Skip to Content

20 Skottsäkra Tecken På Att Han Gillar Dig

20 Skottsäkra Tecken På Att Han Gillar Dig

Han gillar mig…
Han gillar mig inte alls…
Gillar han mig???

Det här är en mycket vanlig fråga som gör många damer bekymrade. Speciellt om du hade några dåliga upplevelser i ditt förflutna så kan du ha svårt att lita på någon. Även om de säger till dig att de är helt galna i dig så kan du inte tro det.

Det här är helt förståeligt och du bör inte oroa dig för det eftersom jag är här för att öppna upp dina ögon och hjälpa dig.

Du ser, män kan vara väldigt komplicerade (och de säger att kvinnor är de som gillar att komplicera saker) och det är därför det kan vara svårt för dig att dechiffrera hans känslor och avsikter.

Han kanske säger en sak och du kommer att uppfatta det helt annorlunda. Hans handlingar må vara goda men du kommer att uppfatta dem annorlunda. Är du inte trött på allt drama om han är intresserad eller inte?

Skulle det inte vara lättare om det fanns vissa saker som visar dig omedelbart allt som du behöver veta? Nu tror du förmodligen: Naturligtvis skulle det vara lättare, vad är det för fråga egentligen?

Bra nyheter, det finns faktiskt! Det finns några saker som säger om din snubbe är intresserad av dig eller inte.

För att vara mer exakt så finns det några tecken som är karakteristiska för varje man som faller för dig och dessa tecken inkluderar hans kroppsspråk och hans handlingar.

Accenten är på hans speciella kroppsspråk och handlingar som är tydliga tecken på att han är galen i dig.

Så, för att spara dig själv problem och onödigt övertänkande bör du vara uppmärksam på om din kille visar upp dessa 20 tecken som är indikatorer på hans känslor för dig. Är det inte grymt? Låt oss se!

20 skottsäkra tecken på att han gillar dig

1. Han ringer eller smsar dig först

man som bär kostym som ler innehavtelefonen

Du vet att han gillar dig när han är den som inleder kontakt för det mesta.

Det betyder att han tänker på dig och vill veta vad du gör just nu. Han ringer dig för att höra din röst eftersom det lugnar honom och han vill att du ska veta det.

Han spelar inga spel när han smsar dig eftersom hans enda motiv är att låta dig veta hur mycket han gillar dig (och han vill inte sabba något).

2. Han kommer på planer som ni kan göra

man och kvinna krama håller hand

Han initierar ständigt planer eftersom han uppenbarligen vill träffa dig!

Han tycker om din närvaro och han vill se till att han tillbringar tid med dig så att ni kan skratta, göra roliga saker och lära känna varandra bättre.

Han kommer aldrig på ursäkter om att han är för upptagen eftersom att träffa dig är hans största prioritet och han kommer att göra allt för att det ska hända.

När han börjar göra sig redo för en dejt så ger han sitt allt för att se bra ut för dig eftersom han vill att du ska märka honom och han vill göra dig stolt över att vara med honom.

3. Han reser sina ögonbryn när han ser dig

par promenader i naturen

Har du märkt om hans ögonbryn reser på sig när han ser dig? Du har förmodligen varit upptagen med något annat så du är förlåten.

Men nästa gång du ser honom, var uppmärksam på hans ansikte. Om hans ögonbryn reser på sig när han ser dig så betyder det att han gillar det han ser väldigt mycket!

4. Han upprätthåller ögonkontakt

man ser kvinna

När han pratar med dig eller när du pratar med honom så ser han dig alltid djupt i ögonen och du får en känsla av att han tappar sig själv när han tittar på dig.

Han tittar på dig mycket och ibland tror du till och med att det finns något i ditt ansikte som du behöver bli av med.

Anledningen till att han upprätthåller ögonkontakt är att han verkligen är intresserad av att lära känna dig bättre och att han är fascinerad av ditt utseende och personlighet.

