Jag vet att det är svårt för dig att stänga honom ute ur ditt liv, från ditt huvud, från ditt hjärta.

Jag vet att du går och lägger dig på natten, helt ensam, kämpar med dina tankar och stirrar på de tomma, kalla väggarna.

Jag vet att du är ensam, men det betyder inte att du måste gå tillbaka till honom. Jag vet att du blev van vid honom och hans beröring. Jag vet att du var med honom så länge och du vet ingenting annat.

Jag vet att du tror att han ger dig säkerhet när han egentligen gör dig orolig.

Du kan inte låta bli att spola upp allt ni har har gått igenom tillsammans i huvudet, i hopp om att du hittar situationen där allt gick fel.

Det finns en evig kamp i dig eftersom en del av dig vet att det är bäst att du glömmer honom och fortsätter, medan den andra delen fortfarande är knuten till honom.

ledsen kvinna som sitter på sängen

Den lilla delen av dig är rädd och den håller dig tillbaka. Den får dig att springa runt i cirklar och bli skadad varje gång.

Jag vet att du är nyfiken på att ta reda på när kärleken försvann. Var gick allt fel? Varför blev allt så så rörigt och komplicerat?

Sluta följa honom. Sluta ringa hans nummer och lägga på i panik när du inser vad du gör. Sluta titta på hans profil för att se var han är och vem han är med.

Det kommer inte göra det enklare. Det kommer bara få dig att må sämre. Det gör att du vill ha honom tillbaka ännu mer.

Du vet varför du lämnade. Du lämnade eftersom han inte var samma man som du blev kär i. Du vet det, så gå inte tillbaka till honom.

sorglig kvinna som sitter på sängen bredvid sin pojkvän

Du kan inte spola tillbaka tiden och återuppleva stunderna när ni var kära, när han brydde sig om dig, när han älskade dig. Dessa tider är borta och ingenting kommer ta dem tillbaka.

Han är inte mannen han brukade vara. Han förändrades.

Du behöver inte veta varför eller när han förändrades, du måste förstå att han ändrats och att ingenting kommer ta honom tillbaka.

Radera honom från ditt minne eftersom du bara skadar dig själv.

Han bryr sig inte om dig och även om du går tillbaka till honom kommer han skada dig igen för att han fortfarande inte bryr sig.

Ibland drömmer du om att ändra honom och få honom att se att hans beteende är fel, att han beter sig som en total idiot. Det är det som ger dig hopp och driver dig till att gå tillbaka till honom.

Men du måste inse att du inte kan ändra honom, du kan inte hjälpa honom.

Han är den enda som har makten att göra det och om han inte vill eller inte får den hjälp han behöver, finns det ingen mening att stanna kvar.

sorglig kvinna i rosa kappa

När ni var tillsammans och när saker började förändras, kommer du ihåg hur du kändes? Kommer du ihåg att du var den som var ansvarig för allt dåligt som hände?

Du var den som ville arbeta med ert förhållande, du ville spara vad som var kvar av förhållandet.

Du försökte så mycket att se förbi alla de dumma saker som han hade gjort, men på något sätt kom det hela tiden tillbaka till dig.

Du kommer ihåg att ni hade vackra ögonblick tillsammans när du glömde allt som hade hänt.

Du trodde verkligen att ert förhållande fick sin gamla gnista tillbaka, du trodde att det bara hade varit en grov svacka och du tackade Gud för det, för att du älskade honom.

par slåss i köket

Ja, den bubblan spräcktes på en sekund eftersom hans beteende förändrades från ingenstans.  Han blev galen utan anledning. Han skapade bråk från ingenting.

Du kommer inte ens ihåg hur allt hände, hur du hamnade i den situation där du kände dig som en skit, ovärdig att leva. Hur hamnade du i situationen där han skrek skallen av sig, till dig?

Hur var det möjligt att gå från ett ögonblick av fullständig lycka till vad som känns som en evighet av fullständig sorg?

Varje gång du vill gå tillbaka till honom, kom ihåg att du var den person han tog ut sina frustrationer på.

Kom ihåg att hans ilska och raseri projicerades på dig och efteråt kände han sig bättre och du kände dig som skit.

Vill du verkligen gå igenom allt det igen?

Han förtjänar inte dig och det har han aldrig gjort.

I början var han söt, han brydde sig om dig. Han ringde bara för att säga att han älskade dig, men så försvann allt som om någon tryckte på en knapp.

glad man som lägger på kvinnan i vardagsrummet

Han blev en person som du inte längre kände igen.  Han var inte din person längre, han var bara en person.

Du ville lämna honom då, men det var som om han visste att du skulle lämna honom så han skiftade tillbaka till den goda versionen och blev den personen du blev kär i igen, bara för att hålla dig kvar, för att emotionellt utpressa dig, till att få dig att känna dig för skyldig att lämna honom.

Och när du bestämde dig för att stanna, gick allt tillbaka till det vanliga, han slutade bry sig, och han ignorerade dig och behandla dig som om du inte ens existerade.

Återigen blev du nedbruten och skadad. Helt ensam i ett förhållande med en man som hade blivit ett komplett monster.

Jag vet att du var rädd att gå vidare. Jag vet att det var oerhört svårt för dig att lämna honom eftersom han var allt du hade känt under en längre tid.

Du tvivlade på dig själv för att du trodde att du inte skulle klara dig en dag utan honom.

Men du hade fel. Du hittade den styrkan och du lämnade honom. Det var det bästa du någonsin kunde ha gjort.

lugn kvinna mediterar

Förstör inte det genom att gå tillbaka till honom. Det kommer alltid finnas jobbiga dagar när du inte vill gå upp ur sängen. Det kommer finnas dagar när du inte kommer kunna se dig själv i spegeln.

Det kommer finnas dagar när du vill gå tillbaka till honom.

Gör det inte. Du är bättre ensam. Tänk bara på smärtan och eländet han orsakade dig och kom ihåg att inget kan vara värre än det.

Gå inte tillbaka till honom för du förtjänar så mycket mer än honom. Du är så mycket starkare och vackrare när han inte är i närheten. Du lyser starkt när du är borta från honom, så snälla gå inte tillbaka till honom.

Du vet att detta måste sluta någon gång. Låt det vara den här gången. Gå inte tillbaka till honom.

Varje Gång Du Funderar På Att Gå Tillbaka Till Honom, Läs Det Här