Skip to Content

Romantiska Ord Och Meningar Du Kan Skicka Till Din Partner

Romantiska Ord Och Meningar Du Kan Skicka Till Din Partner

En av de trevligaste sakerna som någon kan göra för sin partner är att överraska honom eller henne med ett romantiskt meddelande eller ord. De flesta människor tycker om att höra sin partners känslor, i alla fall ibland.

Om du väljer att skicka några av nedanstående meddelanden till honom garanterar vi att han kommer att falla för dig ännu mer.

Du kan göra de mer personliga genom att ändra texten, endast använda dig av några ord eller sammanställa flera texter och skicka en lång kärleksförklaring till honom.

1. Vet du varför min värld är så perfekt? För att du är min värld! Jag älskar dig.

2. Jag bad Gud att skicka mig världens bästa pojkvän, och han skickade mig en underbar man, som har blivit min sanna vän, en passionerad älskare, en omtänksam partner och den enda för mig! Tack för att du finns i mitt liv.

3. Min älskling, vad kan vara bättre än att titta in i dina ögon och där se reflektionen av din själ? Du gjorde mig till den lyckligaste människan på jorden.

4. Hej älskling! Jag hoppas att detta söta meddelande får dig att le. Jag vill att du ska veta att medan världen fortsätter att snurra och tiderna förändras, kommer min kärlek till dig att vara för evigt.

5. Vet du när jag insåg att jag älskar dig? När jag såg dig som mannen som jag kommer att tillbringa mitt liv med för evigt.

6. Låt mig vara mer romantisk och charmig än vanligt, och berätta att en stjärnhimmel är tom utan dig, solen värmer inte och ingenting behagar mig, bara du fyller mitt liv med förnuft.

7. Älskade, min kärlek till dig är ovillkorlig, den växer från djupet av mitt hjärta, och utan din tillgivenhet och värme, slutar mitt hjärta att slå, allt jag ber om är dig vid min sida för alltid.

8. Vet du vad världens bästa pojkvän förtjänar? Han behöver en omtänksam, intelligent och kärleksfull kvinna. Grattis, du gick mig!

9. Ditt söta leende smälte mitt iskalla hjärta. Tack för all lycka som du gav mig, jag älskar dig.

10. Kära värld: Tack så mycket för den fantastiska partnern. Jag kunde inte drömma om en mer romantisk, sensuell, omtänksam och söt andra hälft.

11. Du är mitt hjärtas drottning och mitt ödes älskarinna. Det bästa ögonblicket i mitt liv var när jag först tittade på dig, min älskade pojkvän!

12. Jag skulle ha gett dig de vackraste blommorna som ett tecken på min djupa kärlek till dig, men de är för bleka i jämförelse med din skönhet. Jag skulle jämföra dig med en stjärna, men den mest lysande stjärnan är dum jämfört med dina bländade ögon. Så jag säger bara på mitt enklaste sätt att din kärlek är det mest värdefulla i mitt liv.

13. Jag har alltid tänkt att en person bara kan uppleva lycka en gång i livet, men med dig insåg jag att lycka för mig är varje minut, varje sekund, varje romantisk dag som jag tillbringar med dig.

14. Du vet, världen kan räddas endast genom kärlek, men min kärlek till dig är så stark att den kan läka miljoner trasiga hjärtan. Du är mitt allt, jag älskar dig.

15. När du träffar din drömkille känner du att det inte finns något sätt att ditt liv någonsin skulle bli bättre. Men då kommer det ögonblick då den fantastiska killen blir en älskad man. Jag älskar dig älskling.

kvinna som använder smartphone och bärbar dator

16. Du är min dröm som blir verklig. Jag har inte träffat någon snyggare, mer intelligent, romantisk, söt eller mer förstående än dig. Jag kan fortfarande inte förstå varför jag förtjänar sådan lycka, men jag är så tacksam att vi fann varandra.

17. Jag hoppas att den glädje vi känner idag aldrig kommer att ta slut. Du ska veta att jag älskar dig galet! Jag lever för dig!

18. Din bild är intryckt i mitt huvud. Mitt hjärta viskar ditt namn och när jag stänger ögonen ser jag ditt ansikte. Du är den bästa delen av mig, och jag älskar dig mer än jag någonsin trodde var möjligt.

19. Du vet, med dig insåg jag vad det betyder att leva livet till fullo och njuta av varje andetag. Du hjälpte mig att se världen med glada ögon. Jag är riktigt kär i dig!

20. Det finns inger mer söt och romantiskt i denna värld, än att se dina sömniga ögon varje morgon och att krama om dig. Om du lovar mig ytterliga 80 år, så behöver jag ingenting mer i den här världen.

21. Endast dårar tror att kärlek gör en person sårbar; kärlek gör en person stark och modig. Din kärlek gjorde mig till en bättre person. På grund av dig har jag vuxit till den personen som jag alltid velat vara. 