5. Han ger inte upp

par sitter dricka kaffe

Han vill ha dig i sitt liv och han gör allt för att göra det möjligt. Han slutar inte ringa dig om du inte svarar på hans samtal. Han ringer igen i hopp om att du ska svara.

Han är ihärdig oavsett vad eftersom han vill vinna över dig med hela sitt hjärta. I hans sinne är du en drottning som är värd det.

6. Han lyssnar noga på vad du säger

par som ligger i sängen och pratar

Han är inte som andra killar som bara väntar på möjligheten och när de inte pratar låtsas de att de lyssnar på dig medan de funderar på vad de ska säga näst.

Han är inte den typen av kille eftersom han är verkligen intresserad av allt du har att säga till honom. Han lyssnar noga på dina ord och svarar därefter.

Han kommer ihåg allt du säger till honom. Konversationen med honom är naturlig och avslappnande.

7. Han öppnar upp sig för dig

par promenader i parken

Det är verkligen svårt att få en man att öppna upp sig för dig och om han pratar fritt om sina passioner, jobb, vänner och andra livshistorier så kan du vara säker på att han verkligen gillar dig.

Han gör det för att han vill imponera på dig med alla sina prestationer.

Han vill dela allt med dig eftersom han bryr sig om din åsikt om honom (och han vill vara jävligt säker på att du gillar honom såsom han gillar dig).

8. Han hjälper dig med saker

par sitter på golvet

 

Oavsett vad du behöver så är han där. Om det är för dig så kommer han att göra vad som helst för att han bryr sig om dig och vill hjälpa dig.

Han ger dig också råd om vissa frågor eftersom han vill att du ska veta att du kan lita på honom. För att sammanfatta det hela, om du är nöjd så är han glad.

Han vill att du inte ska ha några bekymmer och vara avslappnad och han är alltid där för dig eftersom han känner att det är hans plikt att skydda dig.

Så nästa gång du frågar dig själv: Är han intresserad av mig? Var säker på att svaret är ja.

9. Han presenterar dig för sina vänner (och familj)

par som står med kvinnan

Hans vänner är som bröder för honom och om han presenterar dig för dem så gillar han dig. Du kan vara säker på att han är galen i dig och det är den främsta anledningen till att han presenterar dig för sina vänner och familj.

Han vill att de ska se vilken vacker och smart dam du är och hur glad han är över att du är hans.

10. Han speglar dina handlingar

par dricker kaffe och pratar

Spegling är ett beteende där en annan person omedvetet imiterar dina gester, sätt att prata på och attityd. Vetenskapen säger att speglingsfenomenet är en reflektion av att ha en önskan att behaga.

Så nästa gång du ser din kille, var uppmärksam på om han imiterar ditt beteende. Han kan börja dricka på samma sätt som du gör.

Han kanske kliar sig i samma ögonblick som du gör det.. Om han gör det så försöker han behaga dig och vet du varför han gör det? För att han är galen i dig.

11. Han verkar vara glad runt dig

par sitter på stranden

En kille som inte är intresserad av dig kommer aldrig någonsin att stråla lycka när han är runt dig (kom ihåg detta).

Så om du ser honom le ofta, full av positivitet och verkligen är lycklig i din närvaro så betyder det att han tycker om att umgås med dig och att han gillar dig väldigt mycket.

En sak är säker, du kan aldrig förfalska lycka om du inte är riktigt intresserad av någon.

12. Han gör framtidsplaner med dig

par som håller händer som går

Han pratar om att besöka många intressanta platser, prova nya saker med dig och så vidare. Han göra dessa mindre framtidsplaner eftersom han vill låta dig veta att han verkligen vill ha dig i sitt liv.

Han vill ha kul med dig och spendera tid med dig både nu och i framtiden. Han vill att du ska ta honom på allvar och aldrig tvivla på hans avsikter.

