Skip to Content

Användningen Av Attraktionslagen För Att Uppfylla Din Önskan

Användningen Av Attraktionslagen För Att Uppfylla Din Önskan

Attraktionslagen menar att varje händelse, oavsett om det är en positiv eller negativ händelse i ditt liv har du själv attraherat. Om din kollega har gjort så att din arbetsdag varit riktigt tuff, det har du själv attraherat.

Om dina föräldrar lånade ut pengar till dig när du inte hade någonting kvar utav din lön, det har du också själv attraherat. Attraktionslagen används varje dag, varje sekund, både medvetet och omedvetet. Du läser även denna artikel genom attraktionslagen.

Använd dig av dessa sju steg i ditt vardagliga liv, och var beredd på positiva förändringar som kommer att ske under tiden. Jag hoppas att dessa steg kommer att ge dig ett underbart liv.

Attraktionslagen består egentligen av tre steg; önska, tro och ta emot. I denna artikel kommer vi att bryta ner dessa tre steg i sju enkla saker som du kan göra i din vardag.

Attraktionslagen i 7 enkla vardagliga steg

1. Låt hjärnan slappna av.

vacker ung brunettkvinna som kopplar av på ängen med vita blommor på en varm sommardag

Börja med att meditera i ca 15 minuter innan du börjar önska någonting. Meditation gör att din hjärnkapacitet förbättras och alla ovidkommande tankar dämpas ned.

Din förmåga att fokusera förbättras och din hjärna distraheras från oönskade tankar som egentligen hindrar dina önskningar att uppfyllas.

2. Var säker på vad du vill.

Stäng sig upp ståenden av en härlig rödhårig flicka i grön medeltida klänning på glödande sol

Det är viktigt att vara självsäker och inte tvivla på dina önskningar och dig själv som person. Många människor känner att de inte är värda det de egentligen önskar, och tvivlar då på om de ska kunna få det samt om de är värda det.

Glöm inte att när du önskar något så skickar du en begäran till universum som skapas av tankar, därför är det viktigt att inte tvivla på sina önskningar, då universum reagerar på tankar. Du måste veta exakt vad du önskar och tänka positivt.

Om du inte vet exakt vad du önskar, så kommer universum att få oklara frekvenser, vilket kommer leda till att den kommer att skicka dig ett resultat som du egentligen inte vill ha.

3. Fråga universum

glad tacksam kvinna

Ha en tydlig önskan, och skicka en tydlig och klar mental bild av din önskan till universum. Universum kommer att besvara det.

Se din önskan som att den redan är uppfylld och att den är din. Du måste lära dig att visualisera. Ju tydligare och mer detaljerad din önskan är, desto bättre är det.

Om du vill ha din drömresa, så se dig själv i paradiset. Se dig själv ligga på den långa sandstranden, gå runt barfota medan du njuter av ljudet av vågorna.

Lägg dig i badkaret med en bad bomb, sätt på ljudet av vågorna och låt dig själv påminnas av hur det känns att njuta och slappna av. Följ dina impulser som får dig att njuta av resan mot din önskan som kommer att uppfyllas.

4. Skriv ner din önskan.

smart kvinna som skriver ner sina idéer

Börja varje mening med ”Jag är så glad och tacksam nu när..” och avsluta din mening med det du önskar. Se din önskan som att den redan är uppfylld och att du är där du vill vara. Tänk, skriv och prata ofta om de känslor du kommer att ha när din önskan uppfylls.

När du skriver dina önskningar är det viktigt att du skriver dem i nutid, precis som att du upplever dem just nu. Försök att undvika motsatsen, alltså de negativa tankarna om att de inte kommer att uppfyllas.

Sätt dig på ett lugnt ställe, blunda, och föreställ dig din önskan, precis som att du upplever den just nu. Var uppmärksam på dina känslor. Det är viktigt att du har positiva känslor.

Så länge du upplever de positiva känslorna i kroppen, ska du fortsätta. Försök upprepa det så många gånger du kan under dagen, under varje tillfälle som finns, beroende på hur din vardag ser ut.

5. Känn det.

Kvinna som kopplar av och tycker om solen i en värmepark vid solnedgången

Det här är det allra viktigaste steget i attraktionslagen, eftersom det är vibrationerna av våra känslor som attraktionslagen svarar på. Det är viktigt att du känner de känslor som du kommer att ha i den stund när din önskan går i uppfyllelse.

