Skip to Content

Om Han Gör Dessa Åtta Saker, Älskar Han Dig Inte Särskilt Mycket

Om Han Gör Dessa Åtta Saker, Älskar Han Dig Inte Särskilt Mycket

Varje tjejs dröm är att ha en man som kommer att älska henne som hon förtjänar. Men vad händer när allt inte är så enkelt?

Det är kanske dags att ta av dig dina rosafärgade glasögon och inse en gång för alla att han inte älskar dig särskilt mycket.

Om du inte är riktigt säker på hur han känner för dig, följer här några beteenden som kan hjälpa dig att få reda på om din man älskar dig och om han planerar en framtid med dig.

1. Han respekterar dig inte 

man som bär vit skjorta som står utomhus

Respekt är grunden för ett stabilt och lyckligt förhållande. Om du märker att din man inte respekterar dig är det ett stort varningstecken och du bör lämna honom och gå vidare med ditt liv.

Han är bara någon som tar dig för givet och han tror att du alltid kommer att finnas där för honom när han behöver dig. Nå, visa honom att han har fel och lämna honom i tid.

När han förlorar dig kommer han att inse att han begått ett stort misstag och han kommer inte att behandla någon annan kvinna på samma sätt som han behandlat dig.

Det är definitivt en läxa för livet som han behöver få lära sig.

2. Han stöttar inte dina drömmar 

stilig ung man som använder sin telefon

Det finns många förhållanden där männen är avundsjuka på sin kvinnas karriär. På grund av det kommer de aldrig att stötta hennes drömmar.

De kommer aldrig att säga att de är stolta över henne och de kommer att undvika att prata om hennes jobb.

Ingen kvinna kan i sanningens namn vara lycklig och nöjd i sitt förhållande om det är på det sättet, så det bästa sättet att rätta till det problemet är att sätta sig ner och prata.

Om du märker att din man är envis och att hans stolthet är viktigare än hans kärlek till dig, ska du bara ge honom en enkelbiljett ut ur ditt liv!

3. Han har inte tid för dig

attraktiv blond ung kille

Om din man bara kommer med löjliga ursäkter om att han är för upptagen på sitt håll innebär det att han inte är särskilt intresserad av dig.

Om han älskar dig skulle du ha varit hans prioritet men den här sortens beteende sänder en helt annan signal.

Genom att göra detta säger han att han kan träffa dig, men det är inte något problem om han inte gör det. En sådan man är aldrig en förälskad man.

4. Ett stadigt förhållande är inte hans grej 

säker man som håller sin telefon

Om en kille öppet säger att ett stadigt förhållande inte är vad han vill ha för tillfället, kan du vara säker på att han bara leker med dig.

Han är en gigolo som vill hoppa från tjej till tjej. Han vill inte engagera sig och han kommer aldrig att vilja det heller.

För att inte få ditt hjärta krossat ska du lämna honom i tid och tacka Gud för att du blivit av med honom.

5. Han lyssnar inte på dig 

säker man bär solglasögon

Själva poängen med att ha en pojkvän är att må bra när du är tillsammans med honom.

Om du öppet pratar om dina innersta känslor för honom men han föredrar att istället kolla in den snygga servitrisen har du inget att göra med honom.

Du är alldeles för god för honom och du borde säga det till honom. Förklara för honom att ett förhållande handlar om kärlek och respekt och att du med honom saknar både ock.

Förhoppningsvis kommer han att inse att han betett sig felaktigt, men den här gången kommer det att vara för sent för er två.

6. Han vill inte lära känna dig bättre 

man går utomhus

Det spelar ingen roll om ni har dejtat i åratal eller om ni varit ett par i bara några månader, han borde hela tiden vara intresserad av dig.

En man som förlorar intresse är inte en man som är upp över öronen förälskad i dig. Han dejtar bara för att det är bekvämt för honom.

Han är inte en person som skulle gå i döden för dig och han är definitivt inte en person som du kommer att gifta dig med.

7. Han får dig att tro att allt är ditt fel 

man i kostym dricker kaffe

Det spelar ingen roll om du skapat ett problem av ingenting eller inte, han kommer alltid att skylla på dig för allt som hänt.

Du kommer alltid att vara ett problem och oavsett vad han har att säga om saken så kommer du att få reda på det.

Lita på mig, du kommer att må skit eftersom han anklagar dig för saker du inte har gjort. Ett sådant förhållande är definitivt giftigt och du borde ta dig därifrån ASAP.

8. Han struntar i dina känslor 

man i kostym som bär klockan

Han är en typ av man som med stolthet skulle se på utan att röra en min medan du gråter ögonen ur dig över något problem du har.

Han kommer inte ens att sträcka ut handen för att få dig att må bättre. Han kommer inte ens att säga att det kommer att bli bättre och att du kan räkna med honom oavsett vad som händer.

En sådan man bryr sig aldrig om dina känslor och han kommer säkerligen inte att göra någonting för att få dig att må bra.

Om Han Gör Dessa Åtta Saker, Älskar Han Dig Inte Särskilt Mycket