Skip to Content

Grymma Drickspel Som Kommer Att Sätta Fart På Feststämningen

Grymma Drickspel Som Kommer Att Sätta Fart På Feststämningen

Drickspel är ett bra sätt att starta en fest på. De kan hjälpa bryta isen med din dejt, hjälpa dig att lära känna någon ny eller bara hjälpa dig och dina vänner att komma i stämning för utekvällen som väntar.

Vi har sammanställt de bästa drickspelen så att du inte behöver göra det. Att dricka ansvarsfullt är dock väldigt viktigt. Det är inte ett roligt och lyckat drickspel om du inte kommer ihåg något nästa dag.

Dessa drickspel kräver inte för mycket material, mer eller mindre bara vanliga saker som du hittar i hemmet.

Herr och Fru drickspel

Detta drickspel rekommenderas enbart om du känner alla inblandade ganska bra eftersom det kan leda till viss spänning. Det är bra drickspel för fyra, speciellt om det är två par eller en grupp bra vänner.

Två deltagare står rygg mot rygg så att de inte kan se varandra (det behöver inte vara en man och en kvinna). Gruppen fortsätter sedan med att ställa paret ganska besvärliga frågor och en av dem är svaret.

Till exempel, “vem är roligast?” eller “vem är mest trolig att…?”. Om personen tycker att svaret är han eller hon så dricker de.

Detta fantastiska drickspel fungerar bara om en av de två deltagarna dricker åt gången så de måste vara kritiskt ärliga. Om båda dricker samtidigt så måste de dricka igen. Men om ingen av dem dricker så måste de ta en drink.

Paranoia drickspel

Paranoia orsakar sannolikt lite obehag så spela det bara efter de första veckorna i ditt nya hem. Detta spel innebär att du viskar en fråga till personen till höger, hans svar måste vara någon som spelar spelet.

Till exempel “vem är den snyggaste av oss alla?”, de måste sad peka på den person som de tycker är svaret på den frågan. Om personen som blir pekad på vet vad frågan var så måste de ta en drink.

Beer pong

 

Beer Pong är ett världsfenomen, det är lätt att följa reglerna men väldigt svårt att bemästra. För att spela detta drickspel, lägg ut två uppsättningar av koppar som bildar i båda ändarna av bordet, ta en pingisboll och fyll kopparna med alkohol.

Även om detta inte behöver vara öl så rekommenderas öl eftersom något starkare blir dyrt, för att inte tala om kaotiskt, väldigt snabbt.

Lagen tar sedan och kastar pingisbollen i tur och ordning i det andra lagets koppar. Om du får bollen i din motståndares kopp så måste de dricka innehållet.

Detta är ett av de bästa drickspelen för fyra eftersom du kan spela i dubblar eller snabba omgångar av enstaka matcher.

Flippa koppen drickspelet

Återigen ett spel som involverar uppdelning i två lag. Ett väldigt vilt spel. Ha två plastkoppar redo i samma ände av bordet och varje lag ska då bilda en ordnad linje.

De två första medlemmarna i varje lag startar igång leken genom att placera plastkoppen med framsidan ned över bordskanten och försöker vända den så att den hamnar i upprätt läge.

Efter att ha uppnått detta så går koppen sedan längs linjen till nästa person. Laget som slutar först vinner och det förlorande laget måste sedan halsa sina drycker.

Detta är ett av de roligaste lagdrickande spelen som kommer att få er att skratta hela natten lång.

Ring of Fire

Ring of Fire involverar inga besvärliga frågor, atletiska förmågor eller något sådant, allt du behöver är spelkort. Det är ofta klassat som ett av de bästa drickspelen någonsin eftersom det involverar flera regler.

Lägg en kanna eller ett högt glass mitt på bordet och omge det med en cirkel av kort som kollar ner. Varje person bör sedan ta ett kort i taget tills alla har tagit ett.

Varje kort har dock en tilldelad åtgärd. Även om det finns flera varianter av detta spel så är det här en allmän guide som ni kan följa.

Ess – Vattenfall. Gå runt cirkeln medurs och varje spelare dricker sin dryck när det är deras tur och måste fortsätta dricka tills spelaren innan de slutar.

Två – Du. Peka på någon som sedan måste ta en klunk.

