Skip to Content

Om Han Inte Vill Ha Ett Förhållande, Ge Honom Inte Sådana Förmåner

Om Han Inte Vill Ha Ett Förhållande, Ge Honom Inte Sådana Förmåner

Kemin är äkta, känslorna finns, samtalen klickar och lusten går inte att hejda. Det verkar som du har fått allt…utom honom.

Han säger att han inte är redo för ett förhållande. Han ger dig smulor och håller dig hela tiden på ett armlängds avstånd. Han låter dig inte komma inpå och han håller dörrarna öppna.

Å andra sidan kan han inte tänka på dig tillsammans med någon annan. Han vill att du är engagerad i honom, men han kan inte erbjuda dig samma sak i gengäld. Det är dags att du sätter stopp för det.

Stoppa pojkvänsförmånerna om han inte är din pojkvän.

Ja, huvudsakligen menar jag sex. Du ligger inte med dina vänner, eller hur? Om du har starkare känslor för honom än han har för dig, så vill du inte att han ska anse dig vara tillfällig sex.

Tänk på det. Varför skulle han vara intresserad av ett förhållande när han får allting gratis.

Det känslomässiga bandet du har med honom kan innebära din död.

Kanske inte död på riktigt, men den tar garanterat död på dina känslor.Ditt hjärta brister lika lätt i ett förhållande som när du är obunden.

man och kvinna olyckliga efter argument

Du tillbringar tiden tillsammans med någon, känslorna föds, du förälskar dig mer än du någonsin drömt om.

Ni sms-ar regelbundet, ni är tillsammans ofta, ni har interna skämt, ni vet vad den andra tänker och hur ni luktar på morgonen.

Det handlar inte bara om sex; det är så mycket mer. Det är därför som situationen du befinner dig i plågar dig lika mycket som ett uppbrott hade gjort.

Du inser att du skulle vilja ha mer och verkligheten slår dig att han kanske inte har mer att ge.

Så, var den som tar befälet.

Ta ner honom från piedestalen som du placerat honom på om han inte är redo att behandla dig som en drottning.

Han är din prioritet, din nummer ett, ditt universums mittpunkt, din kung men om han inte behandlar dig på samma sätt är han inte värd dig.

Om han inte är redo att ta steget och göra dig helt och hållet till sin är han inte värd din tid.

sorglig kvinna som täcker huvudet

Tillåt inte att fler månader eller år går utan att du är riktigt lycklig.

Lyckan kommer och går, men den stannar inte någon längre stund.

Det känns som om han håller i strängarna och allt han ger dig är några få ögonblick av obeskrivlig lycka, bara för att ersätta dem med mycket längre perioder av osäkerhet.

Det finns dagar då han skulle göra allt för dig, och så finns det dagar då ett sms med ett enkelt “Hur är det?” och möjligheten att få träffa dig verkar vara alldeles för jobbigt och ansträngande.

Hans sinne och hans känslor är ombytliga och de förstör ditt liv.

Han hintar om att saker och ting kan ändras. Han pratar om känslorna han har för dig. Han pratar om framtiden och ni planerar tillsammans.

Sedan, helt plötsligt, är han borta. Han är “mycket upptagen,” han är ute med vännerna, kväll efter kväll, han har inte tid för dig. Han har bara tid när det passar honom.

Det är respektlöst, minst sagt, och det måste få stopp.

kvinna i vit skjorta lutad på väggen

Vad du behöver påminna dig själv om är att du förtjänar något bättre av honom, av livet, av dig själv.

Först och främst av dig själv eftersom allt ligger i dina händer. Du måste sätta gränser. Du kan inte stå ut med någons idiotiska beteende och obefintliga ansträngningar.

Älska dig själv så som du vill att någon annan ska älska dig och allting kommer att falla på plats.

Du förtjänar något från honom om han förväntar sig förmåner som ett förhållande medför. Du förtjänar att kallas hans flickvän.

Du förtjänar respekt, lojalitet och ansträngning. Du förtjänar mer än hälften av hans hjärta.

Ditt liv är skyldigt att ge dig både det ena och det andra. Det är skyldigt att ge dig frid i hjärtat och kärlek i livet. Du behöver bara nå ut till dem.

Du förtjänar ett fast förhållande där alla dina ansträngningar gengäldas och där du inte är den enda som försöker och anstränger sig. Du förtjänar att älskas tillbaka och inte vara den enda som älskar för er båda.

Så, om han inte är redo att vara i ett förhållande, kapa alla förmåner och informera honom att du inte är redo för ett obundet förhållande.

Om Han Inte Vill Ha Ett Förhållande, Ge Honom Inte Sådana Förmåner