Skip to Content

Du Förtjänar Någon Som Textar Dig “Godnatt” Varje Kväll

Du Förtjänar Någon Som Textar Dig “Godnatt” Varje Kväll

Jag vet att du tröttnat på män som inte är något att ha. Trött på sms-leken, av att bli ignorerad och tagen för givet.

Jag vet att du är trött på att ha gjort och gett ditt bästa och fått det värsta tillbaka. Jag vet att du vill ha någonting mer. Du borde vilja ha mer. Du förtjänar mer.

Du förtjänar att vara tillsammans med någon som alltid kommer ihåg att skicka ett sms och önska dig god natt. Enklare än så är det inte. Dock komplicerat för de flesta män.

Du ser, ett godnatt-sms från en man du är tillsammans med verkar vara något simpelt, men det betyder allt.

Du är i hans tankar innan han går till sängs. Han tänker på dig. Han bryr sig. Han vill ha dig i sitt liv. Du är hans prioritet.

Japp, det är vad som döljs i det lilla, men ack så tankfulla och romantiska sms från honom.

leende kvinna i sängen som håller sin telefon

 

Du behöver någon sådan. Någon som inte komplicerar upp enkla saker som ett godnatt-sms. Någon som inte döljer sina känslor och spelar svårfångad.

Du behöver inte en man som leker med dig och lämnar dig att fundera över hans handlingar eller avsaknaden av dem.

Du klarar dig utan någon som leker med dig och får dig att kännas som att ert förhållande är bättre än det verkligen är. Någon som är mer fokuserad på att värma dina lakan än att värma ditt hjärta.

Du behöver inte en kille som är snål med att skicka sms eftersom det betyder att han är snål med allting annat också.

Han blir snål med känslor, tid, ömhet, värme och kärlek – och det är absolut inte så det ska vara.

Han borde ju överösa dig med kyssar. Han borde krama dig länge och hårt så att du känner och vet var du hör hemma.

Din kille borde visa dig respekt och förståelse. Han borde låta dig veta att du är den enda för honom och att hans känslor är äkta.

Om han missar att göra detta, då sviker han dig.

asiatisk allvarlig kvinna som sitter på sängen

Du behöver en man som är tillräckligt modig för att visa dig att han vill vara tillsammans med dig.

Han är den enda som ser till att du känner dig trygg. Han får dig inte att ifrågasätta hans avsikter. Han är så ärlig och öppen att du inte behöver fundera över vad det är han menar och vill.

Han försäkrar dig och tystar dina funderingar, visar dig att förhållanden inte behöver vara smärtsamma och visar att kärlek inte gör ont.

Det är inte särskilt svårt. Allt han behöver göra är att skicka dig ett godnatt-sms när hans dag varit som jobbigast.

Med den simpla gesten visar han att han alltid tar sig tid för dig, även när allt är kaotiskt runt omkring.

Med det enkla sms-et visar han hur viktig du är för honom och att han inte kan tänka sig att avsluta dagen utan att höra ifrån dig.

Låt ingen övertyga dig om att du är krävande om du vill att han ska skicka ett sms, dyka upp och anstränga sig lite.

Du kräver inte mycket – det är ingenting mer än du själv är villig att ge. Det är ingenting storslaget. Det visar att du bryr dig, på ett enkelt sätt.

ung leende brunett som bär solglasögon utanför

Om du anstränger dig så borde han också göra det. Ett förhållande kräver två personer engagerar sig. Kärleken bör komma från två håll. Om den inte gör det, är den inte äkta.

De flesta kvinnor gör sig skyldiga till ett stort misstag: Vi ger för mycket och nöjer oss med mycket lite från mannen vi delar vårt liv med.

Vi blir för tillgängliga. Vi släpper allting åt sidan för att vara tillsammans med dem. Vi är de första som skickar sms, hela tiden.

Vi skickar även nya sms om han inte svarar. Vi glömmer bort våra liv och fokuserar på dem. Vi ignorerar våra egna behov och prioriterar deras.

Även om vi vägrar att erkänna det, så gör vi det. Det är hög tid att vi slutar med det. Inte bara för att det får honom att dra sig undan, utan för att det här beteendet inte gör oss lyckliga.

Jodå, vi kvinnor behöver också skicka ett godnatt-sms – vi behöver också göra en insats. Men bara om vi har den rätta mannen som vi kan göra det för.

kvinna som bär vit klänning lutad på knäets slutna ögon

Det är endast en man som möter dig halvvägs som är värd dina ansträngninga, en man som är villig att visa genom sitt beteende att han bryr sig och respekterar dig.

Du behöver ömsesidighet i varje del av ert förhållande, från början till slut. Du behöver få tillbaka det du är villig att ge, annars är det lönlöst.

Så, tro inte på en man som säger att han är alldeles för upptagen för att skicka ett godnatt-sms.

Ingen är så upptagen. Om han brydde sig skulle han smsa – inte bara godnatt- utan även godmorgon-sms och ha-en-trevlig-eftermiddag-sms också.

Du förtjänar en sådan man. En som får sms, älskog och omtänksamhet att verka enkelt. Nöj dig inte med mindre.

Du Förtjänar Någon Som Textar Dig “Godnatt” Varje Kväll