Skip to Content

Följande Saker Är Otroligt Viktiga För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

Följande Saker Är Otroligt Viktiga För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

1. Väduren

väduren

Hon frågar inte om mycket – säg bara att du älskar henne varje morgon när du vaknar och hjälp henne med middagen när hon inte har tid.

Hon är en kvinna som vet att det är de små sakerna som är viktiga så hon kommer att belöna dig med någonting du tycker om när du minst anar det. Hon älskar själva känslan av att känna sig trygg och älskad.

2. Oxen

oxen

En kvinna i detta stjärntecken tycker om när du hjälper henne med hushållssysslorna.

Hon njuter när du tar ledigt från jobbet så att ni kan tillbringa tiden tillsammans i sängen, titta på filmer och mysa. Men hon mår bäst när hennes partner står upp för henne, antingen hon är skyldig eller inte.

3. Tvillingarna

tvillingarna

Hon tycker om när du gör något för henne, som att öppna dörren eller väljer restaurangen ni ska äta tillsammans på.

Hon älskar känslan av at inte behöva ta alla besluten i ett förhållande och att hon kan förlita sig på dig när det behövs.

4. Kräftan

kräftan

Den här kvinnan gillar känslan av att tillhöra dig. Om du vill göra henne lycklig, ge henne extranyckeln eller köp henne en morgonrock hon kan ha på sig när hon sover över.

Visa henne att allt ditt är hennes och at hon inte behöver fråga dig om precis allting eftersom ni två delar allt.

5. Lejonet

lejonet

En kvinna i det här stjärntecknet gillar att få komplimanger. Säg att hon är vacker utan make-up. Säg att hon klär sig otroligt snyggt och att du är stolt över att ha en sådan tjej.

Ta några foton på henne medan hon sover, rama in dem och ge henne det i födelsedagspresent. Lita på mig, hon kommer att smälta.

6. Jungfrun

jungfrun

Om du vill att hon ska känna sig speciell säg att hennes nya frisyr är fantastisk. Visa att du ser förändringarna och att du gillar dem.

Var artig mot hennes vänner och familj och hon kommer att behandla dig som ingen tjej någonsin gjort tidigare.

7. Vågen

vågen

Allt handlar om känslor hos den här kvinnan så se till att du berättar att du älskar henne och att du vill vara tillsammans med henne.

Gör något litet som hon blir glad av t. ex kyss i nacken eller medan hon sover. Även om hon inte känner kyssen i sömnen, kommer du att veta att du gjort någonting som betyder otroligt mycket för henne.

8. Skorpionen

skorpionen

Hon tycker om att bli behandlad som en prinsessa. Det innebär att dansa på stranden i månskenet. Det innebär också långa promenader och att plocka blommor åt henne på vägen.

Hon vill inte att du ska plocka ner stjärnorna åt henne, men hon vill säkerligen vara din stjärna.

9. Skytten

skytten

Hon tycker om att bli presenterad som din flickvän eller att du bjuder hem henne på middag så att hon får träffa dina föräldrar.

Hon tycker om att du kysser henne ömt och när du säger att det inte finns någon plats du hellre skulle vilja vara på än i hennes famn.

10. Stenbocken

stenbocken

Hon tycker om att få ett sms från dig på morgonen. Hon tycker om när du säger att du älskar henne inför dina vänner och när du retar henne för hennes meddelanden.

Om du erbjuder dig att laga middag efter att hon haft en lång och ansträngande dag på jobbet, är hon din största beundrare!

11. Vattumannen

vattumannen

En tjej född i detta tecken gillar små överraskningar. Om du vill göra henne nöjd och lycklig, skriv ett liten rad på en bit papper att du älskar henne och lägg det i hennes väska.

När hon kommer till jobbet och öppnar sin väska kommer hon att få sig en glad överraskning.

12. Fiskarna

fiskarna

Du kan göra din kvinna lycklig om du lyssnar på vad hon har att säga. Lägg märke till detaljer och försök att ge henne allt hon vill ha.

Hon älskar verkligen när du delar din smörgås med henne eller när du tar med henne ut på en cykeltur i bergen. Hon älskar känslan av att ha dig som bästa vän och älskare.

Följande Saker Är Otroligt Viktiga För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken