Skip to Content

Det Här Är Din Drömman, Baserat På Ditt Stjärntecken

Det Här Är Din Drömman, Baserat På Ditt Stjärntecken

I våra liv möter vi många killar, men det är bara en som är vår drömkille. De karaktärsdrag vi tycker om och söker i en man är olika för var och en av oss.

Så, att söka någon som är kompatibelt med vårt stjärntecken kan verka lite galet…men det är verkligen värt det!

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen

Vänta på killen som skippar småpratet och som går rakt på sak med de förtroliga samtal du lever för.

Intellektuella samtal är en av dina största förhoppningar och, i sig självt, någonting du tänder på när det gäller förhållanden. Som Vattuman behöver du hitta en man som förstår dig.

Du behöver hitta en man som älskar att ifrågasätta allt i livet och som uppenbarligen är smart.

Du behöver även någon som är ärlig och inte har för avsikt att vilja kontrollera dig, någon som stöttar dina ambitioner eftersom du är känd som en av de mest självständiga tecknen i horoskopet.

Och du förväntar dig även att bli behandlad som du behandlar andra, vilket är orsaken till att du behöver någon som älskar ärlighet, frihet och spontanitet.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

fiskarna

Vänta på killen som är en hopplös romantiker med en gammaldags syn på kärlek.

Du, Fiskarna, är en av de mest romantiska stjärntecknen och du älskar att bli uppvaktad av en man med blommor, kyssar och allt däremellan.

Du behöver hitta en man som är villig att resa till världens alla hörn för att vara den där otroligt romantiska typen av kille, en kille som verkligen vill vara tillsammans med dig.

För du är inte en tjej som behöver eller vill ha ett kort förhållande. Du är en tjej som vill gifta dig, en kvinna som vill troligtvis vill stadga sig tidigt, men som inte nöjer sig med vilken kärlek som helst.

Du värdesätter de små sakerna i livet och du vet att kärlek är ditt val, så du kommer att se till att hitta en partner som tillgodoser alla dina behov, men som även vill ha en kvinna som du.

Väduren (21 mars – 19 april)

Väduren

Vänta på killen som älskar lika intensivt och skamlöst som du. Väduren, du är eldig och när du förälskar dig i någon, älskar du med hela ditt väsen.

Du är inte rädd för att säga hur du känner och överösa dem med kärlek.Mannen du behöver hitta är någon som älskar din självsäkerhet och äventyrslystnad.

Du behöver en man som kan hantera den starka och kärleksfulla kvinnan du är och som älskar den egenskapen hos dig.

Hitta någon som är lika fascinerad av dig som du är av honom eftersom den här mannen kommer att kunna komplettera dig och bli den saknade pusselbiten du letat efter.

Oxen (20 april – 20 maj)

oxen

Vänta på killen som vill ha reda på alla dina synder, men även dina framgångar. Någon som vill veta minsta lilla småsak som får ditt hjärta att bulta innan han gör dig till sin.

Som en tjej i Oxens tecken är du inte en person som störtar huvudstupa in i nya förhållanden.

Du letar efter någon som älskar samma saker som du, som uppskattar sina vänner och sin familj lika mycket som du gör och någon som har liknande mål i livet.

Du behöver en man som är tålmodig och kärleksfull, någon som inte kommer att skynda på ett förhållande, medan du fortfarande försöker lära känna dem.

Någon som vill ha ut samma saker av livet som du vill och som kan få dig att känna en sorts kärlek och trygghet som du aldrig upplevt tidigare.

En man som får dig att glömma alla tidigare orsaker till att du varit rädd för att älska.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

tvillingarna

Vänta på killen med den spontana personligheten och vars hjärta är av guld.Du, Tvillingarna, är en kvinna som lätt blir uttråkad.

Män brukar aldrig ha samma energi och vara på samma intellektuella nivå som du…Men du älskar dem ändå. Du behöver en man som förstår den kärleksfulla och roliga personligheten du är.

Du behöver någon som är passionerad och spännande och som vet exakt hur han ska ge dig de där fjärilarna i magen. En man som, precis som du, älskar att flirta och som klarar din intellektuella och kommunikativa test.

Låt oss vara ärliga, utseendet är inte allt.

Du behöver en man som får ditt hjärta att hoppa över ett slag när han ler, men som får dig att vilja slita av dig kläderna när han börjar prata om hur han ska förvandla världen till en bättre plats att leva på.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Kräftan

Vänta på killen som förstår sig på dina humörsvängningar och som alltid är den du springer till när livet känns svårt och allt blir för mycket.

Kräftan, du är en tjej som är ytterst känslig och mestadels av tiden har känslorna fått dig att lida, speciellt i tidigare förhållanden där de utnyttjat din empatiska personlighet.

Men din empati är en fantastisk egenskap när man hittar en man som är snäll och betryggande, precis som du alltid velat ha.

