Skip to Content

Det Hon Behöver Är Någon Som Kommer Att Finnas Till Hands För Henne Som Hon Funnits Till Hands För Alla Andra

Det Hon Behöver Är Någon Som Kommer Att Finnas Till Hands För Henne Som Hon Funnits Till Hands För Alla Andra

När du ser en sådan tjej, behöver du veta följande.

Det är en tjej som ger sin själ. Hon sliter den i miljoner bitar och ger bort den. Hon har så mycket kärlek och förståelse inombords.

Hon är osjälvisk och omtänksam. Hon offrar sin egen lycka för att göra någon annan glad.

Men det ingen vet är att hon håller på att bryta ihop. Hon har inte längre någon ork kvar. Hon är i lika starkt behov av någon som ni alla är av henne. Hon lider och hon är sårad.

Hon behöver någon bredvid sig som hjälper henne att läka, som hjälper henne att återfå all den kärlek som hon ger till alla andra.

Men det händer inte alltid. Vanligtvis blir hon lämnad ensam till omvärldens barmhärtighet. Vanligtvis sitter hon själv och plockar upp bitarna av sitt brustna hjärta. Hon försöker läka sig själv.

När det inte finns någon kärlek eller någon som är tillräckligt modig att älska henne, letar hon efter kärlek på annat håll.

Du vet, det är ganska svårt att vara tillräckligt stark att kunna älska en tjej som är starkare än du. Det är inte enkelt att bära det många och starka känslorna. Det är intensivt och det är svårt.

man kramar kvinna nära vatten

Därför säger jag att det är jävla svårt att finna någon som är tillräckligt modig att älska henne.

Den personen måste vara redo för ögonblicket då hon ger sitt hjärta och sin uppmärksamhet åt någon som behöver det.

Hon släpper allt hon har för händer och rusar iväg för att hjälpa någon som behöver hennes hjälp.

Hon kommer att komma hem, trött och nedbruten eftersom hon blivit utmattad. Hon kommer inte att vara någon idealpartner hela tiden.

Ibland kommer du inte att kunna förstå henne. Ibland kommer du att tro att hon är kall och distanserad.

Hon är inte något av det. Hon är alldeles för god och hon behöver någon vid sin sida. Hon behöver någon hon kan lita på. Hon behöver villkorslös kärlek.

Hon är en person som står stadigt med båda fötterna på jorden och hon tillbringar inte sina dagar med att drömma om riddaren på den vita hästen som ska komma till hennes undsättning.

Hon vill ha det, men hon vill ha mer än så.

man och kvinna kela i sängen

När villkorslös kärlek är utom räckhåll, när hon inte har någon som stöttar henne, så distanserar hon sig. Hon drar sig undan till ett lugnt ställe, ensam med sina tankar. Alldeles ensam med sina känslor.

Hon dagdrömmer, hon livnär sig på positiva tankar och energi så att hon kan gå vidare. Så att hon kan fortsätta att glädja alla andra.

Så, under de här ensamma dagarna, tar hon sig samman. Hon övertygar sig själv om att hon inte behöver ha någon som räddar henne.

Hon intalar sig själv att hon är bara behöver sig själv, att hon har styrkan och beslutsamheten att klara allting själv.

Allt det är rena lögner. Hon behöver verkligen någon.

Du vet, den här tjejen behöver verkligen höra att hon betyder något. Hon kommer att trösta dig och säga att du är tillräckligt bra, men när hon kommer hem, kommer hon att känna sig som skit, hon kommer att känna sig oälskad.

Hon kommer att trösta dig och torka dina tårar och när någon inte ser henne, kommer hon att gråta floder.

man tröstande sorglig kvinna

Hon behöver någon som säger att hon är fantastisk, att hon är vacker. Hon behöver någon som kommer att vara allt för henne, som hon är för alla andra.

Om du är som hon, behöver du veta att du är sällsynt. Du läker ledsna tankar och brustna hjärtan. Du ger din kärlek och uppmärksamhet till människor som behöver det. Du gör jorden till en bättre plats att leva på.

Du ger en mening till deras liv och du skänker det så enkelt. Du gör det efter som du vill och eftersom det känns rätt. Din kärlek är äkta och osjälvisk.

Men det finns en sak som du behöver komma ihåg. Du är inte allsmäktig. Du har inte en obegränsad tillgång på energi och du behöver vila.

Ditt hjärta behöver tid för att ladda batterierna. Kom ihåg att du har gränser och att du ibland behöver ta en paus.

Du kan inte rädda världen och du kan inte axla alla andras problem. Du kan försöka men det kommer att förgöra dig. Det kommer att suga musten ur dig och du kommer inte att ha någonting mer att ge.

Påminn dig själv om att du är en människa, inte en maskin. Du behöver inte vara stark jämt och ständigt. Det är helt okej att be om hjälp. Du kan inte och du behöver inte alltid göra allting själv.

Det Hon Behöver Är Någon Som Kommer Att Finnas Till Hands För Henne Som Hon Funnits Till Hands För Alla Andra