Skip to Content

13 Tydliga Tecken På Att Han Är Upp Över Öronen Förälskad I Dig

13 Tydliga Tecken På Att Han Är Upp Över Öronen Förälskad I Dig

De flesta män visar inga känslor, eller är dåliga på att visa sina känslor eftersom samhället väntar sig det. Det var så de uppfostrades. Därför kämpar vissa män med att visa kvinnan att de älskar dem.

Ibland kan det till och med gå så långt att de döljer sina känslor för att andra män inte ska se ner på dem. 

Men, om en man älskar dig så vet du det. Ha lite tålamod och låt tiden utvisa hur det står till. 

Här nedan följer några tecken som hjälper dig att se om han verkligen är kär i dig.

1. Släpper dig inte med blicken

porträtt av unga vackra glada leende par

Han kan inte sluta beundra din charm och ditt bedårande utseende. Om han ser dig rakt i ögonen så betyder det att han verkligen är förälskad och vill spendera tid med dig.

Han släpper dig inte ur sikte vare sig du skrattar, jobbar, duschar eller sitter och äter. Han vill vara med dig nu och för evigt för att du är just den du är.

Var ni än är och vem du än är så har han bara ögon för dig och ingen annan. Det är uppenbart att han vill vara tillsammans med dig och att han till och med längtar efter att höra dig prata, vad det än handlar om.

Han tycker att du är vacker, från topp till tå, inifrån och ut. Han ser även till att du vet att han känner på det viset. Han överröser dig med komplimanger, även när du minst anar det. 

2. Det ligger i de små detaljerna

Ungt par i kärlek

Kanske har du för vana att alltid ha mjölk till kaffet eller har du sagt något roligt? Kanske har du pratat om någon plats du velat besöka eller vilken din favorit film är.

Din man minns alla dessa saker. Han vet att du inte vill ha köttfärssåsen över pastan utan bredvid. Just därför vill han vara din!

3. Dina åsikter spelar roll

lyckligt ungt par som tittar på varandra och ler

En bit in i ett förhållande kommer man varandra närmare på djupet och lär känna varandra på ett annat sätt. Ni är mer medvetna om varandras rädslor, åsikter och bakgrund.

En person som är förälskad i dig kommer att lyssna noggrant och vilja lära sig mer om allt du pratar om och saker som är viktiga för dig – även om de är av annan åsikt.

4. Prioritet

porträtt av lyckliga unga par i kärlek som omfamnar varandra på stranden

En av de viktigaste sakerna en man kan ge kvinnan är tid och det är ett tydligt tecken på att han bryr sig om dig. Män lägger inte oftast särskilt mycket tid på att ringa, sms:a eller till och med gå ut.

Om han är kär i dig kommer du att märka en stor förändring på alla områden.

Om det bara är ett litet meddelande i chatten eller ett spontant oväntat besök betyder det samma sak, han saknar dig och är inte rädd för att visa det. Du blir hans prioritet.

Han gör allt som står i hans makt för att träffa dig så snart som  möjligt och ofta. Han ringer och sms:ar för att säga att han har dig i tankarna. Han ser till att ha tid för att umgås med dig.

Man ska aldrig underskatta de små sakerna, för betydelsen är densamma, oavsett hur man visar det.

5. Dina prioriteringar blir bådas prioriteringar

unga vackra älskare

För dig är kanske idrotten, skolan eller arbetet någonting som är mycket viktigt. En person som är kär i dig ser till att du får hjälp att fokusera på det och försöker underlätta livet för dig så mycket som möjligt.

Allt för att du ska kunna nå dina mål. Han kommer alltid att fira dina framgångar och hjälpa dig framåt i livet. Det är så man gör när mman älskar någon  du skulle geranterat gjort samma sak för honom.

6. Nära och kära

Lyckliga par som ler och ser varandra

Ett tecken på att han är förälskad är att han börjar prata om dig med sina nära och kära. Det är fullt normalt eftersom hans nära och kära i stor utsträckning representerar vad han anser vara rätt och önskvärt.

