Skip to Content

Önska Din Partner Godnatt På Ett Personligt Och Unikt Sätt

Önska Din Partner Godnatt På Ett Personligt Och Unikt Sätt

Det som ibland kan verka vara så enkelt, kan istället visa sig vara mycket svårare än du tror.

En så enkel sak, som att säga god natt till sin pojkvän, kan vara en riktigt stor utmaning, om du inte vill att det ska bli en vardaglig rutin som ser exakt likadan ut varje kväll.

Nedan följer några exempel som kan hjälpa dig att behålla attraktionen mellan er i er relation. 

Att säga eller skriva god natt till någon handlar egentligen om att du önskar den personen att han eller hon tar med sig något positivt in i sömnen.

Du kan också lägga till hur underbar din dag har varit för att du spenderat den med honom eller förklara att han är riktigt saknad. 

En relation kan komma långt om ni inte avslutar dagen med att bara lägga på luren eller sluta svara på varandras sms.

Låt honom vara medveten om att du tänker på honom och att du längtar efter att vakna på morgonen, bara för att få träffa honom.

par som håller hand

Ett meddelande kan betyda extremt mycket, speciellt om det är unikt, men också humoristiskt ibland.

Eftersom en del personer har svårt för att förstå ironi, så gäller det att du känner din partner väl, och vet hur långt du kan gå samt vad han kommer att förstå.

Du måste också vara medveten om att ett sms innehåller mindre information och är inte lika personligt som att säga det mun mot mun.

När ni inte ser varandras reaktion och inte kan se varandras kroppsspråk, så är det lätt hänt att ett ironiskt skämt misstolkas och att ett romantiskt sms inte blir lika kärleksfullt om det annars hade varit.

Försök att fokusera på personliga sms när du vill önska din partner god natt, då det har minst chans att misstolkas. Ett personligt sms som är lite mer triggat kan förstärka er attraktion.

Nedan följer några tips som du kan använda dig av. Du kan också göra om dem så att de blir mer personliga, eller bygga dem vidare.

man kysser kvinna i pannan

Improvisera genom att lägga till eller byta ut vissa ord, så att ditt sms blir mer personligt!

1.     Älskar dig, vill ligga och lyssna på dina andetag hela natten. Saknar dig sötis, du är det finaste jag vet. God natt!

2.     Tack för att du finns, är så lycklig att jag har dig, sov så gott!

3.     Hej älskling, kan inte sova, ligger bara och tänker på dig hela tiden, hur underbar, vacker, snäll och go du är! Sov gott, älskar dig!

4.     Vill bara säga att jag saknar dig och tänker på dig. God natt!

5.     Sov gott och dröm underbara drömmar. Jag älskar dig.

6.     Vill bara att du ska veta att jag har så svårt att släppa tankarna på dig. Jag vill bara säga god natt och dröm så sött, så ses vi snart igen!

7.     Jag ska drömma om dig, kan inte vänta på att få vakna på morgonen för att höra din röst. Älskar dig.

8.     Om skönhet skulle mätas i sekunder, så skulle du vara en evighet, sov gott älskling!

9.     Tappa inte bort nyckeln till mitt hjärta, det finns bara en, och den har du fått. Sov gott min prins!

kvinna som kramar mannen i naturen

10.  Vi ses på andra sidan regnbågen, god natt!

11.  Önskar dig söta drömmar!

12.  Sov så gott och dröm underbart!

13.  Nattinatti, älskar dig!

14.  Sov inte för länge, jag har bråttom att få träffa dig igen, god natt älskling!

15.  Innan du somnar vill jag bara att du ska veta att du är den underbaraste som finns. Du får mig alltid att känna mig älskad och viktig. 

16.  Ska sova nu. God natt älskling, älskar dig så enormt mycket. Du är det bästa som har hänt mig. Du är den underbaraste pojkvännen som finns. 

17.  Mina känslor blir starkare för varje dag som går, något som du nog inte förstår. Du är ljuset i mitt liv, jag älskar dig, sov så gott.

