Skip to Content

Var Ärlig, Var Trogen Eller Håll Dig Borta Från Mig

Var Ärlig, Var Trogen Eller Håll Dig Borta Från Mig

Känns det som att du fått nog av allt. Typ att du är trött och urled på att dejta fel killar och slösa din tid på människor som aldrig kan se ditt värde? 

Har du någonsin tänkt på att ge upp hoppet om kärlek? Som att det inte var ämnat för dig? 

Jag vet att det är fel at ge upp hoppet om kärlek för djupt nombords är jag säker på att vi alla har en själsfrände,en person som är ämnad för oss och med som vi kommer att tillbringa resten av våra liv med.

Men ändå, ärligt talat, efter att mitt senaste förhållande tog slut, var jag bara ett steg från att bli en galen kvinna med massor av katter och så skulle det förbli i resten av mitt liv. 

Vad är det för mening med att vara otrogen? 

Jag fattar det inte. Vad är det för mening att leka med någons hjärta? Hur kan någon svika personen de älskar?

När kommer vissa människor att lära sig att någons hjärta och känslor inte är något att leka med? Du kan inte leka med det och sedan kasta iväg det när du tröttnar eller hittar en ny “leksak” till dig själv? 

Trygghet i karma  ung kvinna som bär svart kappa som går nerför gatan

Något som tröstar mig är att dessa människor inte tror på karma. Men jag gör det. Och jag vet att den kommer att knacka på deras dörr, endera dagen. 

Den kommer att överrumpla dem och få dem att betala för att de sårat en annan människa och krossat deras hjärta.

Karmans timing må vara långsam, men karma kommer att visa sig en dag eftersom karma alltid vinner. 

Min själ är full av blåmärken och mitt hjärta är fullt av ärr. De har båda blivit sårade så många gånger och jag tror att de aldrig riktigt kommer att läka fullt ut.

Det är dags för en förändring 

fundersam kvinna som tittar bort (1)

Därför har jag beslutat mig för att göra vissa förändringar. Det är dags att sätta ner foten. Jag har fått nog. Jag har fått nog av illa behandling och halvhjärtad kärlek. Det behöver stoppas, här och nu. 

Jag säger inte att allt var mitt fel. Kanske kommer vissa människor att döma mig och säga att jag är skyldig som låtit mitt hjärta bli krossat gång på gång under såmånga år eller hur det är mitt fel att jag låtit andra behandla mig illa.

Jag vill ärligt talat bara vara älskad. Jag vill känna den där sanna, villkorslösa, eviga kärleken som jag gav andra. Om det är en synd, ett brott eller ett misstag så är jag skyldig och jag erkänner mitt brott. 

Till mannen jag kommer att älska…

Vacker tankeväckande kvinna

Jag hatar mig själv lite nu för att jag låter män få mig att kännas osäker. Nu, när jag är väl medveten om hur värdefull jag är, kommer jag aldrig att låta en man behandla mig mindre än jag förtjänar, någonsin mer. 

Jag accepterar inte att bli behandlad som något alldagligt längre. Från och med nu kommer en man som vill dejta mig behöva anstränga sig för att vinna mitt hjärta. 

Jag kommer aldrig mer att ägna min tid eller skänka mina ärliga och rena känslor till en mansom inte är redo att återgälda dem som han borde.

Jag kommer aldrig mer att förlåta  någon som sviker eller är otrogen mot mig. Jag kommer aldrig mer att ge en man mer än en chans eftersom jag verkligen tror på att om du älskar någon ärligt, kommer du aldrig att såra dem. 

Jag kommer aldrig mer att nöja mig med halvdan kärlek. Det finns inga halvor när det gäller äkta kärlek. Det är antingen fullt ut eller så är det ingenting alls. 

Nästa man jag dejtar kommer att sätta mig högst upp på alla hans listor, speciellt på listan över prioriteter. Han måste bevisa sina känslor, men mest av allt, måste han bevisa att kärlek inte är någonting komplicerat. 

Och det enda sättet han kan göra det på är att helt enkelt att ärligt och djupt älska mig med hela sitt väsen. 

Jag vet att jag inte kräver för mycket. Jag vill bara vara älskad, verkligen älskad utan spel eller svek. Olyckligtvis ser jag att det är alltför svårt att hitta det i den falska värld vi lever i idag.  

Jag har beslutat mig för att jag inte kommer att tolerera något mer nonsens. Det är verkligen dags att uppskatta mig själv mer. Det är hög tid att sluta tillåta män som inte förtjänar mig att slösa min dyrbara tid.

Jag är trött på att förlåta och urless på att ge en andra chans. Från och med nu kommer det att bli så här: Var ärlig, var trogen eller håll dig borta från mig!

Var ärlig, var trogen eller håll dig borta från mig