Skip to Content

Du Förtjänar Mer Än En Man Som Inte Är Säker På Vad Han Vill Med Dig

Du Förtjänar Mer Än En Man Som Inte Är Säker På Vad Han Vill Med Dig

Jag vill att du ska veta att jag fullkomligt förstår vad du menar när du säger att du är upp över öronen förälskad i honom.

Jag fattar; han är snygg, lättsam och framgångsrik i sitt yrke. Jag vet hur mycket du gillar att tillbringa tiden med honom.

Kemin flödar när ni är tillsammans.

Därför klandrar jag dig inte för att du är världens lyckligaste person när du är tillsammans med honom.

Men, jag vill att du ska veta någonting. All den där glansen i dina ögon kommer så småningom att försvinna, och allt som kommer att återstå är din kärlek till honom.

Så, ta det lugnt med det du håller på med för tillfället. Jag vet att du tycker att han är en fantastisk kille, men du är också en fantastisk tjej.

Så, varför nöjer du dig med mindre än du förtjänar?

Du ser, du förtjänar inte en kille som inte kan besluta sig för vad han vill ha. Om han vill vara tillsammans med dig måste han besluta sig för hur han vill ha det, annars är det något som inte stämmer.

kvinna med ryggsäck som sitter på trappan

Jag berättar allt det här, eftersom jag ser att du är överväldigad av allting som händer. Du tänker inte klart i hans sällskap och han verkar ha det tufft eftersom han måste bestämma sig. Vet du vad?

Att välja dig borde inte vara ett beslut. Det borde vara lika normalt som att andas.

Han är bara ytterligare en idiot som lurar dig och berättar sagor för att kunna utnyttja dig. Så, var inte dum och låt honom inte komma undan.

Sluta upp med att vänta på honom. Hans obeslutsamhet är ett beslut. Han beslutade sig för länge sedan, men du fattade visst inte.

Han förlorade dig i samma stund som han inte valde dig. Så, var inte dum nog att hålla fast vid honom. Du har så mycket att ge till rätt person, och rätt person vet hur han ska göra dig lycklig.

Så, genom att lämna honom ska du inte tro att du kommer att sakna något. Du räddar dig själv från tårar. Lita på mig, jag har varit där. Genom att hålla fast vid någon dåligt plågar du dig mer än du borde.

Du plågar dig själv med vilje, eftersom du tror att han kommer att förändras.

Du är säker på att din enorma kärlek till honom kommer att göra honom till en bättre person. Fel!

kvinna i grön tröja i båt

Det gör den inte, han inte är redo att förändras. Han kommer att förändras när han känner sig redo, inte när du vill! Så, varför skulle du ändra dig för hans skull?

Han är inte en person som förtjänar det. Du är speciell och unik precis som du är, och du ska inte ändra dig för någon annan än dig själv.

Ser du inte att du förtjänar så mycket mer än han kan ge dig?

Inse du inte att en som han faktiskt inte vet vad han vill ha utav livet?

Ena ögonblicket vill han ha dig för att i nästa känna att det är alldeles för komplicerat för honom att ha ett förhållande. Kom igen, du behöver inte stå ut med sådant skitsnack.

Du förtjänar någon som väljer dig, varje dag. Du förtjänar en kärlek som varar och en sådan där allt låter vettigt. När allt kommer omkring, kärlek är egentligen inte så komplicerat.

Antingen älskar eller så älskar man inte. Så enkelt är det. Jag vill inte att du ska hata mig för att jag öppnat upp dina ögon. Du kommer att tacka mig så småningom.

Jag försöker bara rädda dig från ett dåligt och eländigt liv med en man som aldrig kommer att älska dig som du förtjänar. Jag försöker bara hjälpa dig att äntligen få allt du förtjänar.

kvinna i staden tittar på kameran

Eftersom, ärligt talat, du är en mycket bättre människa än han är.

Jag vet att du aldrig skulle göra något sådant mot någon i ditt liv. Jag vet att du aldrig skulle vilseleda en man genom att spela sexig och kall.

Jag vet att du är rättfram och att dina karaktäristiska drag gör dig till en klass för sig i jämförelse med andra kvinnor jag mött.

Snälla, sparka ut honom. Visa honom att kärleken inte är enkelspårig.

Säg till honom att han inte förtjänar en kvinna som du eftersom du är starkare än honom, och att du så troligtvis så småningom skulle skrämma slaget av honom med din styrka.

Och när du slutligen gör slut, gå ut och fira.

Natten då du gör slut med honom kommer att bli ett nytt kapitel i ditt liv.

Denna gången hoppas jag bara att det blir med någon som är värd att vänta på!

Du Förtjänar Mer Än En Man Som Inte Är Säker På Vad Han Vill Med Dig