Du måsta tänka, prata och bete dig som att du upplever det just nu. Attraktionslagen kommer då skapa ännu mer tankar, ideer och känslor som kommer att leda dig på vägen till det du önskar.

Det som är viktigast är att du mår bra, att du litar på dig själv och att du tror på att allt kommer att lösa sig, och bli precis som du vill, vilket är det absolut bästa för dig själv. Gör saker som du blir glad av, som du skrattar åt, mår bra av och känn tillit.

6. Visa uppskattning

Ung kvinna som visar sin inre tacksamhet och tack som knäppte händerna till sitt hjärta med ett nöjd leende, isolerad på rosa färger

När det gäller attraktionslagen är det oerhört viktigt att vara tacksam och känna det. Det är dock bättre att säga uppskattning istället för tacksamhet, då tacksamhet ibland kan skapa en känsla av att man är skyldig någon någonting för det man är tacksam för.

Detta kan skapa en negativ känsla, vilket ger dåliga vibrationer. Till skillnad från tacksamhetsskuld är uppskattning istället en ren känsla man känner. Gör en lista med saker du har upplevt i ditt liv och känn hur du uppskattar det, istället för att känna dig tacksam för dem.

Känn att du uppskattar allt du har i livet, och känn att du har allt som du egentligen behöver. Om du har en ärlig känsla av att du uppskattar det på riktigt, ska du gå tillbaka till universum och visa det, då kommer universum att ge dig ännu mer tillbaka, som i sin tur kommer att attrahera ännu mer i ditt liv.

Att tydligt visa att du känner uppskattning för allt du har i livet, kommer att bli som att sätta universum uppskattar det och sätts igång, och uppfyller dina önskningar ännu snabbare.

7. Lita på attraktionslagen

Porträtt av en fantastisk modern modell som sitter i en stol i jugendstil

Många gör det stora misstaget och letar efter sina önskningar. När du konstant är ute efter det du önskar, så skickar det signaler till hjärnan som visar att du inte har det.

Det i sin tur skickar ut negativa vibrationer av att du inte har det du vill ha, vilket gör att universum inte får en tydlig bild av din önskan, utan istället skickar ut ett resultat av det oönskade. Du måste ha tålamod och tillit.

Förvänta dig inte att det ska ske nu direkt, och bli inte upprörd, arg eller besviken. Tänk inte på det för mycket och stressa inte, tänk positivt och lita på att attraktionslagen ska lösa det.

Om du känner att du får negativa tankar av att tänka på dina önskningar, bör du istället försöka släppa de tankarna och göra någonting som du blir glad av och känner positivitet i kroppen.

Attraktionslagen vet vad du önskar, även fast du själv inte tänker på det hela tiden, och attraktionslagen kommer inte att glömma det.

Det är inte så viktigt att du själv tänker på dina önskningar hela tiden, det är mycket viktigare att du känner dig glad och lycklig, samt har positiva tankar och känslor.

Det kommer i sin tur att sända ut signaler om att du är beredd på att ta emot nya överraskningar. Dina positiva känslor bidrar till att du får saker som ger dig ännu mer positiva känslor.

Framgång i livet handlar i grund och botten inte om vad du har, varken materiellt eller immateriellt. Det handlar om hur du mår. Du gör saker för att må bra. Du vill gå ner i vikt för att må bra.

Du vill ha en underbar solsemester på en flera kilometers lång sandstrand, för att må bra. Du vill vara frisk, för att må bra.

Attraktionslagen är väldigt enkel och det är någonting som framgångsrika personer har använd sig utav länge för att kunna nå sina mål. De tänker och fokuserar på de mål de vill uppnå, för att skapa nya tankesätt i sitt undermedvetna som i sin tur tar dem dit till det dem fokuserar på.

Attraktionslagen menar att lika energier dras till varandra. Du är en energi, och allt som finns runt omkring dig är en energi. Allt du tänker och känner är en energi, och denna energi drar sig till annan energi av samma typ.

Tänker och känner du positivt kommer du att dra dig till positiva saker, tänker och känner du negativt, kommer du istället att dras till negativa saker som i sin tur kommer att göra dig irriterad, ledsen, arg.

Detta gör att du dras till ännu fler negativa saker, och på så sätt skapas en ond cirkel.

Nedan följer 17 tips på hur du kan jobba med attraktionslagen.

