Skip to Content

Hon Blir Flickan Du Önskade Att Du Aldrig Släppt Taget Om

Hon Blir Flickan Du Önskade Att Du Aldrig Släppt Taget Om

Du hade en fantastisk tjej vid din sida. Hon var inte bara vacker och intressant utan hon hade också en vacker själ.

Tjejen älskade dig som ingen annan gjort tidigare, och det fanns ingenting hon inte skulle gjort för dig. Enligt henne var du den enda mannen i världen.

Men, det viktigaste av allt, hon älskade dig för den du var. Hon kände ditt sanna jag och hon älskade dig, med alla dina fel och brister.

Hon försökte inte förändra dig – hon accepterade dig som du var, trots alla dina dåliga egenskaper. För att hon trodde på dig. Hon trodde på att du var en bättre man än du visade för omvärlden.

Den här tjejen var redo att vända jorden upp och ner för din skull. Hon var den enda personen som stöttade dig i vått och torrt.

Hon var den enda som stannade kvar och aldrig lämnade dig när alla andra vände ryggen till.

Du visste allt det. Men istället för att uppskatta allt det och istället för att uppskatta henne, behandlade du henne som skit.

Du tog henne för givet i tron om att det inte fanns något du kunde göra som skulle få henne att sluta älska dig. Du antog att hon skulle finnas vid din sida för alltid, oavsett hur du betedde dig mot henne.

kvinna med stort lockigt hår som kysser en man

Och där hade du fel. En dag fick hon nog. För första gången någonsin tittade hon på dig med andra ögon och såg vad du gick för.

Hon såg hur illa du behandlat henne och allt annat du gjort henne. Hon insåg all smärta du åsamkat henne och hon beslutade sig för att det fick vara nog.

Den här tjejen insåg den bistra sanningen om att du aldrig skulle ändra dig, att du aldrig uppskattade uppoffringarna hon gjort för dig, att du aldrig skulle sätta henne i främsta rummet, att du aldrig skulle sluta såra henne och att du aldrig skulle behandla henne väl.

Så, hon insåg att det var dags att gå ifrån dig eftersom hon slutligen insåg hur destruktivt du behandlade henne. Det var exakt vad hon gjorde.

Till en början trodde du henne inte. Du var säker på att hon bara hotade dig så att du skulle ta ditt förnuft till fånga och du tog inte allvarligt på hennes ord. Du trodde att hon snart skulle komma tillbaka.

Men, efter en tid insåg du att du aldrig skulle få tillbaka henne. Du började tvivla på att hon menade allvar om att lämna dig.

Du blev rädd. Men du vägrade erkänna det, inte ens för dig själv. Du fortsatte att spela den tuffa killen utan känslor.

ung kvinna som går med paraply

Djupt inombords trodde du att du skulle dö utan henne. Du insåg slutligen allting – du insåg hur mycket hon älskade dig, hur mycket hon gav dig.

Du insåg att du hade sårat henne något fruktansvärt i åratal, och du insåg att allt var ditt fel. Men din stolthet tillät inte att du kontaktade henne.

Du började hata dig själv men du planerade inte att springa efter henne.

Så du lät henne gå.

Och det var det sämsta beslut du någonsin tagit.

Att låta henne gå är någonting du kommer att ångra i resten av ditt liv.

Du letar efter henne i varje kvinna som korsar din väg. Du jämför henne med alla dessa kvinnor, men du kommer aldrig att finna henne.

Hon kommer alltid att stå ut och hon kommer alltid att vara annorlunda.

ledsen man som ligger i sängen

Du vet hur unik och speciell hon faktiskt var. Du vet att ingen annan kvinna kan mäta sig med henne. Ingen annan kvinna kommer att vara så smart och vacker som hon var.

Ingen av dessa kvinnor kommer att vara så snäll och uppmuntrande som hon var.

Ingen annan kvinna kommer att vara din bästa vän och älskarinna och ingen annan kommer att ta hand om dig som om du var hennes familj.

Men mest av allt, ingen annan kvinna kommer någonsin att älska dig som hon gjorde.

Med åldern kommer du att sakna att hon alltid fanns där för dig, stod ut med dig och aldrig gav upp hoppet om dig.

Du kommer att ångra varje tår hon fällde för dig. Du kommer att ångra all smärta du åsamkat henne och all skada du gjort.

Du kommer att önska att du aldrig lät henne gå. Men det kommer att vara alldeles för sent.

Hon Blir Flickan Du Önskade Att Du Aldrig Släppt Taget Om