita på mig, det är allt du behöver för att vara lycklig.

13. Acceptera inte att träffa honom

Om han bestämde sig för att kontakta dig efter så lång tid för att ni ska träffas, mitt råd är att inte göra det. Det är för sent att fixa saker nu när det är bekvämt för honom.

Han borde ha varit där för dig när du desperat behövde honom. Han borde ha varit där för att svara på dina sms när du stirrade på den tomma skärmen och oroade dig för om han var okej.

Låt honom inte behandla dig som skit och acceptera inte hans dumma ursäkter. Om han ville vara med dig så skulle han vara det.

Men om han gick inkognito under en tid och bestämde sig för att kontakta dig när han inte hade någon att ha kul med, gå inte på det. För om du gör det kommer du att visa honom något som du verkligen inte vill.

Om du accepterar alla hans lögner så kommer du bara att låta honom veta att han kan få vad han vill när han vill från dig.

14. Gå vidare med ditt liv

Det bästa du kan göra när han inte skickar tillbaka sms på några dagar är att bara gå vidare med ditt liv. Om han inte vill att du ska vara en del av hans liv är det helt okej och du bör inte göra en stor grej av det.

Varför ska du oroa dig för en kille som inte ens ringer för att berätta att han inte känner något för dig?

Han borde ha gjort det om han brydde sig om dig men det var lättare för honom att bara försvinna utan någon förklaring. Det är därför du bör glömma allt om honom och gå vidare.

Jag vet att det inte kommer att vara lätt att glömma honom men det finns så många saker du kan göra för att göra den här processen enklare för dig själv.

Det största problemet kommer att vara att fatta ett beslut om att du inte vill ha något att göra med honom. Men när du väl gjort det så kommer saker och ting att bli bättre.

Du kommer att lära dig att leva utan honom. Du kommer att gå ut med dina vänner och äntligen göra alla de fantastiska sakerna du alltid velat prova.

Du kommer inte att fokusera på honom längre, huvudfokusen kommer att vara på dig själv. Och lita på dig, det är det bästa som kan hända dig. När du väl anammat förändringen i ditt liv så blir du äntligen lycklig.

14 Smarta Saker Att Göra När Han Inte Smsar Dig Tillbaka I Flera Dagar