Stående av den attraktiva lyckliga unga svarta kvinnan som pekar fingrar

1. Känn dina riktiga känslor. Det är viktigt att du vet vilka känslor som tar över, gällande dina önskningar. Du kanske har tankar och känslor som inte är bra attraktionsmässigt?

Exempel på känslor som gör att du hindras från att nå dina önskningar är; tvivel, osäkerhet, irritation, rädsla, m.m.

2. Det finns ingen lätt väg till ett bättre liv, allt har att göra med vad vi förväntar oss och hur vi tar hand om det vi redan har. Självkänslan är väldigt viktig, för om vi inte tror att vi förtjänar våra önskningar, så attraherar vi dem inte.

Allt beror på våra känslor. Många människor kan behöva jobba upp sin självsäkerhet innan de kan attrahera.

3. Universum kan inte kommunicera med ord, läsa mellan raderna eller höra det du säger, den kommunicerar genom energi. Du måste veta exakt vad du vill, och vara positiv för att universum ska känna av rätt vibrationer.

Du måste lära dig själv att sätta ord på det du vill genom dina känslor. Om du känner negativitet när du misslyckas med någonting, så kommer du i framtiden alltid att misslyckas. Det handlar om att lära sig styra sina känslor.

4. Attraktionslagen kräver ofta att man som person börjar jobba med sig själv, steg för steg, utan att ha bråttom. Vibrationer av känslor skickas hela tiden till universum, även när vi inte önskar medvetet.

Om du har positiva tankar när du önskar något, men negativa där emellan, så kommer inte universum kunna läsa av det på rätt sätt, vilket kommer göra det svårare för dem att uppfylla dina önskningar.

5. Du kan inte attrahera från en annan energi än den du har i kroppen just nu. Du måste lära dig själv att jobba på din energi, och ha så bra förutsättningar som möjligt, som du attraherar ifrån.

Ibland räcker det inte att ha en stor önskan, du kan ibland behöva tänka i flera steg, för att nå upp till din stora önskan. Det kan ses som att du har ett stort mål, samt flera delmål, som leder dig till det slutgiltiga målet.

Det är också viktigt att ha tålamod. Ju bättre grund du har, desto snabbare kommer dina önskningar att uppfyllas.

6. Det vi ägnar vår energi åt, kommer att bli bättre, därför är det viktigt att vi lägger vår energi på saker vi vill ha i livet, och inte på det vi inte trivs med och inte vill ha.

Om du inte beter dig på ett sätt som stämmer överens med vad du önskar, så kommer det med stor sannolikhet inte att hända.

7. Det vi själva kan kontrollera är våra egna tankar, känslor och beteenden. Om vi har dåliga omständigheter runt omkring oss, är det endast vi själva som kan avgöra hur vi ska gå vidare, vad vi ska lägga energi på och vad vi ska attrahera.

8. Hur du som person attraherar beror på hur mycket du accepterar förändringar, är du rädd för dem eller inte? Hur har du tidigare hanterat förändringar som du själv inte velat ska ske?

Hur accepterar du om det skulle komma någon utmaning innan din önskan faller på plats och uppfylls? Du måste ha tillit, vilket är det allra viktigaste i attraktionslagen. Du kan själv bestämma vilka önskningar du ska ha, men du kan inte bestämma hur och när de ska komma till dig.

9. Om du har rimliga önskningar, som kan uppfyllas, men du innerst inne inte tror på dem, bör du börja med att fråga dig varför du känner så. Varför har du den känslan? Har någonting hänt tidigare i livet som styr detta?

När du kan svara dig själv på dessa frågor, kan du även styra bort dem tankarna, och på så sätt ändra din energi till positiv och även ändra din förmåga att attrahera.

10. Försök aldrig att önska något åt någon annan eller mot någon annans vilja. Genom att försöka göra detta, attraherar man fel energi, vilket kommer att skicka ut dålig frekvens till universum som kommer att skicka tillbaka oönskat resultat. Koncentrera dig på dig själv, och låt andra ta sitt ansvar och tänka på sig själva.

11. Alla människor attraherar olika, beroende på vad du upplevt tidigare i livet, samt hur detta har hanterats. Om du endast har upplevt negativa saker i livet från början, och tror inte på förändringar, så har du svårare för att attrahera positivt.

