Skip to Content

Hon Kräver Inte Mycket, Det Är Bara Du Som Inte Anstränger Dig

Hon Kräver Inte Mycket, Det Är Bara Du Som Inte Anstränger Dig

Sist gång jag kollade så innebär det inte att en kvinna är krävande om hon har standarder, det gör henne bara till en person som vet vad hon vill.

Det gör henne inte till en “mission impossible”, det krävs bara att man anstränger sig lite mer än vanligt.

Lite mer ansträngning kan vara ett problem för vissa, vilket är orsaken till att det är enklare att komma med ursäkter än att skärpa till sig.

Hon är en kvinna som inte är beroende av någon.

Därför att hon vet att när hon förlitar sig på någon så betyder det att hon lämnas tomhänt när den där någon beslutar sig för att lämna henne.

Därför tar hon hand om sig själv och gör livet bra för henne själv. Du behöver inte göra det åt henne. Hon är fullt kapabel att göra det på egen hand.

Hon vet sitt värde.

ung brunettkvinna som poserar på solen

Hon mår bra i sig själv och hon är inte rädd för att visa det. Men hon känner sig bra eftersom hon jobbat på sig själv.

Hon är medveten om vad hon bidrar med och hon har alltid i åtanke att hon är mer än tillräcklig. Och det finns ingenting värdefullare i världen än en kvinna som vet hur mycket hon är värd.

Hon vet vad hon vill vara i livet.

Och hon vet också hur hon tar sig dit. Hon är en person som ständigt tänjer sina gränser och ständigt försöker. Hon jobbar ständigt på sig själv. Hon tar hand om sitt utseende men även om sin mentala hälsa.

Hon vet vad hon förtjänar.

Och hon nöjer sig inte med mindre. Därför verkar hon mycket krävande för vissa. Men hon ber bara om så mycket hon själv är redo att ge och det är det enda.

ung söt blond kvinna utanför

Om det skulle visa sig att du inte når upp till hennes standarder eller får henne förälskad, kanske problemet inte ligger i att hon har satt ribban för högt, utan att du har ansträngt dig för lite?

Du kommer inte att kunna vara respektlös mot henne.

Hon låter ingen behandla henne illa och hon låter aldrig andra människor föra över sin osäkerhet på henne. Hon är en värdefull kvinna och hon håller huvudet högt.

Därför står hon inte ut med någon som försöker trycka ner henne för att må bra i sig själv eller någon som inte respekterar henne.

Du kan inte bara behandla henne väl ibland, då och då.

Hon vill ha ständig ansträngning och hon förtjänar någon som behandlar henne väl i alla situationer. Hon förtjänar någon som behandlar henne väl även när hon har begått ett misstag. Hon förtjänar någon som ständigt visar sin kärlek, sin beundran och sitt engagemang för henne.

Du kan aldrig vara medioker.

vacker blond kvinna i gatan

Med henne är allt eller ingenting. Varför ska man göra någonting halvhjärtat? Antingen gör du rätt från början eller så ska du inte bry dig om att ens försöka.

Så bry dig inte ens om att bli tillsammans med henne om du ska göra det halvhjärtat. Bry dig inte ens om att försöka få henne att lägga märke till dig om du har det tankesättet om engagemang.

Hon nöjer sig aldrig. Hon siktar högt och hon är otålig tills dess att hon kommer dit. Detta kräver hon även av sin partner.

Med en kvinna som siktar högt i livet och inte nöjer sig med mindre än hon förtjänar, kan du inte ens tänka tanken på att ha henne om du bara är medelmåttig.

Om hon står ut, måste du göra någonting som också får dig att stå ut från mängden, för att hon ska lägga märke till dig.

Om om du ger upp eftersom det är ‘alldeles för jobbigt’ ska du inte anklaga henne för att hon är alltför krävande. Du anstränger dig för lite och däri ligger problemet.

Om du vill ha en fantastisk kvinna lär du inte bli tillsammans med henne om du får henne att sänka sina normer för dig utan genom att skärpa dig och se till att du är på samma nivå som hon. Inga ursäkter, bara hårt arbete. Det är så det fungerar med henne.

Hon Kräver Inte Mycket, Det Är Bara Du Som Inte Anstränger Dig