Skip to Content

Du Förtjänar Att Få Ett Sms Tillbaka Och Dessa 6 Saker Om Han Verkligen Är Intresserad

Du Förtjänar Att Få Ett Sms Tillbaka Och Dessa 6 Saker Om Han Verkligen Är Intresserad

Sitta och stirra på en tom display, vänta på det där sms:et som kanske eller kanske inte kommer, är en av de absolut värsta sakerna med dejing och det borde vara det bästa.

Det borde vara det enklaste av allt, men det visar sig vara en av det mest komplicerade.

Av någon anledning har vi alla befunnit oss i situationer där vi tittat på vår mobil för hundrade gången i hopp om att skärmen skulle lysa upp och visa hans namn.

Vårt hjärta får sig en törn och våra känslor såras när det inte händer. Så, om killen du träffar har problem med att sms-a tillbaka, dissa honom utan att blinka.

Jag säger inte att han är tvungen till att smsa varje timme, 24 timmar om dygnet, men att se efter hur du mår och vad du gör en eller två gånger om dagen är det minsta han kan göra.

Du förtjänar så mycket mer. Låt mig påminna dig om en av de självsäkra saker en man ska göra om han verkligen vill vara en del av ditt liv:

1. Planera framåt

man och kvinna som håller händerna på bordet

Det här är en av de viktigaste sakerna som skiljer en man som menar allvar från en player som bara leker med dig.

Du behöver inte någon som ringer i sista minuten eller stannar till när han känner för det. Du har haft tillräckligt av det dåliga beteendet i det förflutna.

En man som vill ha dig ser till att ni tillbringar tiden tillsammans, han ber om en dejt åtminstone en eller två dagar i förväg, inte samma dag eller när du redan är på väg att gå och lägga dig.

2. Du känner dig trygg

man och kvinna i vita skjortor som kramar

Du förtjänar att veta var du står. Du förtjänar att veta att du är den enda kvinnan i hans liv.

Du förtjänar att veta att han gör sitt bästa för att få det att fungera. Du förtjänar någon som finns till hands för dig.

Det är inte någonting han inte skulle få tillbaka av dig. Att leva i ovisshet är inte ett sätt att leva på, så nöj dig inte med det.

Du behöver veta var ni står och inte tillbringa dina dagar med att försöka komma underfund med hur han tycker och tänker.

3. Lägger undan telefonen när ni är tillsammans

man och kvinna dansar i köket

Åtminstone under större delen av tiden ni tillbringar tillsammans. Det skulle betyda oerhört mycket att ha någon som faktiskt är villig att föra ett riktigt samtal.

Det verkar vara något banalt, men om du tittar tillbaka på dina föregående relationer så fanns det inte utrymme för djupa samtal; ni pratade om någonting oviktigt när era mobiler tillät det.

Du behöver inte det där. Därför ska du värdesätta en man som stänger av sin telefon, frågar om hur din dag har varit och andra saker som intresserar dig samtidigt som han delar med sig av sina tankar till dig.

4. Vara pålitlig

leende kvinna som kramar mannen utanför

Utan tillit utvecklas inte er relation. Du förtjänar en person som du kan lita på av hela ditt hjärta.

Du behöver en man med integritet, som står vid sina ord och aldrig ljuger för dig. Naturligtvis så krävs det att du också är pålitlig om du ska kunna kräva pålitlighet tillbaka.

Ni måste vara ärliga mot varandra, om ni vill ha ett kärleksfullt och seriöst förhållande är ingen falskhet tillåten.

5. Skapa ett dramafri omgivning

le par kram och titta på tv tillsammans

Du är inget behov av att hans ex blandar sig in i ert liv. Du har inget behov av att han flippar ut för ingenting. Du har inget behov av att klandras för småsaker.

Vad du behöver är en man som inte ens skulle tänka tanken av att skapa onödigt drama i ert förhållande eller dejtingliv, någon som skulle vara mer intresserad av en mysig hemmakväll med dig och ha roligt, än att bråka.

6. Skapa söta och romantiska stunder

man bär kvinna på ryggen i gräsfältet

Han behöver inte ta ner månen och stjärnorna men han behöver sätta guldkant på din tillvaro..

Han kanske är en obotlig romantiker och ert liv må vara som på film, men även om han skulle vara en helt-igenom oromantisk typ, kommer han att göra det där lilla extra, gå utanför sin trygghetszon och vara löjligt gullig om han är förälskad.

Se på romantisk film med dig medan ni myser i soffan, välkomna dig med en kram, ge dig ett smeknamn, laga maten, ge dig en komplimang…någonting sött och omtänksamt måste ske om han är den rätte för dig.

Du Förtjänar Att Få Ett Sms Tillbaka Och Dessa 6 Saker Om Han Verkligen Är Intresserad