Skip to Content

30 Sms Han Skickar När Han Ångrar Att Han Förlorat Dig

30 Sms Han Skickar När Han Ångrar Att Han Förlorat Dig

1. “Hej, jag vet att jag överreagerade förra gången. Har du tid att träffas och diskutera?”

2. “Jag är ledsen om du mår dåligt på grund av mig. Jag ville inte såra dig.”

3. “När du gick din väg insåg jag att du alltid var den som tog hand om mig. Och jag kan inte förlåta mig själv för att jag behandlat dig som jag gjorde. Jag hoppas att du kan förlåta mig.”

4. “Jag vet att jag strulat till det sist gång. Ärligt talat är jag inte en man du förtjänar, men jag hoppas att du åtminstone kan förlåta mig för allt jag gjort.”

5. “Jag skulle troligtvis inte ha insett hur mycket du älskade mig om mina vänner inte hade berättat vilken idiot jag varit som låtit dig gå efter allt du upplevt med mig.”

affärsman som läser orolig sms-meddelande

6. “Jag är ledsen om jag stör dig. Jag vill bara att du ska veta att jag inte kan sluta tänka på dig.”

7. “Så fort du lämnade mig insåg jag att jag förlorat det värdefullaste jag haft i mitt liv.”

8. “Sedan du lämnade mig har jag slutligen fått smaka på min egen medicin. Jag vill bara att du ska veta att jag inte ville att det skulle sluta så här.”

9. “Även om vi inte längre är tillsammans, vill jag att du ska veta att jag alltid kommer att finnas till hands för dig. Du är en viktig del av mitt liv och jag kan helt enkelt inte sudda ut dig.”

10. “Jag såg dig med en ny kille igår. Jag hoppas att han ger dig allt jag inte kunde.”

stilig man som använder sin smartphone medan du sitter

11. “Nu kan jag äntligen förstå att jag inte bara förlorade min kärlek, utan även min bästa vän. Hoppas att någon annan kommer att uppskatta dig bättre än jag gjorde.”

12. “Kanske var det inte rätt timing för oss, och jag är förbannad på mig själv för att jag blandade in dig i allt detta när jag inte var redo för ett förhållande.”

13. “Vet du, efter att jag dumpat dig trodde jag att jag kunde göra bättre ifrån mig. Men kruxet är att det kan jag inte…jag ville bara att du skulle veta, även om det är lite för sent för det nu.”

14. “Jag är den enda skyldiga för allt som hänt oss. Du är inte skyldig till någonting.”

15. “Vet du vad, jag har äntligen insett vilket misstag jag begick med att göra slut med dig, när människor började säga att det inte kan tro att jag faktiskt gjort slut.”

man använder smartphone på nattstadsgatan

16. “Kan jag komma över? Vi behöver prata.”

17. “Jag erkänner att jag inte behandlat dig som du förtjänar. Och jag skulle, över allt annat, älska att få en andra chans.”

18. “När du gick bredvid mig igår, utan att säga ett ord, kände jag mig bedrövlig. Kan vi åtminstone vara vänner?”

19. “Jag är ledsen för att jag inte litade på dig. Nu inser jag vilken kvinna jag faktiskt förlorat.”

20. “Det finns inte en dag då jag inte ångrar att jag förstörde allt det vi hade.”

Upprörd ung man med glasögon i hand som läser affärsnyheter

21.“Jag är ledsen att jag inte prioriterade dig. Jag hoppas att du kan förlora mig för hur dåligt jag betett mig mot dig i vårt förhållande.”

22. “Jag trodde att mitt livs bästa dag var när jag var otrogen mot dig. Men nu inser jag att det faktiskt var mitt livs värsta dag.”

23. “Jag är ledsen att jag sms-ar dig konstant, men jag kan inte sluta tänka på dig. Jag önskar att du vore här!”

24. “I samma ögonblick som du gick ut genom dörren insåg jag att det bästa som någonsin hänt mig, gick sin väg och lämnade mig.”

25. “Jag hittade din skjorta i garderoben och din lukt fick mig att börja gråta eftersom jag insåg vad jag förlorat.”

Upprörd kaukasisk hipsterstudent som kontrollerar post

26. “Jag var aldrig någon bra man för dig, men du försökte visa mig mina fel och brister hela tiden, och jag tackar dig för det. På grund av dig är jag nu en bättre kille.”

27. “Du var den enda som kände mig bättre än jag kände mig själv. Och jag kan bara sitta och gråta över att jag lät dig gå.”

28. “Jag vet att det tagit slut med oss, men snälla, kapa inte banden med mig. Ge mig åtminstone lite hopp om att vi kan vara vänner.”

29.“Jag vet inte hur det här hände, men om jag kunde, skulle jag vrida tillbaka klockan för att åtminstone en gång till få hålla dig i mina armar.”

30. “Jag erkänner att jag var en idiot, men alla förtjänar en andra chans. Jag hoppas att du ger mig en till för att kunna ställ allt tillrätta.”

30 sms han skickar när han ångrar att han förlorat dig