Skip to Content

7 Saker Du Behöver Göra När Han Inte Svarar På Dina Sms

7 Saker Du Behöver Göra När Han Inte Svarar På Dina Sms

Du gillar en kille och du vill göra något åt det. Han verkar också gilla dig.

Först försöker du få mod till dig att vara den första som sänder ett sms. Och det gör du, men tyvärr får du inget sms tillbaka.

Som att sända själva meddelandet inte var tillräckligt pirrigt. Till råga på eländet får du inget svar.

Hur handskas man med det och vad gör man?

Den här situationen kan verka löjlig, men vad du gör härnäst är det viktiga.

Hur du hanterar den här situationen visar honom vad du är för person, och han kanske där och då beslutar sig för om han ska eller inte ska dejta dig grundat på din reaktion.

Sms-meddelanden har förändrat hela dejtingvärlden. Nu när kommunikationen är tillgänglig förväntar vi oss att personen vi tycker om omedelbart ska svara på meddelandet de fått.

Vi vet att alla har mobilen med sig hela tiden, och det är nästintill omöjligt att man inom en halvtimme inte lägger märke till att man fått ett meddelande.

Innan mobil och sms fanns var det fullt normalt att inte höras av på flera dagar. Idag får man panik!

1. Skicka inga nya sms

tusenårig eftertänksam kvinna som sitter på soffan

Det smärtar att inte få tillbaka ett svar omgående eftersom de flesta av oss tänker oss värsta tänkbara scenario till varför han inte sms-ade tillbaka.

Men att skicka det ena sms-et följt av det andra kommer inte att lösa problemet. Det kommer bara att förvärra saker och ting.

Skicka inte för många meddelanden och skicka inga sms till hans vänner eftersom han inte kommer att svara.

Det här kommer att få dig att verka desperat och kanske även galen. Det är definitivt en avtändare, speciellt om killen du sms-ade hade en giltig orsak till att inte kunna göra det.

Tänk dig hans reaktion när han ser mobilen fullspäckad med dina meddelanden? Jag skulle inte vänta mig att han någonsin mer skickar dig ett meddelande. Inte efter det.

2. Skicka ett normalt meddelande

Orolig ung kvinna

Om du inte står ut med att inte få ett svar, och du måste skicka ett till för att veta vad som händer, jag menar om du verkligen inte kan kontrollera dig själv från att sända ett sms, så försök åtminstone att skicka ett normalt meddelande.

Personligen skulle jag aldrig skicka ett meddelande efter det andra, speciellt inte om jag inte hört av honom på flera dagar.

Alla kan glömma telefonen någonstans i någon timme eller två, men om han inte svarat på flera dagar, då skulle jag inte göra det.

Men än en gång, om du absolut känner att du måste, sänd honom ett enkelt sms.

Skicka inte arga, hotande sms eftersom du aldrig vet vad som hänt och vad orsaken är till att han inte svarat dig. Du kan bara gissa.

3. Anta inte att han förlorat intresset

ung vacker sorglig och desperat spansktalande kvinna

Börja inte få panik och inbilla dig inte värsta tänkbara scenario – att han inte är intresserad av dig. Du vet inte vad orsaken är till att han inte svarat på ditt sms, och det finns många anledningar.

Något viktigt kanske dök upp och han hade inte tillräckligt med tid att berätta det för dig. Kanske blev han kvar på jobbet eller den mest osannolika anledningen – hans batteri tog slut.

Så, innan du börjar få panik, tänk på att det är möjligt att något annat hänt, och vänta i någon timme eller två.

4. Rör inte telefonen

Stressad affärskvinna

RÖR INTE TELEFONEN! Du kommer att få spel. Du kommer att stirra dig blind på telefonen.

Du kommer att sätta på och av den flera gånger om i hopp om att nästa gång, kommer du att se en text från honom på displayen. Men nej! Texta honom inte.

Inbilla dig att han kanske haft någon akut situation och inte varit i närheten av sin mobil. Vad skulle hända om han ser alla sms du skickat och som är en följd av din panik?

Den killen kommer aldrig mer att skicka dig ett sms, någonsin.

Så, motstå din iver och skicka honom inget nytt sms, direkt efter, om han inte svarat på det första.

5. Nå ut till en vän

Två lyckliga unga kvinnliga vänner med kaffekoppar

Men var försiktig, klaga inte hos en gemensam vän. Var mycket försiktig med vem du pratar med.

Medan du försöker hålla igen och inte bomba honom med sms på grund av att han inte svarade dig, prata med en vän. Det är enklare att få råd av någon som känner dig.

Om inget annat så kommer du att ha tankarna på annat håll – åtminstone en stund. Du får tiden att gå snabbare och de där två dagarna kommer att kännas som två timmar.

Bara för att påminna dig, prata inte med gemensamma vänner eftersom han kommer att få reda på hur du känner det.

Han kommer att få reda på hur desperat du är och det kan vara riktigt avtändande för en man.

6. Behåll ditt självförtroende

Stående av en söt kvinna

Killen du är intresserad av känns som högsta vinsten för dig. Och när du känner att högsta vinsten glider dig ur händerna får du panik eftersom du så innerligt ville ha den.

Men istället för att jaga honom, borde du rannsaka dig själv.

Du måste inse att även du själv är någons annans högsta vinst. Du måste ha den självrespekten och det självförtroendet eftersom du är värd jakten, inte att själv jaga någon annan.

I grund och botten, om en kille inte svarar på ditt meddelande inom två dagar finns det bara en slutsats – han är inte intresserad av dig och han vill inte prata med dig.

Du kan skicka så många meddelanden du vill, men ingenting kommer att få honom på andra tankar.

Genom att skicka det ena meddelandet efter det andra skadar du bara dig själv. Du mår bara ännu sämre och känner dig ännu mindre värd på grund av att någon ratat dig.

Istället för att vara ledsen, bli villebrådet, inte den som själv jagar.

7. Slutligen, gå vidare

Ung nätt affärskvinna i le för solglasögon

Om han inte reagerar, om han inte visar något som helst intresse, gå för guds skull vidare. Du behöver inte någons bekräftelse.

Du behöver inte söka uppmärksamhet, det finns en man där ute som är villig att ge dig uppmärksamheten du så gärna vill ha.

Om han inte respekterar dig tillräckligt för att ge dig ett svar, även om svaret är ‘nej’, förtjänar du att få någonting över huvud taget.

Om han inte är beredd att göra det, vet du att du har att göra med en feg jäkel som troligtvis har problem med att binda sig och ha ett seriöst förhållande.

Vilket som, gå vidare och kapa alla banden. Du ska nog vara glad för det, ändå.

7 saker du behöver göra när han inte svarar på dina sms