Skip to Content

Saknar Dig Citat: Hjälper Dig Uttrycka Hur Mycket Du Saknar Någon

Saknar Dig Citat: Hjälper Dig Uttrycka Hur Mycket Du Saknar Någon

Det kan göra ont när du saknar någon du älskar. För många kan saknad ses som en negativ upplevelse men dessa citat säger att saknad är något som vi inte behöver frukta speciellt mycket.

Det är tufft men om vi lär oss hur vi hanterar det så kan saknad vara en form av kärlek. Det blir en känsla som vi kan hantera men även fast det gör våra liv svårare.

Det kommer också att lära oss vilka relationer som är värda att behålla och vilka som är värda att ge upp.

När du är riktigt nära någon så är det helt naturligt att du saknar dem när de inte är nära. Det kan ibland vara en väldigt smärtsam upplevelse.

Att sakna någon är verkligen en komplex känsla, så komplex att du faktiskt kan sakna någon medan de är i samma rum som dig. Det händer bara helt enkelt.

Om du redan vet hur det känns när dina nära och kära inte är nära dig så är det lätt att uppleva någon form av melankoli innan de ens går ut genom dörren.

Du kan inte alltid kontrollera avståndet mellan dig och den du älskar men du kan prata om hur det avståndet får dig att känna dig. Att prata om det kommer definitivt att hjälpa dig att hantera situationen bättre.

Dessutom kommer din partner också att må bättre av att veta att de är i dina tankar.

paraply för blond kvinna

För att hjälpa dig uttrycka dina känslor med några få men ändå kraftfulla ord så har vi handplockat en lista med vackra “saknar dig” citat.

Välj din favorit och använd den för att få fram ett leende på din älskades läppar. Låt oss börja!

“När vi saknar någon ofta, vad vi verkligen saknar är den del av oss som är med den personen”

“Jag saknar dig djupt, ofattbart, meningslöst, fruktansvärt”

“Du är värd varje mil mellan oss”

“Även om jag är tusen mil bort från dig kan jag höra dig i varje hjärtslag. Jag kan inte tillbringa ett ögonblick utan att tänka på dig. Jag saknar dig älskling.”

“Jag behöver ingen anledning att sakna dig. Jag saknar dig för nästan allt – från hur du lagar mitt morgonkaffe till hur du kysser mig godnatt. Jag kan inte bära smärtan längre älskling, kom tillbaka snart.”

“Idag saknade jag dig på morgonen, sen saknade jag dig lite igen på eftermiddagen och sen äntligen stängde jag mina ögon och saknade dig något enormt. Jag älskar dig hjärtat.”

“Varje dag överlever jag bara för att jag vet att du alltid kommer att vara med mig, oavsett hur långt bort jag är. Jag saknar dig älskling. Och jag ser fram emot att träffa dig.”

kvinna som sitter ensam på bänken

“Till dess att jag gick ifrån dig, trodde jag aldrig att jag skulle sakna dig så mycket.Som de säger gör avståndet att människor kommer ihop. Så här är jag, närvarande i ditt sinne och önskar att du kunde vara med mig idag. Jag älskar dig hjärtat.”

“Varje gång jag saknar dig tänker jag på de löften som vi har gjort till varandra och de drömmar som vi har tillsammans. Det ger mig ett leende som snart slösas bort eftersom du inte är här vid min sida. Jag saknar dig älskling, kom tillbaka snart.”

“Kan du relatera till känslan av att kämpa för luft när du är under vattnet? Jag får samma känsla varje gång jag tänker på dig. Jag saknar dig skarpt och längtar efter en kram från dig. När kommer du tillbaka älskling?”

Min kärlek till dig vet inga gränser, avstånd eller tidsgränser. Min kärlek till dig är oändlig, evig och sann. Och det är därför som när jag säger att jag saknar dig betyder det att jag känner mig tom inuti utan att du är vid min sida.

“Vad är livet utan ditt ansikte, din delikata beröring, din lugnande röst och din sömlösa skönhet? Inte värt ett enda andetag. Jag saknar dig så mycket att jag inte kan leva ett enda ögonblick utan dig.”

“Min syster berättade för mig att jag mumlade ditt namn i sömnen igår. Nu inser du hur mycket jag saknar dig? Kom tillbaka älskling, livet är ofullständigt utan dig.”

