Skip to Content

Några Idérr Som Hjälper Dig Göra Tredje Dejten Riktigt Speciell

Några Idérr Som Hjälper Dig Göra Tredje Dejten Riktigt Speciell

När du har njutit av din tid med någon ny så är det viktigt att börja fundera på i vilken riktning er relation ska gå åt. Ni har varit på några dejter och saker verkar gå bra mellan er.

Vill du vara exklusiv med den här personen? Om känslor börjar utvecklas så kanske du vill göra ditt bästa för att göra den tredje dejten speciell.

Detta kan hjälpa dig att få saker att gå i den riktning som du vill att de ska gå åt och det kommer också att hjälpa till att stärka bandet mellan er.

Vad kan du göra för att göra den tredje dejten mer speciell? Läs vidare för att ta en titt på några bra idéer för tredje dejten som kan göra skillnad.

Du kan läsa några tips som ger dig lite insikt och du bör känna dig mer säker på att gå på nästa dejt. Det här är några som du borde vara exalterad över men det är också väldigt viktigt att du är väl förberedd.

Gör saker mer romantiska än vanligt

lyckliga par som kopplar av tillsammans på soffan hemma

Vid den tredje dejten så vill du förmodligen att er relation blir mer romantisk än tidigare. Många spelar det säkert på första och andra dejten.

Du kan försöka komma lite närmare på den tredje dejten för att se hur långt du kan gå framåt. Att initiera fysisk kontakt är ett sätt att göra det på om både du och din dejt är bekväma med det.

Enkel fysisk beröring som att hålla i händerna, en kram eller att ha en arm runt din dejt kan ge lite romantik. Ofta kommer du att upptäcka att dessa saker är ännu mer minnesvärda än själva dejten.

Att visa din tillgivenhet kan vara ett perfekt sätt att göra er tredje dejt speciell.

Gör något ovanligt

par som går genom äng hand i hand

Undvik att saker blir för förutsägbara genom att ändra vad du först har planerat. Om ni har gått ut för att se på film tillsammans, ändra på det.

Att ta din dejt till en restaurang eller på bio är kul men det är också något som alla gör hela tiden.

Att mixa saker och ting och göra något utöver det vanliga kan vara mer minnesvärt. Du kanske till och med vill prova något som du aldrig har gjort förut.

Intressanta idéer för den tredje dejten

ungt par som håller hand och ler

Ta en titt på dessa intressanta idéer för tredje dejten. Det finns många olika alternativ när det gäller att gå på tredje dejten. Du behöver inte oroa dig för att följa alla regler som följer med.

Tanken är att komma närmare din dejt och göra hela kvällen speciell. Idéerna nedan kan hjälpa dig att göra just det.

Karaoke

kvinna i svart klänning sjunger

Är du intresserad av att bli lite vild och ovanlig på er tredje dejt? Om så är fallet så kan karaoke vara en bra idé, det kommer garanterat att resultera i galna minnen.

Visserligen är många människor för blyga för att sjunga offentligt så du bör kanske först fråga din dejt vad de tycker om denna idé.

Det finns dock karaoke platser som låter er sjunga i ett privatrum. Om du vet att din dejt älskar att sjunga så kommer han säkerligen att uppskatta detta.

Det är något ovanligt och kul så det kommer att sticka ut som något speciellt i hans ögon.

Du behöver inte vara en fantastisk sångare för att ha kul heller. Det viktiga är att bara ha kul och släppa loss. Sjung några av dina favoritlåtar och visa din personlighet.

Romantisk picknick

Par i kärlek som tycker om picknicktid

Att gå på en romantisk picknick är en bra idé för alla som gillar att hålla saker enkla. Det viktigaste här är att det är bra väder ute.

Hitta en trevlig lokal park som har en bra atmosfär. Du kan sedan ta med alla nödvändiga saker för att ha en picknick.

Om du är en bra kock så kanske du kan till och med förbereda maten själv hemma och ta med dig den. Att köpa mat att ta med är ett annat alternativ.

En sådan dejt är ett bra tillfälle att prata och kommer närmare varandra. De flesta tycker om att ligga på en filt och bara snacka.

Det blir en minnesvärd upplevelse för er båda. Se bara till att vädret är bra och att din dejt tycker om att spendera tid i naturen.

Laga mat tillsammans

Romantiska par lagar mat på kök

Att laga en måltid tillsammans kan vara en väldigt bra idé för tredje dejten. Om ni redan har gjort de typiska dejt sakerna så kommer det vara lite annorlunda att laga mat tillsammans.

Detta är en mer intim typ av dejt och det hjälper er också att vänja er vid att arbeta tillsammans. Att vara i ett förhållande är ungefär som att vara i samma lag.

Ni får mer erfarenhet om ni kan arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Att kunna stödja varandra är också viktigt och det kommer också att vara trevligt att arbeta nära din dejt medan du njuter av konversationen.

Välj en maträtt som ni båda älskar och ansträng er för att laga den. Även om maträtten inte blir lika god som på restaurangen så kommer ni säkerligen att ha kul.

Du kommer att minnas första gången ni lagade mat tillsammans under en mycket lång tid. Det kan också leda till mycket skratt och intima stunder.

Detta är en romantisk typ av dejt som är perfekt för att komma närmare som par. Bli inte förvånad om det leder till några kärleksfulla ögonblick mellan er.

Köp någon present till din dejt

girl hiding present behind her back

Ett annat sätt att göra din tredje dejt speciell är att köpa en trevlig gåva till din dejt. Naturligtvis så finns det människor som är okej med att ta emot gåvor medans andra kan känna sig obekväma med det.

Se till att din dejt är bekväm med konceptet av att ta emot gåvor innan du gör detta.

Det finns ingen specifik “tredje dejt regel” som säger vilka typer av gåvor som är lämpliga så välj något som du vet att din dejt kommer att gilla.

Du kanske bör överväga att köpa en billigare gåva för att inte överdriva. Det handlar verkligen om vad du känner dig bekväm med och vad du tror att din dejt kommer att finna lämpligt.

En gåva kan dock göra en dejt mycket speciell. Det kan också ge er relation en stor knuff.

Berätta om dina känslor

lyckliga par som pratar med varandra hemma

Slutligen, ett av de mest praktiska sätten att göra er tredje dejt speciell är att diskutera känslorna som du har. Du kanske börjar känna närvaron av äkta tillgivenhet eller vill att förhållandet ska bli mer allvarligt.

Om du kan säga att saker går i bra riktning så kan det vara speciellt att ta dig tid att prata med din dejt om dina känslor.

Du kan till exempel berätta för honom hur mycket du tycker om att lära känna honom mer och mer. Detta kan leda till att du frågar om ni är ett par nu.

Det kan också leda till att din dejt börjar prata om hans känslor för dig och om ert förhållande också. Det kan vara början på nästa fast i ert förhållande.

Några Idérr Som Hjälper Dig Göra Tredje Dejten Riktigt Speciell