13. Han går bredvid dig

par som sitter på bänken

Har du märkt hur killar har en tendens att gå bredvid sina tjejer? De gör detta på grund av sina instinkter om att skydda sina kvinnor.

Om din kille gör det så placerar han sig omedvetet i en position för att skydda dig från skada och han är mer bekymrad över dig än sig själv eftersom du är hans prioritet.

14. Han ger dig komplimanger (en hel del)

man kramar kvinna

Att ge komplimanger är ett av de största tecknen på att han gillar dig. Han ger dig komplimanger för din frisyr, din klädstil, din personlighet. Han berättar hur vacker du är och så vidare.

Han ger dig många komplimanger, inte för att han tvingar sig till det, utan för att han beundrar dig väldigt mycket och han verkligen njuter av din närvaro. Han vill se till att du är lycklig och att du känner dig bekväm med honom.

15. Han lutar sig mot dig när ni pratar

man och kvinna sitter på stranden

Han lutar sig försiktigt mot dig varje gång du börjar prata och han har det här söta ansiktsuttrycket som säger “Jag är här och jag är intresserad av vad du har att säga”.

Detta är ett annat kroppsspråkstecken på att han är upphetsad över allt du har att säga och att han vill lära sig mer om dig.

Han vill veta vad du gillar, vad som gör dig ledsen, vilka typer av TV-program du gillar, din åsikt om vissa saker, din favoritglass… Han vill veta allt som gör dig…dig.

16. Han rör vid dig och uppmuntrar dig att göra detsamma

par promenader håller hand

Han rör vid dina knän, axlar, dina händer, din rygg… och han gör det på subtilt sätt.

När ni till exempel lämnar restaurangen så rör han försiktigt vid din rygg eller när ni sitter ner så rör han vid dina knän när medan han förklarar något för dig.

Han uppmuntrar dig också att röra vid honom genom att visa dig hans tatueringar eller dylikt. Han vill röra dig och känna din beröring eftersom det gör honom galen. Han kan inte bekämpa sin lust att vara så nära dig som det bara går.

17. Han retar dig

par som sitter i naturen

Kommer du ihåg hur pojkarna brukade reta flickorna när ni var barn? Vet du varför de gjorde det? De gjorde det för att de gillade dem och det var deras sätt att visa det.

Samma princip kvarstår även när män blir vuxna. Så om din kille retard dig ibland så gör han det för att han GILLAR dig.

18. Han pekar sina fötter mot dig

par kramar sitter på gräset

Vetenskapen säger att om hans fötter är riktade mot dig så betyder det att han gillar dig. Han pekar omedvetet fötterna mot dig för att han njuter av din närvaro och hans kroppsspråk börjar också visa det.

Om en kille inte är intresserad så kommer hans fötter att peka i andra riktningar vilket betyder att han omedvetet försöker hitta en möjlighet att springa iväg.

Så, om du ser hans fötter riktade mot dig så är det ett jävligt bra tecken på att han gillar dig.

19. Han behandlar dig annorlunda

par sitter och dricker kaffe

Han behandlar andra också med uppskattning och respekt men när det gäller dig så finns det en skillnad. När han är med dig så försöker han mer med att imponera på dig.

Hans genlemanliga uppförande blir skarpare och han gör allt för att göra dig lycklig. Han behandlar dig annorlunda för att du är speciell för honom och du kan se det i hans ord och handlingar.

20. Hans röst blir mjukare

par som går i naturen som håller hand

När en kille kommunicerar med en tjej som han gillar så blir hans röst mjukare eftersom hans kropp säger till honom att behandla dig med försiktighet samt vara mild mot dig.

Detsamma gäller spädbarn. När män utsätts för något så oskyldigt som spädbarn så blir deras röst också mjukare.

Hans hjärta och röst mjuknar eftersom han blir fascinerad av din närvaro. Om din kille gör det här så kan du vara hundra procent säker på att han är galen i dig och han vill att du ska märka det.

20 Skottsäkra Tecken På Att Han Gillar Dig