Tre – Jag. Jag måste dricka.

Fyra – Tjejer. Alla tjejer måste dricka.

Fem – Tummen mästare. Den som drar kortet lägger tummen diskret ner på bordet och alla måste kopiera honom. Den sista personen med tummen på bordet måste dricka.

Sex – Killar. Alla killar måste dricka.

Sju – Himlen. På samma sätt som tum mästaren så lägger personen som drog kortet en hand i luften (som pekar på himlen). Den sista personen som lägger upp handen måste dricka.

Åtta – Kompis. Välj en person som blir din “kompis”. Varje gång du dricker så måste de dricka.

Nio – Rimma. Välj ett ord och resten av spelarna måste gå runt cirkeln och ange ord som rimmar med det. Detta fortsätter tills någon inte kan rimma, de måste då dricka.

Tio – Kategorier. Du kommer på en kategori, till exempel “fotbollslag”. Sedan går ni runt cirkeln och alla måste nämna något som faller inom den kategorin. Personen som inte klarar av det dricker.

Knekt – Kom på en regel. Detta är det ultimata kortet. Kom på någon form av regel som måste följas under hela spelet.

Drottning – Frågeställare. Du måste ställa frågor till spelare som de måste svara på med en annan fråga. Spelare som svarar på en fråga utan någon annan fråga måste dricka.

Kung – Fyll upp kannan. Häll lite av din dryck i mittenkannan eller glaset. Den olyckliga personen som drar den fjärde kungen måste sedan sänka ner hela innehållet.

Jag har aldrig

Det enklaste och mest intressanta av alla drickspel. Anledningen till att “Jag har aldrig” anses vara ett av de bästa drickspelen är att du kan avslöja alla slags hemligheter från dina kompisar.

En person säger helt enkelt något som de aldrig har gjort, till exempel “jag har aldrig kysst en fransk person”. Ju mer promiskuösa desto bättre, det gör det här till det bästa snuskiga drickspelet för vuxna.

De som sedan har gjort samma sak måste ta en klunk. Så roligt som det här spelet kan vara så bör du vara beredd på att känna skam för alla saker som du kommer att erkänna.

Tredje mannen

Varje person kastar tärningen. Den första som rullar en 1a och en 2a betecknas som den Tredje mannen och när en 3a kommer upp så måste den Tredje mannen dricka.

Andra åtgärder tilldelas olika tärningskast, inklusive att spelarna till vänster och höger om tärnkastarnen dricker och får alla andra att dricka. Om en annan spelare kastar en 1a och 2a så blir de den Tredj mannen.

Sanning eller konsekvens

Har du hemligheter? Finns det saker som ingen vet om dig (utom kanske din bästa vän) – och det stämmer även dina vänner i en minut – eller får dig att skratta? Såklart! Oavsett hur bra du känner dina vänner, vissa saker som du bara inte frågar dem.

Och det är vad Sanningen eller Våga handlar om. Spelet är enkelt: alla spelare sitter i en cirkel och den första börjar vända en flaska i mitten med ett tryck.

Flaskhalsen pekar nu på en lagkamrat och personen som snurrade flaskan ställer frågan: Sanning eller Konsekvens?

Om den ifrågavarande personen väljer sanningen, kan den som har blivit flaskan fråga honom en fråga som personen i fråga borde absolut svara på sanningen! Med det står spelets kul och står!

Om den ansvariga personen bestämmer för uppgiften kan innehavaren överväga en uppgift som han nu måste uppfylla

Mynt

Om ni inte har mycket utrymme att jobba med så är Mynt ett enkelt spel som inte kräver mer än ett glas och ett mynt. Spelare sitter runt ett bord med glaset mitt på bordet.

Varje spelare placerar mynt på kanten av bordet framför dem och försök få mynten i glaset. Om spelaren lyckas så kan han eller hon beordra vem de vill ska dricka.

De kan också implementera regler som “inga förnamn” eller “ingen kan säga”. Om en spelare bryter mot dessa regler så måste de dricka.

Dessa regler är på plats tills någon ny lyckas få mynten i glaset, då blir de den nya regelskaparen.

Grymma Drickspel Som Kommer Att Sätta Fart På Feststämningen