Skip to Content

Giftiga Män, Rankade Från Mest Till Minst, Baserat På Deras Stjärntecken

Giftiga Män, Rankade Från Mest Till Minst, Baserat På Deras Stjärntecken

1. Skorpionen

Skorpionen horoskop

Män i Skorpionens tecken är den första på listan av giftiga män. Det är sant, de är passionerade och uthålliga, men de använder sina egenskaper i dåliga ändamål.

De är kontrollfreak som behöver ha allt under kontroll. De är mästare i manipulation och lekar.

Djupt inombords så har de känslor, men de är djupt gömda. Istället väljer de att vara kalla och distanserade.

Du vill inte bråka med en Skorpion. Om de på något sätt känner sig hotade kommer de att ge igen.

Ibland kan de inte ens kontrollera sitt handlande på grund av sin hämndlystna natur och aggressiva beteende.

De ligger definitivt högst upp på listan över de giftigaste männen där ute.

2. Lejonet

Lejonet horoskop

Lejon kräver lika mycket makt som Skorpioner. Deras beteenden skiftar från vänlig och förförisk till arrogant mycket snabbt men inte tillräckligt snabbt för att hissa röd flagg så att du kan fly.

Deras egon är skyhöga och om man frågar dem så är de världens viktigaste person. Därför är de otroligt dåliga personer att vara tillsammans med. De är alltför egoistiska och de bryr sig inte särskilt mycket om sin partner.

Deras personlighet gränser till narcissistisk eftersom de älskar sig själva mer än någonting och någon annan. Om de anser det nödvändigt har de inga problem att förråda någon för sin egen vinnings skull.

Till en början är de charmiga och fantastiskt vackra, nästan åt det magiska hållet vilket är extremt farligt. På det här sättet dras du till dem, sedan utnyttjar de dig.

3. Väduren

Väduren horoskop

Män födda i detta tecken har kort stubin. Om de inte får som de vill med en gång, tänker de inte klart. De är kapabla till vad som helst i princip.

Deras humörsvängningar är vad som gör dig konfunderad. Ena stunden är du mittpunkten i deras universum, nästa dag skiter de fullständigt i dig.

De är impulsiva och de reagerar nästan omedelbart utan att tänka sig för. De är bara helt fasansfulla på grund av det och kanske, men bara kanske kan de senare be om ursäkt.

Men om de får chansen så beter de sig precis likadant igen.

4. Stenbocken

Stenbocken horoskop

Stenbocken har stor chans att bli destruktiva. De är irriterande kan-allt-vet-allt och accepterar inte att de har fel. Detta leder till att de troligtvis övertygar dig om att de har rätt, även om du vet att de inte har det.

Men när någon hela tiden påpekar samma sak, om och om igen, för att övertyga dig, börjar du faktiskt tro på det.

Stenbockar kan bli världens bästa manipulatör om de vill.

När de vill någonting så ser de till att få det, till varje pris, vilket gör dem otroligt farliga. De är notoriska pessimister och det viktigaste av allt, de förlåter aldrig..

5. Jungfrun

Jungfrun horoskop

Män i Jungfruns stjärntecken kommer definitivt att pusha dig till perfektion. De kommer att överanalysera varje steg du tar och om de inte är nöjda kommer de att kritisera dig.

Deras ständiga kritik kommer att bryta ner dig och förstöra ditt självförtroende och gradvis få dig att tycka mindre om dig själv och inte anse dig vara god nog.

De är otroligt långsinta och de släpper aldrig taget.

6. Kräftan

Kräftan horoskop

Kräftor är känslosamma, men dessa känslor går ibland för långt. De börjar överanalysera och de kommer alltid fram till värsta tänkbara scenario.

Vi tar ett exempel, om du är ute med vänner och inte svarar på mobilen, kommer Kräftan automatiskt att tro att du är tillsammans med någon annan och otrogen mot honom.

Detta kan leda till utbrott av svartsjuka.

De är fantastiska på att manipulera andra människors känslor. Om du känner dig skyldig över att ha gjort någonting fel, fast du tror att du betett dig helt okej, är det på grund av att Kräftan har manipulerat dig till att tro att du gör någonting fel.

Och allt det på grund av deras osäkerhet.

7. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Tvillingarna är en hård nöt att knäcka. De anpassar sig väldigt snabbt till förändringar eftersom de själva eftersom de har olika sidor av sin personlighet de håller dolda.

De handlar efter situationen de befinner sig i och det lämnar inte ett pålitligt intryck. Du vet aldrig vad de tänker på egentligen.

Tvillingarna är proffs när det gäller att komma på en plan. Oavsett hur djävulsk planen är, kommer de att sätta planen i verket om de bestämt sig för det.

Även om planen går ut på att såra andra människor kommer de att genomföra den om de känner att det behövs.

8. Oxen

Oxen horoskop

Oxar är inte så dåliga, men deras största fel, som kan förvandla dem till giftiga, är deras possessiva attityd. De förälskar sig i någon och då har de en tendens att bli för klängiga.

De vill ha den personen för sig själva. Att dela med sig finns inte i deras ordlista. På grund av deras klängighet så kväver de sina partners och inskränker på sin partners personliga utrymme..

Tilläggsvis har de också en ganska kort stubin. De blir snabbt arga och det tar lång stund för dem att lugna ner sig som också kan vara ett tecken på giftigt beteende.

9. Skytten

Skytten horoskop

Skytten kan inte hålla käften. De kan säga det mest olämpliga saker i de mest olägliga situationer.

De vill vara stå i rampljuset och de gör vad som krävs för att eliminera alla som står i vägen – även personen de dejtar.

Deras beteende är avskyvärt och ingenting kan hindra dem från att såra någon om det gagnar dem i att få någonting de vill ha.

10. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Fiskarna är inte riktigt så giftiga. De är högkänsliga och otroligt känslosamma. De blir otroligt känslosamma och här finns det en möjlighet att de blir destruktiva eftersom de kan börja manipulera dig, även om de sällan händer.

Men, i själva verket är Fiskarna inte så farliga eftersom de i grund och botten är ängsliga och otroligt godtrogna människor.

De är troligare att de själva blir sårade än att de sårar någon annan. Men vilket som, var uppmärksam på känslomässig manipulation. Det kan hända.

11. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Det är vanligare att Vattumannen blir känslomässigt distanserad än giftig. De gillar inte att ge uttryck åt sina känslor och de håller inne med allt.

Det är endast om de lär känna någon på djupet som de öppnar upp. Fram tills dess brukar de istället stöta bort människor och på så sätt såra någon oavsiktligt.

12. Vågen

Vågen horoskop

Den minst giftiga av dem alla – Vågen. Även om någon sårar en Vågen är de inte hämndlystna. De är nog långsinta en längre tid, men de är inte farliga.

De är på det klara med att vi alla har våra fel och brister, även de själva, och de är därför mycket förlåtande.

Till sist och syvendes är Vågen mest giftig mot sig själv. De har en tendens att tycka synd om sig själva och inte göra någonting för att få bukt på det, vilket är ett självklart tecken på destruktivt beteende.

Giftiga Män, Rankade Från Mest Till Minst, Baserat På Deras Stjärntecken Pinterest