Skip to Content

Om Din Kille Gör Dessa 5 Saker Ar Han En Känslomässig Psykopat

Om Din Kille Gör Dessa 5 Saker Ar Han En Känslomässig Psykopat

Min man var en känslomässig, lömsk jävel – ett komplett psykfall. Han var fysiskt, sexuellt och viktigast av allt, emotionellt misshandlande.

Låt mig bara säga en sak – ord SÅRAR för i helvete! Han visste det och det var hans starkaste vapen!

När vi gick skilda vägar, efter 12 års äktenskap, slog det mig – en plötslig insikt, en sammanfattning om du så vill, av de hemska 12 år av helvete.

Långsamt smög han in sitt psykotiska jag i mitt liv, han misshandlade mig emotionellt och jag märkte det inte ens. Jag visste att något inte var rätt, men jag visste inte vad det var förrän vi gick skilda vägar (och kära Gud, tack för det).

Dessa psykotiska människor har en speciell skicklighet – du kommer inte att vara medveten om att du blir emotionellt misshandlad.

Läs ledtrådarna och lär dig av min erfarenhet och kanske kommer du att rädda dig själv (som jag så småningom gjorde).

1. Han får dig att tro att du är ansvarig för allting

kvinna i blå jacka lutande på byggnaden

Emotionella psykopater är inte alltid elaka. De kan charma dig med sina ord i all oändlighet. De har övertygande kraft och de blir aldrig uttråkade.

Ena minuten bråkar ni och den andra säger han: “Det är okej babe. Det är inte ditt fel att du är känslomässig. Du kan inte hjälpa det”.

Det slutar upp med att du faktiskt tror att du är skyldig till bråket och att han är den som är där för att du ska må bättre.

2. Han manipulerar dig

par som kommer ut ur bilen

 

Manipulering är en form av psykisk misshandel, där misshandlaren använder falsk information och presenterar den för offret, vilket gör att offret tvivlar på sig själv – en emotionell misshandlares favoritakt.

En dag såg jag oavsiktligt några e-postmeddelanden som min man hade lämnat synligt, och jag insåg att han var otrogen mot mig. När jag konfronterade honom med det, började han skrika på mig!

Han sa att han inte kan tro att jag ens kan tänka den tanken, att jag är galen, att jag inte litar på honom … det här höll på i några dagar.

Tillslut började jag tvivla på mig själv. Jag började tänka att kanske hade han rätt. Kanske är jag den som är galen. Kanske har jag fel.

När din psykotiska partner inte har någon ursäkt skapar han en och han får dig att känna att du är den “galna”.

3. Han skyller på dig för allting

Känslomässiga människor som argumenterar i trafikstockning på stadsgatan

Den här kanske liknar punkt nummer ett, men det är inte samma sak. Varje gång han har problem, hittar han ett sätt att skylla det på dig.

Om han har problem på jobbet kommer han att få dig att tro att du är skyldig eftersom du stressar honom hemma.

Om han får en fortkörningsböter så är det ditt fel för att du gjorde honom så arg så att han var tvungen att köra fort för att bli av med sin ilska.

Slutsatsen är att hur du än ser på det, är det alltid ditt fel eftersom känslomässiga psykopater alltid har rätt.

4. Han förstör dig

ledsen kvinna lutar sig på staketet och tittar på staden

Emotionella psykopater är fegisar som inte har något bättre att göra i sina liv än att kontrollera dig. De matar dig med giftiga tankar för att hindra dig från att tro att du är en smart, vacker och stark person.

Deras mål är att få dig att tro att du är dum och värdelös och de kommer att lyckas med det. När du börjar tro på den där skiten klänger du dig ännu närmre honom eftersom du är rädd att han är det bästa du någonsin kommer att ha.

Emotionella psykopater kan få dig att tro vad det vill.

5. Han suddar ut dig

sorglig kvinna som står mellan träden

Helt enkelt så isolerar han dig från resten av världen. Han övertygar dig om att inte hänga med dina vänner eftersom du inte behöver dem – du har ju honom.

Och det som verkligen döljer sig bakom det här är – han är rädd att dina vänner kanske talar vett i dig och uppmuntra dig att lämna honom.

Han har spenderat alldeles för mycket tid på att göra dig “perfekt” för att låta några av dina vänner förstöra dig.

Han KOMMER övertyga dig om att han älskar dig mest av allt och han är den enda personen du borde lita på.

Vilken lömsk jävel! 

Om din kille gör dessa 5 saker ar han en känslomässig psykopat