Skip to Content

Vilka 4 Stjärntecken Är Mest Otrogna År 2024?

Vilka 4 Stjärntecken Är Mest Otrogna År 2024?

Otrohet verkar vara en del av vår vardag eftersom många människor är otrogna. Det har nästan blivit normalt att höra att någon varit otrogen.

Du höjer inte ens på ögonbrynet och blir inte förvånad om någon berättade detta om någon annan, eller hur?

Sanningen är att några människor är mer benägna än andra att vara otrogna. I själva verket är det planeterna som är ansvariga för det här beteendet i de flesta fall. Resten är upp till personen som är otrogen.

Med detta sagt är några av dessa fyra stjärntecken i farozonen för att vara otrogna mot sina partners under 2024.

Vilka är de? Redo…här kommer vi!

1. Oxen

oxen horoskop

Planeten som är orsaken till dina problem är Uranus. I själva verket kan man säga att den här planeten är en liten djävul som sitter på din högra axel och viskar dåliga saker i örat på dig.

Även om du kopmmer att få allt du vill ha, kanske får du redan allt du önskar, kommer girigheten att förstöra dig och få dig att tänka på vad du skulle kunna få om du provade någonting annat. T

Den största orsaken till att du definitivt kommer att söka lycka någon annanstans är att du inte klarar av ett liv på rutin.

Så, vid första tecken på rutin, kommer du att ta dig ut och söka nya äventyr. Synd – det kommer att slå bakut så det slår gnistor.

2. Vattumannen

vattumannen horoskop

Din personlighet ligger dig inte i fatet. Det är ett välkänt faktum att alla Vattumannen är ganska själviska och självcentrerade.

Det handlar inte om att du inte hjälper någon utan faktum är att du alltid räknar ut vilket beslut som du kan dra mest fördel av.

I den situationen kan det hända att du sårar någon du älskar. Förutom det, är du inte den bästa personen att kompromissa med vilket gör saker och ting ännu mer komplicerade.

Om du är uttråkad är chansen mycket stor att du drar ut för att hitta lite spänning i livet – en flirt kanske?

3. Kräftan

kräftan horoskop

Jag kan slå vad om att själva faktum att Kräftan är med på den här listan är ganska chockerande, men sorgligt nog är det sant.

De är vanligtvis kända för att vara trogna och extremt känslosamma viket är grundorsaken till problemet.

Om du åsidosätter en Kräftan, kommer du att såra dem som ingen någonsin gjort tidigare. Och sorgligt nog, när en Kräftan är sårad, slutar de att tänka klart och börjar tänka känslomässigt.

Själva faktum att deras känslor är sårade är deras bedömningar inte objektiva. Därmed kommer de att gå ut och söka lycka och uppmärksamhet på annat håll.

4. Skorpionen

skorpionen horoskop

Olikt Kräftan förtjänar det här stjärntecknet definitivt att vara med på listan över 2023 otrogna partners.

I själva verket kan Skorpionen inte kontrollera sig själva, speciellt inte när det gäller sexuella möten. Deras libido är alldeles för höga.

Om Skorpionens partner inte beter sig enligt det som Skorpioner anser vara ´normalt´eller ´tillräckligt´ kommer en Skorpion, sorgligt nog, inte att ha problem med att sök efter det som de vill ha eller saknas på annat håll.

Även om de blir ertappade med att vara otrogna känner de sig inte skyldiga och de kommer troligtvis att lägga all skuld på sin partner för att de inte ansträngt sig tillräckligt i deras sexliv.