Skip to Content

10 Tecken På Att Han Tappar Intresset För Dig

10 Tecken På Att Han Tappar Intresset För Dig

Låt oss vara ärliga, vi har alla varit där. Vi har fallit för den här fantastiska killen och allt går bra tills han bara lämnar och säger hur det inte känner rätt eller hur han inte är lycklig.

Det får oss att undra om det var något vi kunde ha gjort, om det fanns några tecken på att han var olycklig eller om han helt enkelt gled ifrån oss.

Och varje förhållande som kommer efter, vi överanalyserar det, undrar hela tiden om han tappar intresset. Det finns vissa tecken på att han göra det.

För att försöka rädda ditt förhållande eller åtminstone för att rädda dig själv från hjärtekross, här har du tecknen så kan du själv se.

1. Han är inte tillgänglig på telefonen som han brukade vara

man som håller telefonen i handen

Ni brukade smsa hela dagen och natten och era telefonsamtal varade i timmar. Men på senare tiden befinner du dig ivrigt på att vänta på hans svar, bara för att inte få något.

Du finner dig själv stirrandes på en tom skärm och förlorar allt hopp om att han kommer att svara på dina sms.

Plötsligt är han alltid upptagen, han glömmer sig telefon, han glömmer att svara eller låta dig vet att allt är ok.

Detta är en av de första tecknen på att han tappar intresset, han vill helt enkelt inte ha dig runt honom hela tiden.

2. Han kommer på ursäkter

Ung man som bär jeanskläder

I början var han alltid där, alltid där när du behövde honom, alltid där för att hjälpa dig och alltid letande efter ditt stöd och tröst. Men nu är han ensam, oberoende och arbetar hela tiden.

Han har galna deadlines, han måste göra det här eller det där, han tror inte att kommer att vara där vi den överenskomna tiden.

Det är enkelt, så fort en person börjar ge dig ursäkter som är svåra att tro så vill de inte riktigt göra dessa saker med dig.

3. Han slutade ställa frågor

ung man ridbil

Om dig, om ditt liv, om dina känslor. När vi ställer frågor betyder det att vi är intresserade av en annan person.

Det betyder att vi vill lära känna dem bättre, att vi vill veta hur de känner för vissa saker och att vi vill veta vad de älskar.

Men så fort frågorna stannar betyder det att han inte är intresserad av de saker du har att säga, han är inte intresserad av kolla läget. Han är inte längre intresserad av dig.

4. Han blev oförskämd och defensiv

man som bär klocka och ring

Om mannen du en gång kände, mannen du blev förälskad i, alltid var snäll, alltid omtänksam och öppnade upp sig själv för dig men har nu förvandlats till denna kalla, oförskämda och defensiva man så är det inte ett tecken på att något är fel med honom eller dig.

Det är helt enkelt ett tecken på att han tappar intresset för förhållandet och han vet inte hur han ska hantera det så han blir avlägsen och kall.

Så snart du börjar ställa frågor och kräva svar så blir han defensiv eftersom han ännu inte är medveten om att ert förhållande inte fungerar.

Han är inte medveten om att han distanserar sig från dig och därmed skadar dig också.

5. Det finns ingen intimitet längre

stilig ung kille

Ni brukade vara intima hela tiden, ni kunde inte hålla händerna från varandra.

Du kan fortfarande komma ihåg de tider då ni två åtnjöt alla dessa kvällar med romantisk älskling och andra nätter av rå, sensuell sex.

Men nu har det gått veckor sedan förra gången ni kramade varandra eller från förra gången ni njöt av varandras kroppar.

Brist på intimitet är ett av de mest uppenbara tecknen på att han tappar intresset men det kan också vara ett tecken på att han har några hälsoproblem eller problem på jobbet.

Om han vägrar erkänna att det finns ett problem eller om han vägrar att prata om det så betyder det att hans intresse är borta för länge sedan.

6. Han märker inte längre de små sakerna

Ung man som bär vinterkläder med en smartphone i handen,

Han brukade alltid lägga märke till när du skulle ändra hur du bar ditt hår, den nya klänningen du köpte eller en ny krydda du använde i matlagningen.

Han brukade märka när du var kall och erbjöd dig sin jacka. Och nu känner du att du kan frysa till döds bredvid honom och han skulle inte lägga märke till dig.

Du känner att du är ett levande spöke i ditt egen hem, i ditt egna förhållande. Du är där, men ha ser dig helt enkelt inte. Allt han ser är saker som kan använda för att ge dig bråka.

7. Han tar inte längre hänsyn till dig

snygg man som bär handväskan

När han fattar ett beslut, vare sig det gäller hans resor, hans arbetstider eller projekt som han arbetar med, tar han inte hänsyn till dig och dina känslor.

Han har beslutat att sätta sig själv först och ha planer utan dig, för han är inte intresserad av ha dig omkring.

Han är inte längre intresserad av dina känslor, kanske hoppas han att om han behandlar dig tillräckligt illa så kommer du att lämna honom, du kommer vara den onda personen då, inte han.

8. Han visar inget initiativ

stilig man som håller sin telefon

Han brukade överraska dig med middagar, ta dig ut på lyxiga restauranger och planer era små helgresor.

Men han gör inte längre dessa saker och du har funnit dig själv bara tittandes på hans rygg medan han lämnar huset.

Han är alltid på jobbet, alltid trött och inte intresserad av att gå ut med dig.

Han brukade bli så glad över filmer och konserter som ni skulle se tillsammans men nu nämner han dem inte längre för han vill inte se dem med dig. När du planerar en dejtkväll, då går ni ut.

Men om det var upp till honom skulle ni aldrig lämna huset tillsammans.

9. Han väljer bråk

ung man som bär ryggsäck på ryggen

Det här är något killar ofta gör när de tappar intresset för en tjej de träffar eller om de är redo för att göra slut.

Tanken är att göra dig galen och tömma dig med hjälp av bråkande så att du bara kommer att ge upp..

Dessa bråk handlar om de minsta sakerna, som vem som ska ta ut soporna, vems tur det är att betala räkningarna, vilken typ av klänning du bar på affärsmötet som du hade.

Det är inte de saker som verkligen stör honom, det är själva förhållandet.

10. Du bara vet

stilig man som bär vit skjorta

Ibland, oavsett vad andra berättar för oss, oavsett vad han berättar för att säkerställa att vi vet att han fortfarande älskar oss, oavsett vad vi läser i någon tidskrift, så vet vi bara.

Och ibland försöker vi så hårt att ignorera den känslan, vi försöker hårdare för att förhållandet inte ska falla sönder, att förhindra att vi faller isär.

Men som någon som alltid försökte hårdare och blev trasigare så vet jag att det ibland är bättre att gå bort från någon som inte uppskattar dig nog än att hoppas på ingenting och bli helt trasig.

10 Tecken På Att Han Tappar Intresset För Dig