18.  Av alla val är du det enklaste. Av alla stjärnor lyser du starkast. Av alla kära är du den käraste. Av alla snygga är du den snyggaste. Saknar dig, sov gott!

man kysser kvinna

19.  Med dig vid min sida är allt möjligt och ingenting känns omöjligt! Tack för att du förgyller mina dagar, god natt min älskade!

20.  Tänker på dig varje sekund, hoppas morgonen är här om en liten stund, god natt gulle!

21.  Hej älskling. Jag visste inte hur mycket jag skulle sakna dig när du var borta. Nu saknar jag att mysa med dig. Sängen är tom utan dig. Jag saknar dig min kära. God natt.

22.  När jag tittar på månen så tänker jag på dig och vill att jag ska vara i dina armar. God natt min kärlek.

23.  Medan månen lyser på himlen, är du min ljusaste stjärna. Sov gott min underbara.

24.  Drömmar berör ditt hjärta och själ. Det är ett magiskt minne som förenar fantasi och verklighet. Jag hoppas att du har den sötaste drömmani natt. God natt!

25.  Jag önskar att jag fick krama dig istället för gosedjuret du köpte till mig. Älskar dig, god natt.

par kramar utomhus

26.  Jag vill inte låta larvig, men jag får fjärilar i magen när jag tänker på dig. Jag är glad att jag har dig i mitt liv. Sov gott, älskar dig!

27.  God natt min prins, min man, min styrka, min motivation, mitt allt. Sov bra och dröm om din prinsessa – mig. God natt min älskade.

28.  Jag skulle gå tusen mil om dagen, bara för att få vara med dig varje kväll. Saknar dig, sov så gott.

29.  Just nu är du i din säng du verkar vara så lång borta. Jag vet att finns i mitt hjärta och att avståndet aldrig är en barriär. Du ska veta att oavsett avståndet mellan oss, så kommer min kärlek till dig alltid att vara äkta. Jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig. God natt min älskade.

30.  Allt jag vill just nu, är att du kommer hit och håller om mig, så att jag får somna i dina armar. Dröm sött.

31.  Jag önskar att kudden vid min sida var du, så att jag kunde ha den underbaraste natten i mitt liv. Saknar och älskar dig, god natt!

32.  Jag vet att det inte är sant, men mitt hjärta tror fortfarande att månen lyser för dig och mig. God natt.

par som kysser och kramar i naturen

33.  Hur du skrattar och ler gör mig lycklig, och jag vet att, att älska dig, var det bästa valet någonsin. Jag är fylld med styrka när jag är med dig. Jag vet att vår kärlek kommer vara det starkaste som finns, oavsett vad som händer. God natt min bebis.

34.  God natt till killen som gör mina dagar ljusare. Söta drömmar till killen vars kärlek som får mig att le varje dag. Kramar och kyssar till killen som får mitt liv att vara så underbart. Jag älskar dig.

35.  Jag brukade ha dåliga drömmar. Jag brukade vara rädd för mörkret. Men nu är jag så tacksam för att ha en så stark och kärleksfull man som du, som förgyller mina nätter. Jag hoppas att du aldrig lämnar min sida. God natt min själsfrände.

36.  Nu när dagen sakta försvinner, vill jag bara att du ska veta att detta har varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag älskade allt som denna dagen gav mig, och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Jag önskar att det fanns ett sätt jag kunde återuppleva den här dagen om och om igen. Tack för att du gör allt som gör mig lycklig och för att du förgyller mina dagar. Jag älskar dig så mycket min käraste. Sov gott och dröm sött. God natt!

par som sitter på gräset framför en sjö

Du behöver inte alltid skicka ett sms för att önska honom god natt, eller säga det över telefonen. Om du vill göra det extra personligt, kan du skicka en låt till honom.

En låt som påminner er om någonting underbart. Om du spelar gitarr eller piano kan du skicka en lugn melodi som du hittat på, till just honom.

Var kreativ, tro mig, det kommer att göra er relation mer långvarig och ni kommer att längta till natten för att få önska varandra god natt på ett personligt sätt.

Allt handlar om vad ni tycker om att göra och hur mycket ni är villiga att kämpa för att få varandra att le innan ni somnar för natten.

Önska Din Partner Godnatt På Ett Personligt Och Unikt Sätt