Skip to Content

Kärleksförklaringar Till Mannen Som Förgyller Ditt Liv

Kärleksförklaringar Till Mannen Som Förgyller Ditt Liv

Många tror att det är omöjligt att förklara sin kärlek till sin partner genom ett meddelande.

Detta är inte sant, i den här artikeln följer tips på sms som du kan skicka till din partner som en kärleksförklaring till honom.

Det finns inget vackrare än kärleksord och kärleksförklaringar som kommer helt oväntat.

Visa din kärlek, passion och tacksamhet till din partner genom att överraska med en oväntat sms. Detta kommer inte att lämna någon orörd.

En kärleksförklaring har inte en förutbestämd längd. Den kan vara flera sidor lång samtidigt som den kan vara några ord kort.

Det viktigaste är att den är personlig och skriven med känslorna du har för just honom.

Nedanstående exempel kan du antingen använda som inspiration, eller så kan du använda dig av dessa tips men byta ut några ord eller bygga på meningarna för att få den längd på meddelandet som du önskar.

Du kan också göra dem mer personliga genom att lägga till några av era underbaraste minnen, något smeknamn du brukar kalla honom för eller helt enkelt sätta ihop några av dessa för att få en längre kärleksförklaring.

Oavsett hur du väljer att använda dig av dessa, är jag säker på att han kommer att falla för dig ännu mer och bli mer och mer kär i dig.

kvinna kramar man

Nedan följer tips på meddelanden på kärleksförklaringar till din älskade:

1.     Våran är på ingång och solen utanför fönstret säger mig att våren kommer att göra att vår kärlek blommar extremt mycket.

2.     Ingenting kommer att förändra min kärlek till dig. Du är mannen i mitt liv, som hjälpte mig att hitta mig själv.

3.     Till och med den soligaste dagen blir tråkig utan dig. Endast din kärlek kan måla ljusa färger runtom.

4.     Jag trodde aldrig att tre ord kunde förändra mitt liv fullständigt. Jag älskar dig, och jag kan säga det till alla som inte tror på kärlek vid första ögonkastet.

5.     Sedan den kvällen då våra ögon träffades för första gången, har vi kopplat ihop våra händer och förenat våra hjärtan. Jag älskar dig.

6.     Om jag delar upp min kärlek till dig, i lika delar och ger alla i världen sin egen del, så kommer min återstående kärlek till dig vara lika omätlig som den är nu. 

7.     Det är omöjligt att mäta, beskriva, räkna eller framställa min kärlek till dig. Jag känner det bara och jag vet att jag älskar dig mest i hela världen.

par som håller hand

8.     Under alla våra år tillsammans har vi övervunnit så mycket smärta, att vi idag verkligen förtjänar att vara lyckliga tillsammans. Jag älskar dig.

9.     Jag vill alltid vara vid din sida. Du ger mig obeskrivliga känslor. Jag älskar dig mer än någonting annat i det här livet.

10.  Ibland är kärleken inspirerande och ibland delar den hjärtat i små bitar. Jag har upplevt allt med dig och samtidigt har jag insett att det inte finns någon som är mer dyrbar än vad du är för mig.

11.  Hur ska jag beskriva med ord vad jag känner för dig? Jag kan viska till dig att jag älskar dig på alla språk i världen, men det räcker fortfarande inte för att beskriva hur mycket jag älskar och behöver dig i mitt liv.

12.  Det sägs att en kvinna bara kan blomma och njuta av livet om hon har en riktig man vid sin sida. Jag känner mig som den vackraste blomman på den här planeten, eftersom jag har dig. Tack för din kärlek.

13.  Kärleken till dig är i mitt blod, det flödar genom mina vener och fyller mig med energi. Jag älskar dig.

14.  Det enda riktiga i denna värld, är vår kärlek. Det får mig att känna mig levande. Jag älskar dig älskling.

par stående utomhus leende

15.  Livet erbjuder många vägar att välja mellan, men den självklaraste vägen för mig, är att gå hand i hand med dig, livet ut. 

16.  Även om jag måste gå igenom alla hinder i världen, om jag måste offra allt, kommer jag att göra det för vår kärleks skull. Vår kärlek är min största rikedom.

17.  Tiden flyger iväg när vi är tillsammans. Allt jag gör, gör jag för dig och vårt liv i framtiden. Du är min favoritfantasi.

18.  När någon frågade mig, vad jag älskar med dig, var mitt svar enkelt – i dig ser jag mig själv. Detta är kärlekens sanning.

19.  Vad som än händer i livet, så vet jag att dina mjuka och omtänksamma händer kommer att vara där. Du är mitt största stöd, min älskade man.

