Skip to Content

Vilken Typ Av Älskare Du VERKLIGEN Behöver, Baserat På Ditt Stjärntecken

Vilken Typ Av Älskare Du VERKLIGEN Behöver, Baserat På Ditt Stjärntecken

VÄDUREN

Väduren

Ärligt talat så är sovrummet ett ställe du aldrig vill ha tråkigt i och därför är du i behov av en oförutsägbar älskare, någon som inte låter monotonin ta över er älskog.

Din älskare ska vara lika självsäker och ha en lika stor sexuell aptit i sänghalmen som du. Dina sexuella preferenser är att du ofta vill ha sex .

OXEN

Oxen

Du behöver en tålmodig älskare och det är inget fel i att föredra älskog framför engångsligg.

Att lära känna någon är för dig ett förspel i sig. Förväntan är vad som gör själva sexakten fantastisk och övningen som följer är vad som gör det perfekt.

TVILLINGARNA

Tvillingarna

Du är öppen med vad du vill och när du vill ha det. Du gillar även att krydda till det lite ibland då och då och prova någonting nytt.

Du har därför ett behov av en älskare som är lika öppen gällande sina önskningar och som vet att det finns många andra sexställningar förutom missionären som ni kan prova på.

Möjligheten till att öppet kommunicera om era önskningar utan att vara rädda för att dömas är halva glädjen i sig.

KRÄFTAN

Kräftan

För dig är kärlek och sex någonting som måste gå hand i hand. En romantisk och hängiven älskare är något som du önskar och behöver ha.

Du kan endast slappna av och vara dig själv när du är i ett fast förhållande och därför är leken mellan lakanen något som blir bättre och bättre för varje gång du och din partner lär känna varandra bättre och bättre.

LEJONET

Lejonet

Även om du särsskiljer på sex och känslor så behöver du fortfarande en älskare som är mer än bara het.

Du är en sann sapiofil och om du inte känner ett samband på det intellektuella planet, vet du av erfarenhet att det inte blir bra och då avstår du hellre.

Du behöver en intelligent älskare som inte tycker att det finns något sexigare än en fantastisk och intelligent konversation. På det sättet vet du att kapabla till att förverkliga dina fantasier.

JUNGFRUN

Jungfrun

Sanningen är att du är praktiskt lagd och medan ljus och romantik ser jättebra ut på film, så känner du dig obekväm med det i verkliga livet.

Känslomässigt och fysiskt krävande partners är ingenting för dig. Du föredrar en älskare som är enkel och passionerad. Du behöver fyrverkeri i sovrummet, inte levande ljus.

VÅGEN

Vågen

Du ser så söt och oskyldig ut att ingen någonsin skulle kunna gissa sig till att du har en oanständig sida under allt det oskyldiga.

Även om du generellt sett är obeslutsam när det kommer till älskog så vet du exakt vad du vill.

En förutsättning för att släppa lös din oanständighet är ett fast förhållande. Du är inte bara ett sexigt videoklipp, du är en erotisk långfilm man kan se om och om igen.

SKORPIONEN

Skorpionen

Mest av allt behöver du en älskare som kan hålla jämna steg med dig. Din sexuella aptit är ibland omättlig. Du vill behaga samtidigt som du vill att det ska återgäldas.

För det andra har du svårt att lita på människor och därför kommer du att få flest orgasmer med personen du känner är lojal mot dig. De kommer att visa dig vad riktig intimitet innebär.

SKYTTEN

Skytten

Äventyr är ditt mellannamn och det är inte undra på att du faktiskt behöver en älskare som delar det.

Om det inte händer någonting nytt, både i och utanför sovrummet, är du vettlöst uttråkad.

Du behöver någon som är mer lik dig, någon som håller dig igång och som får dig att gå utanför dina gränser.

STENBOCKEN

Stenbocken

Du kommer troligtvis att genomgå en fas där engångsligg är okej, men det du i själva verket vill ha är romantik.

Du behöver en älskare som förser dig med stabilitet och samtidigt är tillräckligt påhittig för att visa dig hur man lever för stunden.

När du väl är tillsammans med någon sådan person, är du i stånd att leva ut dina doldaste sexuella fantasier, pröva nya saker och berätta om dina önskningar.

VATTUMANNEN

Vattumannen

Du älskar att ta ledningen och därför behöver du en partner som låter dig hålla i strängarna.

Du har alltid några fräcka idéer på lur och därför har din partner inga problem med att låta dig ta kontrollen.

Det måste finnas en kemi och möjlighet till djupa konversationer, utan det så överväger du inte ens att ha sex med någon.

FISKARNA

Fiskarna

Du är flirtig och du är bra på det. Du tycker om samtal med sexuell underton och på så sätt förbereder du dig på det som komma skall.

Du behöver en älskare som emotser dina fräckaste önskningar och som inte tänjer på gränser du inte vill överskrida.

Vilken Typ Av Älskare Du VERKLIGEN Behöver, Baserat På Ditt Stjärntecken