Skip to Content

Vänta Inte På Honom, Han Är Inte Värd Det

Vänta Inte På Honom, Han Är Inte Värd Det

Om du är smart och om du respekterar och älskar dig själv, sitt inte och vänta på honom.

Du ger honom en eller två chanser, men det kommer att vara det sista du ger. Du lämnar honom inte utan att först ha gett honom en varning eftersom du inte är den sortens tjej.

Du ger honom en sista chans att ställa allt tillrätta, att göra rätt för sig, men om han tabbar sig igen ska du inte vänta på honom, gå bara därifrån.

Sitt inte och vänta på att han ska ändra sig, det gör han inte. Människor förändrar sig inte så enkelt. I själva verket är jag inte ens säker på att det är möjligt.

De kanske lurar dig och låtsas som att de gjort en förändring, men i själva verket så är de samma person som de varit, djupt inombords.

Den enda skillnaden efter att de ‘förändrats’ är att de inte säger vad de vill och inte gör det de vill eftersom de vill lura dig till att tro att de inte är sitt gamla jag.

kvinna som står vid fönstret

Du kan inte gå på den här skiten. Du kan tro på den, men inte länge. Så lita på mig, det är bättre att kapa banden med honom med en gång än att vänta på att bli besviken efter att du fått reda på att han ljugit för dig hela tiden.

Ett förhållande där du hela tiden väntar på att han ska förändra någonting i sitt liv, sitt beteende eller ännu värre, sin personlighet, är ett förhållande som är dömt att misslyckas från början.

Det finns ingen mening i att försöka. Det enda som du kommer att få ut av det hela är att du i slutändan är ensam och sårad.

Sitt inte och vänta på att han ska ta sitt förnuft till fånga. Det kan ta otroligt lång tid.

Och under hela den tiden kommer du att bli ännu mer sårad än du redan är medan du underhåller honom och tillgodoser alla hans önskningar.

Så länge du försöker och beter dig som om ingenting händer, kommer han inte att inse att hans beteende är dåligt. Han fortsätter att ignorera dig eftersom han ser att du är okej med det.

kvinna som bär hatt som går ensam

Om du fortsätter att vänta på honom och låter honom behandla dig på ett sätt du inte förtjänar, låter du honom såra dig så mycket att du kommer att tillbringa månader med att läka. Vem vet?

Kanske är han inte en person som du är ämnad att vara tillsammans med. Kanske stadgar du dig utan att ens veta om det. Kanske finns det någonting mycket bättre som väntar på dig.

Du måste bara ta dig över det första hindret. Du måste vara tillräckligt modig att klara det första testet. Så nej, sitt inte och vänta på att han ska ta sitt förnuft till fånga.

Sitt inte och vänta på att han ska prioritera dig. Du borde inte komma på andra plats. Du borde aldrig vara ett alternativ eller reservplan, men nu verkar det som att du är just det – hans.

När man blir förälskad borde det vara den bästa upplevelsen i livet. Kärleken borde väcka känslor du inte vill ska ta slut, känslor du vill somna med på kvällen och vakna upp till på morgonen.

Men om kärleken får dig att kännas oönskad och får dig att be om uppmärksamhet så handlar det inte om äkta kärlek och då är han inte mannen för dig.

ledsen vacker kvinna som ligger i sängen

Han borde alltid prioritera dig. Om han älskar dig borde han visa det. De där tre små orden är säkerligen härliga att få höra, men om de inte omvandlas i handling, har de ingen innebörd.

Sitt inte och vänta på hans respekt. Du har förtjänat din respekt och om han inte ser det är han inte mannen för dig.

Kanske anser han det normalt att bete sig så, men en stark och självständig kvinna som du behöver inte stå ut med det.

Du kommer inte att ha några problem med att hitta någon som kommer att värdesätta dig.

Du kommer att hitta honom på en sekund, medan han…kanske har förlorat den enda chansen av att ha varit älskad under hela sitt liv.

Du förtjänar en man som uppskattar din ansträngning och tiden du lägger ner i allt som du känner så passionerat för. Du förtjänar en man som tror på dig och stöttar dig i allt du gör.

Du förtjänar någon som kommer att se hur hårt du anstränger dig, någon som kommer att krama om dig i slutet av dagen, håller om dig och hjälper dig att få tillbaka styrkan.

kvinna som sitter ensam på bänken

Sitt inte och vänta på att han ska inse vilket förskräckligt misstag han har gjort. Endera dagen kommer han att vara ledsen över att han inte tog bättre hand om dig.

Endera dagen kommer han att se dig tillsammans med en annan kille, lycklig och leende. Han kommer att se en gnista i dina ögon som han aldrig sett förut och då kommer det att slå honom.

Han kommer att träffas av insikten av vilken komplett idiot han är. Men, då kommer det att vara försent. Han kommer att försöka få dig tillbaka och han kommer att misslyckas.

Sitt inte och vänta på att han ska ångra sig för att ha förlorat dig. Vänta inte så länge. Gå vidare och fortsätt med ditt liv utan honom.

Du har det ändå bättre utan honom. Du förtjänar ändå någon bättre än honom. Ta bara det första steget och resten kommer av sig självt.

Vänta inte på honom, han är inte värd det