“Ibland önskar jag att jag aldrig hade tillbringat alla dessa vackra stunder med dig. För varje gång jag går till dessa ställen och återupplever dessa ögonblick utan dig, gör mitt hjärta ont med en bitande smärta. Jag saknar dig så mycket älskling. När kommer du hem till mig?”

fundersam kvinna som tittar genom fönstret

“Varje dag innan jag går och lägger mig gör jag en nedräkning av antalet dagar kvar för att se dig. Lita på mig älskling, det är den enda höjdpunkten i min dag. Jag saknar dig.”

“Tänk vad som skulle hända med jorden om solen inte skulle skina en dag. Det är det kaoset som händer i mitt liv varje dag utan dig just nu. Jag saknar dig galet mycket.”

“När du ser regndropparna falla ner, tänk på dem som mina tårar och smärtan som jag går igenom utan dig. Jag saknar dig.”

“Jag hatar att säga det här men jag saknar dig mycket eftersom det inte finns någon att slåss och bråka med längre. Haha! Älskling jag ser fram emot att se dig igen.”

“Det värsta straffet som Gud ger mig just nu är att han håller mig borta från dig. Kan du komma till mig och lindra min smärta? Jag saknar dig och det blir bara värre med varje dag som går.”

“Jag tittar på klockan som tickar och fortsätter att tänka på de saker du gör och de människor du möter. Ångesten att spendera tid utan dig har lämnat en eld som brinner i mitt hjärta som bara din närvaro kan släcka. Kom till mig älskling och låt mig älska dig.”

“Det svåraste att göra är att få fram ett falskt leende även när du inte är glad. Hur kan jag le när du inte är här hos mig? Kom tillbaka snart älskling, och tvinga fram ett leende på mina läppar igen. Saknar dig.“

vacker fundersam ung kvinna i naturen

“Jag saknar att spendera tid med dig, jag saknar när vi skrattade tillsammans, jag saknar dina kramar och jag saknar att mysa med dig. Kort sagt, jag saknar dig.”

“De säger att när du drömmer om någon att den personen saknar dig. Jag undrar om han saknar mig efter jag drömmer om honom varje natt.”

“Jag saknar att prata med dig. Det är som om vi har oändliga ämnen att prata om och jag saknar det. Jag saknar att prata med någon som får mig att känna mig älskad.

“Jag gjorde tre saker idag, saknade dig, saknade dig, saknade dig.”

“Jag saknar dig som min hund saknar sitt favorit ben.”

“Sanningen är att jag saknar dig. Jag saknar hur du håller mig och hur kysser mig. Jag saknar allt med dig.”

“Jag saknar dig när jag är ensam på natten. Jag saknar dig när jag hör din favoritlåt. Men vad jag saknar mest är att vara i dina armar.”

“Jag vill bara vara nära dig. Jag saknar din beröring och dina kyssar. Jag saknar våra roliga stunder och våra lugna samtal. Jag saknar dig.”

kvinna med långt blont hår som sitter ensam

“Att sakna dig kommer i vågor. Ikväll drunknar jag.”

“För jag saknar dig så himla mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag vill ha ha dig här hos mig igen för du fick mig att känna mig trygg. Du fick mig att må bra.

“Jag saknar honom på så många sätt men just nu saknar jag honom på det sätt som du alltid saknar någon när du är singel i ett rum full av par.”

“Jag saknar dig inte bara som min pojkvän. Jag saknar dig som min bästa vän också.”

“Saknar dig fortfarande. Man skulle kunna tro att det skulle gått över hittills men det har det inte. Kommer det någonsin att gå över? Eller kommer jag att ägna hela livet åt att längta efter dig?”

“Jag saknar din kärlek. Jag saknar din beröring. Jag saknar dig.”

“Det borde vara olagligt att sakna någon så här mycket.”

“Jag saknar dig. Jag saknar dig helt enkelt. Jag saknar din närvaro i mitt liv. Jag saknar att du alltid var där för mig. Jag saknar dig.”

“Har du någonsin saknat någon så mycket att du mår dåligt fysiskt?”

Saknar Dig Citat: Hjälper Dig Uttrycka Hur Mycket Du Saknar Någon