20.  Den dagen jag såg dig, insåg jag att jag skulle bli din fru. Sedan dess jag har jag varit den lyckligaste kvinnan i världen.

21.  Idag är det en speciell dag för mig, för oss – det är vår årsdag! Jag vill säga att min enda önskan är att ha minst 50 årsdagar med dig!

man kysser kvinna i pannan

22.  Jag behöver inte pengar eller utsökta smycken för att vara lycklig. Det faktum att du är frisk och kär i mig, gör mig lyckligast i världen.

23.  Tack för att du delar detta liv med mig. Du har alltid varit med mig under alla upp- och nedgångar. Tack vare dig lever jag idag. 

24.  Vi träffades i gryningen av våra liv och kommer att leva lyckligt tillsammans till dess att solen går ned. Jag älskar dig.

25.  Du har inte bara blivit en del av mitt liv och mitt öde, du har också blivit en del av mig. En person som har förenat harmoni i mitt liv. Tack för att du valde mig.

26.  Varje gång jag ser på dig, blir jag överöst av känslor. För mig innebär lycka att bara vara nära dig!

27.  Vårt bröllop var den lyckligaste dagen i mitt liv, jag gjorde rätt val. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

28.  Min kärlek till dig är gränslös och stark. Tillsammans kommer vi att övervinna allt.

29.  Livet är som en berg och dalbana, när vi kommer in i en mörk tunnel, tar vi oss tillsammans ut ur tunneln och fram mot ljuset. Det är äkte kärlek.

par sitter på rock kramar

30.  Du måste nog vara den underbaraste personen i hela världen. Den enda som står ut med mina humörsvängningar och alla mina ideer som oftast påbörjas, men sällan avslutas. Du är min klippa som aldrig sviktar, utan alltid står fast och klarar av mig, oavsett om jag är glad eller ledsen. Tack för att just du är min.

31.  Sötis, jag älskar dig och jag ser fram emot alla tråkiga vardagar som vi ska spendera tillsammans. Du förgyller en annars tråkig dag, med bara din närvaro.

32.  Du är den som har gjort mig hel, pusselbiten i mitt liv. Jag kan vara mig själv, den jag är och vill vara. Min själ blev hel när du kom. Tack för att du finns i mitt liv, jag älskar dig.

33.  Att älska i nöd och lust, är oftast en mening som glöms bort när man befinner sig i nöden. Men du står vid min sida, lika troget, även när det är som svårast. Du gör mig trygg och jag känner mig rik med dig. Jag skulle aldrig byta bort dig mot någon eller något annat. Älskar dig, nu, då och föralltid.

34.  Min älskade. Tack för att jag får vara en del av ditt liv, tack för att du gör mitt liv till ett spännande äventyr och tack för alla fina minnen som vi har skapat tillsammans. Tack för att du berikar mitt liv. Jag vill vara tillsammans med dig, föralltid.

35.  Tillsammans med dig blev himlen lite blåare, solen lyste lite klarare och äventyren bliv härligare. Vardagen blev mestadels helt underbar. Jag älskar dig.

36.  Du har ett huvud på skaft, i dina armar finns kraft. I bröstet finns hoppfullt håg, och du har ryggen i råg. Men framför allt är du dig själv, en god vän och partner. Jag älskar dig.

par som håller hand

En kärleksförklaring är bland det finaste man kan få av sin största kärlek. Det kan vara minst lika underbart att ge en som det är att få.

En kärleksförklaring kan ges vilken dag som helst, er årsdag, månadsdag eller helt enkelt vilken dag som helst, när du känner att det är dags att bryta den tråkiga vardagen.

Kärleksförklaringar är som en liten påminnelse om hur mycket du tycker om din partner samt varför. Dessa kan stärka er kärlek och ert förhållande ännu mer och göra er mer attraherade av varandra.

Om ni har varit tillsammans länge och bor ihop är det lätt hänt att man tar varandra förgivet och glömmer bort att berätta för varandra hur mycket man tycker om varandra, därför är ovanstående tips perfekta för att berätta hur mycket du tycker om honom, samt att det inte kostar något, förutom lite tid och en sms avgift. 

Kärleksförklaringar behöver inte alltid vara genom ord. Du kan visa din kärlek för din partner genom att göra något fint för honom.

Det kan vara överraskningar i form av resor, spabehandlingar, någon fin middag eller liknande saker.

Det behöver inte vara stora saker, det kan vara något litet som gör att ni bryter vardagen från det vanliga. Allt som du och din partner tycker om att göra. 

Kärleksförklaringar Till Mannen Som Förgyller Ditt Liv