Skip to Content

När Är Man Tillsammans Egentligen? Dessa Saker Visar Om Ni Är Ett Par

När Är Man Tillsammans Egentligen? Dessa Saker Visar Om Ni Är Ett Par

Så, du har dejtat en väldigt speciell person i några månader nu men har inte haft modet att prata om att ha ett exklusivt förhållande.

Ibland kan det vara svårt att veta var man har varandra, att då prata om det underlättar något enormt.

Medan vissa människor gör sina avsikter kända på en gång och går med på att bli exklusiva vid en viss tidpunkt så går andra människor med i flödet i hopp om att det löser sig självt.

Här är några säkra sätt att veta att ni förmodligen är i ett exklusivt förhållande.

Ni har träffat varandras vänner och familj

par som pratar med sina föräldrar

När någon verkligen är intresserad av dig och vill ha något mer seriöst med dig så kommer de inte att dölja dig från människor i deras liv.

Istället kommer de att vara stolta över att visa upp dig.

Om dina planer regelbundet inkluderar att umgås med deras vänner och kollegor så är det ett helt fantastiskt tecken på att ni har ett exklusivt förhållande.

Han hänvisar till förhållande som “vi” när han pratar om framtida planer

par sitter på gräs

Även om människor har olika tankesätt om hur länge man bör dejta innan ni blir exklusiva så kan språket som människor använder ge bra ledtrådar.

När par börjar prata om semestrar eller bara om att boka någon händelse om några månader så säger han “vi borde gå på det här”, då vet du att du är mer än bara någon han drar med sig till kontorsfesten.

Etiketter blir en del av förhållandet

par som sitter på soffan och pratar

En exklusiv relation är personlig men kvinnor älskar i allmänhet etiketter. Män gör det inte speciellt mycket dock.

Om han skakar vid tanken av etiketter och definierar inte er relation som “flickvän” och “pojkvän” så är det en röd flagga och ert förhållande har inte blivit exklusivt ännu så att han kan ha andra alternativ redo.

När din partner slutar presentera dig som bara en vän och det ersätts med flickvän så är chansen stor att du är den enda.

Du tar bort dina online dejting profiler

par sitter utanför och pratar

Varför bry sig att leta efter någon annan när du klart är upptagen och redan har någon att bry dig om? Vi kallar detta för digital städning.

Om någon vill ha ett exklusivt förhållande så loggar de inte in medan du sover för att stirra på e-post och bilder på andra kvinnor.

Ni är alltid med varandra på helgerna

par kramar varandra

När ni båda vet att ni kommer att tillbringa helger tillsammans eller åtminstone fredag och lördagskvällar så är ni nog exklusiva.

När någon vill träffa andra så lämnar de en av helgkvällarna tillgängliga.

När ni är glada över att vara tillsammans varje helg så bör du veta att du är den enda.

Ni har viskat “jag älskar dig” till varandra

par kramar och ler

De flesta säger inte “Jag älskar dig” förrän de verkligen menar det.

Vissa säger det för att få sex bara men om ni är tillsammans fem eller flera nätter i veckan, pratar och smsar varje dag och han bekänner sin kärlek till dig så är chansen stor att de faktiskt menar det.

Det är ett garanterat tecken på att ni är tillsammans.

Han skryter om dig och presenterar dig för sina kvinnliga vänner

två par som sitter vid bordet och ler

Det är en sak för honom att berätta för killarna om hans heta dejt eller flickvän, men när han berättar för sina närmaste kvinnliga vänner om dig så får han godkännande och vill också dela sin glädje med andra.

Han är redo för ett exklusivt förhållande efter han inte håller några dörrar öppna, han stänger dem alla.

Ni tillbringar nätter i varandras armar

par sover i sängen tillsammans

När du är i ett exklusivt förhållande, att bara vara med varandra och gosa, titta på tv eller skeda på natten visar hur bekväm han är med att ha dig i sitt liv.

En exklusiv relation innebär intim, romantiska samtal och massor av skedande.

Ni pratar om framtiden

Parsammanträde på golvet och ser varandra

När han inte ser på dig som tillfällig så meddelar han dig om hans planer som inkluderar att ni bor tillsammans, äktenskap och han vill också att ni är tillsammans för framtida evenemang och helgdagar.

Ett exklusivt förhållande är det första steget mot äktenskap och annat engagemang som du söker efter.

Dina sociala medier innehåller foton av er två

par tar selfie

Medan vissa människor inte är snabba med att ändra på sin relationsstatus förrän de är förlovade eller gifta så skickar de ett meddelande till vänner och andra om att de är tagna och om det finns flera foton på er två, omfamnade och stolta över att vara i ett exklusivt förhållande, så gör det allt så mycket klarare.

Du känner skuld om något ex hör av sig

ungt par som pratar med varandra

När någon av er talar med ett ex så gör det dig obekväm.

Ni båda kommer att inse att du inte är öppen för det och att du absolut inte vill förlora vad du har nu.

Istället för att vara smygande så kommer din kille att känna sig tillräckligt bekväm i ert exklusiva förhållande för att berätta om det snarare än att smyga med det och gå till ett annat rum för att svara på smset.

Han spenderar sin födelsedag och Alla Hjärtans dag med dig

man kysser kvinna i pannan

Om han inte letar efter något seriöst och bara vill ha kul så kommer alla damer att veta att det är hans födelsedag och kommer vilja vara vid hans sida.

Om han planerar att spendera sin födelsedag med dig eller kanske alla hjärtans dag, vilket är en viktig dag för alla kvinnor, så vet du att det inte finns någon annan än du.

Där för dig när du är sjuk

man tar hand om sjuk kvinna

Inte varje dag kan vara fylld av hjärtan och skratt.

Om du är under vädret och denna person är vid din sida med kycklingsoppa och blommor samt vill hellre ta hand om dig så att du mår bra än att umgås med hans vänner så är det ett säkert tecken på att ni är seriösa.

Ni har garderob hos varandra

ungt par som ser kläder i omklädningsrummet

Vad kan ett exklusivt förhållande betyda egentligen? Massor av saker.

Men en sak som är säker är den att om ni har saker hos varandra, som till exempel underkläder eller tandborste, då vet du att det är allvarligt.

Det finns inte en chans att han inte vill ha något seriöst med din om han inte har något emot att ha dina ägodelar ståendes i hans hem.

Han låter sitt ex veta att han är i ett seriöst förhållande

par som sitter på soffan och pratar

Precis som alla diskuterar om hur länge ni bör dejta innan ni blir exklusiva, så finns det också argument om ex-faktorn.

Medan vissa människor gör slut med sina ex på ett rent sätt, så har andra kvar någon form av kontakt med dem.

När han är redo att släppa henne och gå över till en meningsfull relation med dig så kommer han att låta sitt ex veta att han har en flickvän så att respektabla gränser kan sättas med en gång.

Den här konversationen skickar meddelandet att det förflutna kommer att förbli i det förflutna och att du har gått vidare med ditt liv.

Han ger dig en nyckel till hans hen

par som ligger i sängen och pratar och ler

När ni byter nycklar med varandra så betyder det också att du har fått nyckeln inte bara till hans hem, utan också till hans hjärta.

Detta är förmodligen det största tecknet som visar att ni är exklusiva, det visar också hur mycket ni litar på varandra och att ni har stort hopp om ert förhållande.

När Är Man Tillsammans Egentligen? Dessa Saker Visar Om Ni Är Ett Par