Skip to Content

Du Bör Veta Att Du Är Värd Att Älska, Oavsett Hur Bristfällig Du Är

Du Bör Veta Att Du Är Värd Att Älska, Oavsett Hur Bristfällig Du Är

Det här är en påminnelse. En påminnelse för alla tjejer som tycker och tänker att de inte är värda kärlek.

Jag vet att du har varit besviken och fått ditt hjärta brytet så många gånger att det fick dig att ge upp kärleken. Jag vet det men det är det största misstaget någon kan göra.

Att ge upp kärlek är detsamma som att ge upp livet. Att älska och bli älskad är varför livet är värt att leva.

Jag vet att du är rädd. Det är okej. Jag är också rädd ibland. Vi är alla rädda för att vi aldrig kommer hitta kärlek eller att om vi hittar den, att vi inte kommer kunna behålla den.

Jag vet att du fortfarande inte har lyckats samla alla trasiga bitarna och att du tror att de också gör dig ovärdig kärlek.

Oroa dig inte. Du behöver inte ens försöka samla ihop de och göra ditt hjärta helt igen. Var och en av dessa bitar är en del av dig och det är det som gör dig så speciell och unik.

En dag kommer någon att komma in i ditt liv och de kommer att bli förälskade i ditt skadade men speciella och knäppa hjärta.

Den personen kommer att få dig att tro på kärlek igen och han kommer att hjälpa dig att läka.

le vacker kvinna med solglasögon

Hans kärlek kommer att vara ditt motiv att samla alla dina trasiga bitar och limma ihop dem igen. Du måste tro mig, en dag kommer den personen att komma.

Ditt hjärta kommer att lysa igen. Du kommer att förstå hur mycket du har missat sedan du fattade beslutet att ge upp kärleken.

Du kommer att inse hur mycket fel du hade när du trodde att dina brister och några olösa tidigare problem gör dig ovärdig kärleken.

Du är också rädd för dina brister och ofullständigheter. Du kan inte omfamna dem alla och det får dig att undra hur någon kan acceptera och älska dig med alla dina brister när du inte ens kan göra det själv.

Det du borde vara medveten om är att det inte finns någon perfekt människa. Vi är alla skadade på något sätt och vi har alla något vi inte är stolta över. Det gör inte varje person ovärdig kärleken eller hur?

Tro mig, om alla människor hade samma sätt att tänka på så skulle inte kärleken existera. Om vi alla trodde att våra brister gör oss oälskade så skulle inte den här världen existera.

Tro på själsfränder. Ha tillit. Gud har något åt dig och den personen kommer att hitta dig så småningom.

Den personen kommer att se ditt riktiga jag. Han kommer att bli kär i dig och acceptera varje del av dig, oavsett hur ofullkomligt eller skadad den må vara.

Stående av den blonda flickan med flyghår i staden

Din tro i att du inte förtjänar att bli älskade håller dig faktiskt bara tillbaka från att hitta den som kommer att älska dig precis som du behöver bli älskade.

Om du har gjort något som du inte är speciellt stolt över i det förflutna och du tror att det också gör dig bristfällig så har du än en gång fel, det gör dig bara mänsklig.

Vi alla gör misstag. Ibland gör vi vissa saker som är fel och oavsiktligt skadar oss själva eller människor som vi älskar. Det är också en del av livet och jag upprepar, alla vi gör misstag.

Släpp det förflutna. Var inte hård mot dig själv eller någon annan. Förlåt dig själv och andra som skadar dig, bara så kan du hitta fred. När du gör det så ser du hur allt kommer att falla på plats.

Den känslan av att du inte räcker till är faktiskt… det är faktiskt allt i ditt huvud. Du kommer inte kunna övervinna det.

Du måste bara hitta ett sätt att lugna ner den irriterande inre rösten som bara hindrar dig från att hitta ren och ärlig kärlek.

Oavsett vad den inre rösten eller någon annan säger är du tillräckligt bra. Du är tillräcklig bra för att bli älskade. Du förtjänar att bli älskad och behandlad rätt.

Fan, du förtjänar att bli behandlad som en drottning och en dag kommer du att bli det. Ge inte upp och tappa inte hoppet.

Du Bör Veta Att Du Är Värd Att Älska, Oavsett Hur Bristfällig Du Är