Han är uppmärksam på åsikterna från sina nära och kära eftersom han älskar, värderar och respekterar dem. Men, han värderar om dessa åsikter är uppriktiga eller grundas på andra faktorer.

Han är mån om att du ska få träffa hans familj och närmaste vänner så att de ska få träffa personen han pratat så mycket om. 

7. Din lycka

par som tittar på varandra insvept i filt på stranden

När en man är förälskad är hans uppmärksamhet fokuserad på dig. Han vill veta vad du gör, vad du gillar, hur du mår.

Detta händer eftersom kärlek genererar ett intresse för den andra personens mående som går bortom det fysiska.

Han veta mer om dig och hjälpa dig att nå dina mål. Han vill han mer än någonting annat se dig glad och lycklig.

Genom kommunikation lär han känna dig på en djupare nivå, han läser dig som en bok och lägger märke till dina önskningar och behov. Han kommer ihåg vad som gör dig glad och försöker förverkliga dessa saker i ditt liv.

Det är inte förvånande om han överraskar dig med småsaker som du önskat.

8. Gör saker för din skull

par sitter vid bordet och ser varandra i kaféet

Han kanske inte tycker om att gå på konstmuseum eller rockkonserter men tvekar inte att göra det för din skull om det är vad du tycker om att göra. Allt du gillar är en del av dig, och han gillar precis HELA dig!

9. Håller sig i närheten

fint par

I början kan det oftast kännas nervöst när man umgås med varandra, speciellt när det gäller fysisk beröring.

Men ju längre tiden går desto mer slappnar ni av och att hålla varandra i händerna när ni är både ute och inne känns mer naturligt och bra.

10. Underlättar för dig

Silhuetter av en man och en kvinna

Tanken var nog inte att han skulle vara din hjälpreda i vardagen, men den här personen älskar dig och hjälper gärna till med de små sakerna, likväl som de större.

Han kanske inte trivs med att ha det stökigt och ostädagt och du kanske inte har haft varken tid eller ork att ta dig an det. I ett kärleksförhållande är han förlåtande och tålmodig.

Han vill underlätta för dig och få dig att vara glad och må bra, för han bryr sig verkligen om dig.

11. Trohet

härligt par på sommarparken

Han har dig i tankarna, jämnt och ständigt. Det finns inte en plats i hans själ, och särskilt då hjärtat, för en annan kvinna. Han har tappat allt intresse för andra kvinnor. 

En man som verkligen älskar och respekterar dig tänker inte ens tanken på att vara otrogen. Han kommer att öppna upp sig allteftersom han litar på dig.

Han vill att du ska känna till alla hans hemligheter, drömmar och önskningar. Han litar på dig fullt ut. Han vill nte dölja någonting från dig eller ge dig någon anledning att tvivla på honom.

Han vill att du vet hur mycket han älskar dig och det är det enda viktiga för honom.

12. Har långsiktiga planer

unga älskare tittar på varandra

Det är ofrånkomligt att han skapar långtgående planer med personen han är förälskad i. Det kan röra sig om semesterplaner eller träning. Men det kan även röra sig om att flytta ihop och skaffa barn tillsammans.

13. Inga falska förhoppningar

attraktivt romantiskt par

Många människor blir lätt kära och påbörjar ett förhållande. I början befinner man sig i smekmånadsfasen och man tror att man hittat den rätta.

Personen som du tänker spendera resten av ditt liv med. I vissa fall blir det så, i andra inte.

Tyvärr bestämmer sig vissa killar, allteftersom tiden går, att du inte är den rätta för dem utan att säga någonting till dig. De utnyttjar dig och ger dig falska förväntningar och väntar på att något bättre ska dyka upp.

Om en person verkligen älskar en annan så gör de inte detta. Han berättar precis hur saker och ting står till.

Kanske vill han gifta sig med dig, men inte just nu. Kanske vill han vänta i några år. Han kommer att vara helt ärlig och göra det som krävs för att behålla dig i sitt liv.

13 Tydliga Tecken På Att Han Är Upp Över Öronen Förälskad I Dig