Du behöver en man som förstår dina känslor och vet hur han ska få dig att må bra, oavsett omständigheterna.

Han borde vara stark, men definitivt i samklang med sin feminina sida eftersom ni två kommer att klicka på en nivå ni aldrig haft med någon annan tidigare.

Han borde vara en man som kan uttrycka sig utan att säga ett ord och någon som kan lindra din smärta bara genom att hålla om dig.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

lejonet

Vänta på killen som vet vem han är och som är så självsäker att människor i hans närhet känner sig väl till mods.

Eftersom du är ett Lejon, är du en av de starkaste kvinnorna där ute, med en stor passionerad personlighet. Du älskar att vara ledaren i varje situation, även i ett förhållande.

Men även om det inte har fungerat med dina tidigare partners, kommer du att hitta en man som älskar den egenskapen hos dig.

Du behöver en man som är självmedveten, förnuftig och som befinner sig på samma intellektuella nivå som du.

Men du behöver även en man som står upp för det han tror på. Även om du är en alfahona, vill du ha en man som kan sätta dig på plats, det är någonting med det som bara är så jädra sexigt.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

jungfrun

Vänta på killen som inte bara ger upp när det blir tufft, en kille som kommer att stanna kvar genom både gott och ont.

Som Jungfru har du ett sårbart hjärta och du är inte en person som enkelt släpper människor inpå livet.

Du är även hård mot dig själv ibland och sådan är du på grund av att tidigare kärlekar inte har älskat och uppskattat ditt vänliga hjärta så som du förtjänat.

Du behöver en man som är lugn och snäll, någon som kan riva dina murar på ett lugnt och meningsfullt sätt. En man som inte leker och som kan vara din bästa vän och samtidigt din pojkvän.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen

Vänta på killen som älskar att älska lika mycket som du, någon som inte dejtar för dejtandets skull.Vågen, du är en tjej som längtar efter att finna “den rätte” så snart som möjligt.

Du älskar att befinna dig i ett förhållande och du är troligtvis den bästa flickvännen någon kan önska sig.

Du behöver en man som förstår ditt omtänksamma och kärleksfulla hjärta men som även ser en framtid i ett förhållande.

Du tror verkligen på engagemang, vilket innebär att han måste känna lika starkt för det som du. Att även hitta en man som engagerad och meningsfull i sitt beteende mot dig är den bästa mannen för dig, speciellt om han vill gifta sig.

Låt oss vara ärliga, du kommer att bli en fantastisk hustru!

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

skorpionen

Vänta på killen som är en riktig man men som vet hur han ska ta hand om dig (på alla möjliga sätt och vis).

Eftersom du är en Skorpion, älskar du människor i allmänhet men när det gäller en fantastisk man, så ger du allt.

De egenskaper du kräver hos en man är intelligens och ärlighet men du behöver även en man som är rolig och inte bara inför andra…(blink, blink)

Du behöver någon som ger dig gåshus men även skratt och leenden, hemma.

Du behöver en man som förälskar sig lika innerligt i dig som du i honom men du behöver även någon som kan vänta lite innan du är villig att offentliggöra ert förhållande.

Skytten (22 november – 21 december)

skytten

Vänta på killen som fortfarande är barn i hjärtat och som kan ha roligt av att absolut inte göra någonting.

Som en Skytten är du känd för att vara tjejen som älskar att leka och få andra människor att skratta eftersom du anser att livet är alldeles för kort för att inte skratta och le.

Du behöver en man som skrattar och vill skratta lika mycket som du. Någon som är rolig men även lojal, trogen och som vill bli hjälplöst förälskad.

Du behöver en man som kan hantera din vilja att hela tiden vilja ha roligt, oavsett vad.

Han kan inte vara svartsjuk eller kontrollerande för detta heller eftersom du inte vill förändra den delen av ditt liv, men han kommer att vara någon som kommer att hjälpa dig att inse att du en dag skulle kunna stadga dig med honom.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

stenbocken

Vänta på killen som respekterar din självständighet men som också står med öppna armar och väntar på dig när du behöver honom.

Stenbocken, du är en tjej som inte behöver en man men som fortfarande önskar att hon hade en.

Du letar efter någon som verkligen är värd din möda, eftersom du helt enkelt inte låter vem som helst riva dina murar.

Du behöver en man som ser på dig som högsta vinsten i alla tävlingar, en man som skulle kunna klättra över alla murar så att han kan riva ner dem och komma fram till dig och någon som förstår att du endast vaktar ditt hjärta eftersom du blivit sårad tidigare och inte vill ge det till någon som inte förtjänar det.

Du behöver en man som är hängiven, smart och otroligt kärleksfull. Du kommer att känna dig önskad och älskad och du kommer att vara överlycklig över att du haft så höga murar när det slutar med att du hittar en man som honom.

Det här är din drömman, baserat på ditt stjärntecken