Skip to Content

År 2024 Ska Du Låta Honom Slösa Någon Annans Tid

År 2024 Ska Du Låta Honom Slösa Någon Annans Tid

Du vet den här killen som höll dig vaken nästan varje natt under 2023? Och det värsta var, nästan alltid, att det inte var på ett bra sätt. 

Killen som fick dig att gråta floder? Killen som du spenderade timmar på att analysera och reda ut? 

Du vet den där killen som aldrig riktigt visste vad det var han ville? Som inte hade tillräckligt med anständighet i kroppen för att välja dig utan lät dig vänta under hela förra året? 

Killen du tillbringade hela 2023 med att älska och vänta tålmodigt på, medan han inte kunde besluta sig för dig?

Killen som du gav allt till men inte fick någonting tillbaka av förutom hans halvdana kärlek. 

Nå, är det inte äntligen dags att erkänna för dig själv att han inte var någonting annat än ett slöseri av din tid?

Är det inte dags att du börjar se klart på saker och ting och acceptera att han inte var värd det, att han inte kommer att ändra sig och att han aldrig kommer att kunna göra dig lycklig? 

ledsen ensam kvinna som sitter på sängen

Jag vet att det är svår. När allt kommer omkring så gav du så mycket av din tid och ansträngde dig så mycket för att få saker och ting att fungera. 

Du tillbringade 365 dagar fullständigt fokuserad på honom. Det är ett helt år där du försökt läsa mellan raderna, tolka hans meddelanden och fyllesamtal och förstå hans blandade signaler. 

Ett helt år där du överanalyserat och varit besatt av honom. Ett helt år där du prioriterat honom före dig själv. 

Du hoppades så mycket på att saker och ting så småningom skulle falla på sin plats.

Att han snart skulle inse att du är den rätta för honom och att han bara skulle dyka upp vid din dörr och be om ursäkt för all smärta han åsamkat dig.

Att han skulle tigga om din förlåtelse och böna och be dig om att vara tillsammans med honom. 

Det har ingen betydelse om vi pratar om din pojkvän som behandlar dig illa, om ditt ex, ditt tillfälliga ligg, din nästan-pojkvän eller om någon som hela tiden lämnar dig och ständigt återkommer – i grund och botten är det samma sak.

kvinna som sitter på gräset ensam

Han förde inte med sig någonting gott under förra året. Ska du verkligen låta honom bli en del av detta året också?

Vill du verkligen tillbringa ytterligare 12 månader med att följa hans profil på sociala medier och hata alla tjejer han har någonting tillsammans med?

Behöver du verkligen ytterligare 52 veckor av oändliga telefonsamtal med din bästa kompis där du bara pratar om vad han gjorde eller inte gjorde, och försöka luska ut vad han kommer att göra härnäst? 

Vill du verkligen skänka ytterligare ett år av ditt liv åt den här idioten som klart nog aldrig förtjänat en plats i ditt liv, ditt hjärta och ditt sinne? 

Kom igen. Låt oss vara ärliga för en gång skull. Om han ville vara din skulle han vara tillsammans med dig.

Om han verkligen älskade dig så skulle han aldrig behöva fundera över ert förhållande och han skulle behandlat dig rätt från allra första dagen.

Nej, det här är inte hans jävla sätt att visa sin kärlek till dig på. Nej, han har ingen mörk sida och du är inte hans räddare som behöver visa honom ljuset. 

vacker kvinna som står utomhus ensam

Jag vet att du verkligen bryr dig om honom och jag vet att det är svårt att gå vidare, bara sådär. Men, du måste göra det förr eller senare. 

Så varför inte idag? Varför inte välja idag som det perfekta ögonblicket att äntligen släppa taget om honom? 

Sluta vänta på ett avslut och en förklaring eftersom hans handlingar säger mer än hans tomma ord och falska löften.

Sluta upp med att ge honom ändlösa chanser. Sluta upp med att pausa ditt liv på grund av honom. Bryt alla banden och börja om från början.

Blockera hans nummer, sluta upp med att gå på ställen han brukar vistas på, sluta upp med att leta efter icke existerande tecken på hans känslor och tänk inte ens tanken på att nämna hans namn någonsin mer. 

Sluta upp med att oroa dig över vad som kommer att hända med honom – jag försäkrar dig om att han kommer att klara sig alldeles utmärkt utan dig.

Sluta upp med att fundera över om han kommer att ta sitt förnuft till fånga eller om han kommer att börja sakna dig när han ser att du verkligen är borta. 

fundersam vacker allvarlig ung kvinna

Förvänta dig inte att han ska komma tillbaka när han inser att han inte hittar dig i alla dessa andra kvinnor.

Tillbringa inte mer av din dyrbara tid med att koncentrera dig på honom och för omväxlings skull, fokusera helt och hållet på dig själv. 

Sluta upp med att låta ditt liv passera revy medan du fortsätter att vänta på ett mirakel ska hända.

Oavsett hur ont det gör, ge upp alla dina hopp och drömmar och acceptera att de inte kommer att besannas. 

I år ska du låta honom slösa någon annans tid. Visa honom att du fått nog av hans idiotism. Ge honom ett respass ut ur ditt liv en gång för alla och stäng dörren för all framtid.

Låt honom gå till alla andra tjejer han tror är bättre än dig. Låt honom leva det ungkarlsliv hans så desperat strävar efter. 

Låt honom klara sig utan dig. Låt honom inse vad det är han förlorat och låt honom få känna av din frånvaro. 

Men, jag kan garantera en sak: När det händer och han börjar ångra allt han gjort dig, så kommer han att anstränga sig i att försöka få dig tillbaka.

kvinna med lockigt hår parkerar in

Han kommer att göra allt som står i hans makt för att få dig tillbaka och övertyga dig om att han insett alla sina misstag. 

Oavsett vad, det är då du behöver visa din inre styrka. Det är då du behöver be honom dra åt helvete, ett ställe han förtjänar att vara på. 

När det händer, bevisa för er båda att du har vad som krävs för att stå bakom dina beslut.

Visa både honom och dig själv att du menade allvar när du lovade dig själv att du kommer att börja och avsluta det här året utan honom. 

Lita på mig, det kommer att vara det bästa valet du någonsin kunde tagit och du kommer att tillbringa resten av ditt liv med att vara tacksam över att du spelat dina kort väl. 

När allt kommer omkring är du vuxen och det sista du behöver är en omogen brat som gör ditt liv svårt.

I själva verket behöver du en riktig man som vet vad han vill och som är säker på vad han vill med dig.

Så tills dess att den mannen dyker upp behöver du påminna dig själv att det alltid är bättre att vara singel än att nöja dig med någons smulor.