22. Stjärnor, hav, alla underverk i världen – kommer jag att kasta för att få se ditt vackra leende.

23. Om jag var rik skulle jag ge bort allt för din söta tillgivenhet. Jag skulle kasta bort allt guld i världen för ditt leende. Tyvärr kan jag inte det, så jag ger dig det mest värdefulla i mitt liv – mitt hjärta.

24. Du är min första, sista och enda kärlek. Min enda dröm är att dela alla soluppgångar och solnedgångar med dig, i resten av mitt liv.

25. Du lyfter mitt humör när jag känner mig nere. Du delar glädje med mig när jag är över månen. Du är med mig i bra och dåliga tider, och du är en påminnelse om hur underbart livet kan vara.

26. Endast en enda fras får mitt hjärta att slå snabbare – det är ditt namn och ordet ”för evigt” i samma mening.

27. I nästa liv kommer jag att möta livets stormar och pilar för att hitta dig snabbare, så jag kan tillbringa varje sekund av mitt liv med dig, min älskade.

28. Bara med dig lärde jag mig att andas! Jag älskar dig.

29. Jag är slagen av dig! Du är mitt nummer ett.

30. Din beröring värmer mig bättre än solen! Jag är galet förälskad i dig!

31. Du är mitt hjärtas kung.

32. För evigt är inte tillräckligt länge med dig.

33. Jag kan inte acceptera att vara ifrån dig. Du är mitt hjärta, mina lungor, mitt allt.

34. Den bästa känslan på jorden är att hålla dig i mina armar och blomma, för att få näring av din kärlek. Du är mitt livs kärlek.

35. När vi är tillsammans och du håller min hand, är jag så glad att jag inte kan se var jag slutar och du börjar.

36. Om jag frågades var jag vill tillbringa evigheten, så skulle svaret vara enkelt – i dina armar.

37. Du är svaret på mina böner, den vackraste gåvan! Jag älskar dig från mitt hjärta!

38. Bara med dig kan jag vara allt jag vill vara och behöver vara. Du är den rätta.

39. Vet du varför månen inte lyser under dagen? Eftersom glansen i dina vackra ögon lyser runt! Du är otrolig!

40. När jag är med sig, är det enda jag vill göra att hålla fast dig, hålla dig varm och aldrig släppa taget om dig.

41. Ge ditt hjärta till mig, så ska jag ge dig all glädje i världen! Det finns ingen annan för mig.

42. Jag vet att vår kärlek är tillräckligt stark för att vara för evigt! Jag älskar dig mer än livet.

43. Älskling, utan dig är allt meningslöst, bara du rör min själ.

44. Om du var en blomma skulle jag aldrig låta dig vissna, för jag skulle aldrig kunna förlora dig. Du tar andan ur mig!

45. Jag skulle hellre välja ett ögonblick på jorden med dig än en evighet i paradiset utan dig. Jag älskar dig.

46. Jag tänker på dig, åtta dagar i veckan, 25 timmar om dagen! Allt i mitt liv handlar om dig.

47. Jag är stolt över att kalla dig min. Det finns ingen mer vacker, förstående och häpnadsväckande kille i världen! Du är mitt allt.

48. Jag kan inte ens föreställa mig livet utan dig. Du är mitt hjärta, min måne, min sol, mina stjärnor och jag är full av kärlek till dig.

49.  När jag träffade dig, förlorade jag mitt lugn, min sömn och mitt hjärta. Att träffa dig är det vackraste som hänt mig i livet.

50. Vet du vad som kan göra mig till den lyckligaste personen i världen? Att veta att du alltid kommer att vara vid min sida. Mitt liv är tomt utan dig.

51. Endast en sak i världen kan göra mig lycklig – det är att se dina ögon varje morgon under de kommande 60 åren! Du ärr mitt liv, min kärlek.

52. Vart jag än är och vad jag än gör, längtar jag alltid efter dig. Mitt liv är tomt utan dig.

53. När jag tittar på dig, inser jag att skönhet verkligen kommer att rädda världen! Åtminstone räddade din yttre och inre skönhet mitt hjärta!

54. Jag är så glad över att ha dig i mitt liv! Jag är redo att spendera varje andetag som berättar hur mycket jag älskar dig.

10 Korta meningar som du kan skicka till din partner för att göra hans dag lite bättre och visa att du tänker på honom.

1. Du lär mig så mycket nytt i livet.

2. Du har så fina ögon/ tänder/ läppar.

3. Du är rolig.

4. Du är inte som alla andra.

5. Du är sexig.

6. Du är bra på det du gör.

7. Du ser bra ut idag.

8. Du har en så positiva karisma.

9. Det är något speciellt med dig.

10. Ingen gör mig lyckligare i världen än dig.

Romantiska Ord Och Meningar Du Kan Skicka Till Din Partner