Men om du är tillräckligt stark och kan styra över det, och lyckas komma över det en gång, så kommer du ha allt lättare för att göra det om och om igen. Det hela handlar om att jobba med sig själv, vilket är nyckeln till framgång.

kvinna sitter på en klippa

12. Attraktionslagen handlar inte om att slippa det jobbiga och negativa sakerna i livet, det gör ingen människa på jorden. Attraktionslagen handlar istället om att vi själva kan styra vårt liv åt det håll vi önskar genom att jobba på våra känslor och hur vi ser på saker.

13. En människa behöver inte alltid veta vad den vill eller ha tydliga önskningar för att attrahera bra saker. Genom att se varje dag som en ny möjlighet och chans till att förbättra någonting, kommer man ha dessa tankar både medvetet och omedvetet, vilket kommer leda till överflödig positiv energi.

Vissa människor som tänker på det sättet har egentligen ingen aning om att de beter sig perfekt enligt attraktionslagen, och på så sätt skickar ut positiva vibrationer som de får tillbaka, och en positiv och god cirkel upprepas hela tiden.

Om du har positiva tankar, vilket är en bra start, och du inte ser några begränsningar i dina önskningar, så kommer du med stor sannolikhet att lyckas, eftersom du omedvetet kommer att skicka ut positiva vibrationer till universum.

För att ha detta krävs det att du har en bra självkänsla till att börja med. På vägen till ditt mål/ dina önskningar kommer yttre faktorer att ändra dina förutsättningar, även det kan vara både positivt och negativt.

Vad som än händer på vägen, så handlar det om hur du hanterar det känslomässigt och hur du kommer att attrahera på vägen dit

Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel i sig, det som kan göra den svår är att vi människor inte är vana vid att styra våra tankar medvetet på det sättet som attraktionslagen kräver.

Vi vet oftast inte hur vi ska göra för att styra våra tankar åt rätt håll och vid rätt tidpunkt.

Det är viktigt att själv veta och känna av när det är dags att bryta de negativa tankarna och vända de till positiva tankar. Våra tankar har egentligen att göra med våra vanor, dessa vanor går att bryta, bara om vi är medvetna om hur våra tankar, känslor och vår hjärna hänger ihop med varandra.

Många tror att attraktionslagen handlar om att lura sig själv, och inbilla sig i att de önskningar man har redan har uppfyllts, vilket är fel. Ingen människa som är självsäker och mentalt stabil kan lura sin egen hjärna på det sättet.

Det är viktigt att du känner känslan, alltså lyckan och viljan av att uppleva din önskan. Men att lura dig själv, att du har upplevt din önskan är näst intill omöjlig.

Du kan däremot använda dig av affirmationer (bekräftelser) för att kunna fokusera på din önskan, och på så sätt göra den till en del av din vardag. Om du anser att detta är svårt kan du istället affirmera på den känslor du vill ha för att kunna tro på att din önskan är möjlig att uppnå.

Vad stoppar attraktionen från det du önskar:

– Bitterhet

– Att själv inte släppa taget om din önskan

– Negativt tankesätt

– Att man undviker ansvaret över sina känslor och tankar

– Ser sig själv som oskyldigt offer

Slutligen följer en snabb sammanfattning av 6 snabba steg för hur du bör göra:

Leende porträtt av leende kvinna

1. Slappna av – Sätt dig i ett badkar, tänd ljus, sätt på lugn musik, luta dig bakåt, ta djupa andetag och känn att hela kroppen slappnar av.

2. Önska – Formulera din önskan, vad vill du egentligen?

3. Visualisera – Föreställ dig det du önskar, hur det ser ut, hur du upplever det och hur det känns. Känn känslan. Föreställ dig din önskan och dra din känsla dit. Du måste känna att du önskan har samma typ av energi som du, ni måste befinna er på samma frekvens.

4. Lämna över till universum – När ni har samma frekvens är det dags att lämna över din önskan till universum. Föreställ dig att du låter din önskan skjutas uppåt, där toppen på det du skickar till universum är ditt mål

5. Släpp taget – Tänk inte på det du önskar dig för mycket, och prata inte om det med andra personer. Universum upplever då att du inte vill släppa önskningen och låta denne ta hand om den, utan att du istället själv vill ta hand om den, vilket kommer göra att universum släpper taget.

Det är samma sak som att be någon köpa en tröja åt en, fast att man själv går efter personen och köper tröjan själv ändå. Den personen behöver då inte lägga energi på att göra det du bett den göra.

6. Upplev – Känn och upplev glädje och lycka över att du vet att du kommer att få din önskan uppfylld. En positiv känsla bidrar till en positiv upplevelse. Föreställ dig upplevelsen.