Skip to Content

Ha Tro På Att Gud Kommer Att Skicka Dig Rätt Person Vid Rätt Tidpunkt

Ha Tro På Att Gud Kommer Att Skicka Dig Rätt Person Vid Rätt Tidpunkt

Har du någonsin känt att du har nått din brytpunkt? Soma tt du inte kan ta det längre och att du har fått nog?

Du har fått nog av fel män som kommer in i ditt liv, fått nog av att försöka vara stark och tuff helt själv, fått nog av giftiga rövhål som vill förstöra dig, fått nog av misslyckade förhållande och fått nog av att få ditt hjärta brutet?

Har du någonsin varit ett steg iväg från att helt ge upp kärleken? Ett steg från att acceptera att du inte är tänkt att bli älskad och att du aldrig kommer att hitta din själsfrände?

Detta är precis då du behöver fortsätta. Detta är ögonblicket i ditt liv då all din inre styrka testas och ögonblicket då du måste vara modigare än någonsin.

Och vet du varför? Eftersom det här är Gud som testar dig.

Det är Gud som testar din tro och din önskan om goda saker. Gud testar din förmåga att älska och framför allt testar ditt tålamod.

glad man piggyback kvinna

Jag antar att du inte tror det nu men lita på mig när jag säger dig: Gud har en plan för dig och för alla i denna värld. Ja, sanningen är att vi ibland inte kan förstå den planen men det betyder inte att den inte finns.

Gud har räknat ut hela ditt liv. Han har en man förberedd för dig, en man som är ditt öde och en man som bara är gjord för dig.

Nej, den här mannen kommer inte vara perfekt. Men han kommer att vara rätt för dig och det är allt som spelar roll.

Han kommer att vara allt du letade efter utan att ens veta det. Han kommer att bli din andra halva och din saknade bit i pusslet – någon som kan slutföra de delar av dig som du inte visste att du saknade.

Du kommer dock inte att träffa den här mannen när du vill. Han kommer inte in i ditt liv just när du finner det lämpligt.

Nej, han kommer till dig när du är redo. Han kommer när du blir den kvinna som han behöver och när han växer till den man som du behöver.

le par i naturen

Och vet du varför? Eftersom Gud alltid har den perfekta timingen.

Han kommer att skicka dig rätt person vid rätt tidpunkt. Det kan hända när du börjar tro att du har gett upp kärleken helt eller när du tappar allt hopp om att din “eviga” person ens existerar.

Det kan hända när du går igenom några misslyckade förhållanden som kommer att fungera som läxor för dig. När du har träffa många fler fel män som kommer att fungera som förberedelse för den här som är den rätta för dig.

När den här mannen kommer så kommer plötsligt allt som du har upplevt fram till den tidpunkten att vara framstå som meningsfullt. Du kommer att se att hela ditt liv inte var mer än en del av ett större system.

Du kommer att inse varför alla dessa svårigheter måste hända dig och varför alla dessa giftiga människor kom nära dig, om det inte vore för dem så skulle du aldrig uppskatta den rätta.

När den här mannen kommer så kommer du plötsligt att förstå varför det inte fungerade med några av dina ex. Du kommer att vara tacksam för varje gång som du blev lurad, för varje gång som du blev dumpad och för varje gång du fick ditt hjärta brutet.

man kramar och kysser leende kvinna

Tacksam för alla stängda dörrar och för varje gång du inte fick vad eller vem du vill ha. Tacksam för alla de gånger du trodde att du förlorat någon som du trodde var den rätta för dig och tacksam för alla dina strider.

Du kommer att vara tacksam för varje hinder längs vägen och för alla livsval som förde dig hit. Med tanke på alla svårigheter och utmaningar som du var tvungen att möta på vägen eftersom du kommer att vara medveten om att om saker inte hade visat sig exakt som de gjorde så skulle du inte ha nått denna punkt.

Så snälla, bli inte förtvivlad. Jag lovar dig att ditt ljus i slutet av tunneln väntar på dig trots allt mörker som omger dig nu.

Var bara tålmodig och ha tro. Tro på Gud för han vet alltid vad han gör.

Och snälla, tro på dig själv.

Ha Tro På Att Gud Kommer Att Skicka Dig Rätt Person Vid Rätt Tidpunkt