Skip to Content

Det Krävs En Riktig Man För Att Veta Att En Kvinna Är Tillräckligt

Det Krävs En Riktig Man För Att Veta Att En Kvinna Är Tillräckligt

I dagens moderna dejtingvärld, där vi, i princip, omges av toyboys, narcissistiska män och pojkar, är det svårt att finna en riktig man som kommer att älska oss som vi förtjänar att bli älskade.

Det är svårt att finna en riktig man som kommer att uppskatta oss för den vi är och få oss att tro på kärleken igen.

Den där riktiga mannen som kommer att få oss att känna att vi är hela deras värld, som att det inte finns någon som annan du.

Du känner dig bekväm av att vara dig själv i deras sällskap, ni är både älskare och vänner. Ni kan vara både dåraktiga och nördiga i varandras sällskap, men ni har ändå den där galna passionen vi alla suktar efter.

Ena sekunden kittlar ni varandra eller har kuddkrig, i nästa sekund rullar ni runt bland lakanen.

Den rätte mannen vet att du inte är perfekt, men han behandlar dig som att du är det.

Lyckligt ungt par som har gyckel och kysser utomhus

Han värdesätter dig för din intelligens, dina prestationer och färdigheter istället för endast ditt utseende och andra kortvariga kunskaper.

Han ser dig som sin jämlike, som sin livspartner och tänker på dig när han tar beslut. Och han finns alltid till hands, genom både svårigheter och nöjen.

Du kan räkna med honom gällande allt som händer dig eftersom han är glad över att finnas vid din sida, oavsett vad.

Och en riktig man ser till att du vet att du är det bästa som hänt honom. Som sin vanliga morgonritual ser han till att du få ett leende på dina läppar, som en morgonkaffe eller att borsta tänderna.

Han försäkrar sig om att du inte är ledsen eller arg när du går till sängs. Han får dig att inse att alla andra män bara var en engångsföreteelse, som tillfälliga bosättningar medan han känns som hemma.

Han får dig att inse vad du har väntat på i hela ditt liv och att det är en villkorslös, galen kärlek som värmer dig från topp till tå under de kalla, ensamma nätterna.

Romantiska par står nära den gröna retro bilen

Han får dig att inse att ditt livs kärlek kommer efter ditt livs värsta misstag.

Vissa förhållanden är ämnade att lära oss vad kärlek inte handlar om, de är ämnade att bryta ner oss så att vi kan bygga upp oss själva på ett sätt vi aldrig trodde var möjligt.

Våra misstag finns till för att få oss att uppskatta oss själva mer, att uppskatta den vi är och inte bara stadga oss för att vi är rädda för att vara själva. Och det jag lärde mig är att när du känner det, så vet du bara.

När du väl finner din riktige man, så kommer du att undra varför du någonsin oroade dig.

Din riktige man kommer att få dig att uppskatta alla de små sakerna ni delar; den snabba frukosten innan jobbet, de fikastunder du stjäl till dig från ditt ansträngande arbete eller de lata kvällar ni spenderar tillsammans på soffan och bara lyssnar på varandras hjärtslag.

Du kommer att känna dig älskad, även när du har guacamole i hela ansiktet, iklädd pyjamas.

vackra par kysser ute i regnet

Du kommer att känna dig älskad, även när du inte känner för det. Den rätte kommer att dejta dig i resten av ditt liv för att han vill det. Han vill ha dig.

Så, nöj dig inte med mindre, nöj dig inte med någon toyboy som endast dejtar dig för att få komma innanför dina trosor.

Nöj dig inte med den giftiga djäveln som hela tiden kritiserar dig, som hela tiden bryter ner dig så att han kan må bra i sig själv.

Nöj dig inte med det där barnet som har ett behov av en mamma, som behöver dig för att ta hand om sina behov eftersom han inte klarar att ta hand om dem själv.

Nöj dig inte med den där killen som inte känner någonting, och bli inte tillsammans med någon som tar död på alla fjärilar i magen. Vänta på den rätte, din rätte, som vet att du är tillräcklig.

Som får dig att smälta av hans beröring, som bränner dina läppar med sina och får dig att känna att du är Guds gåva till honom.

Det Krävs En Riktig Man För Att Veta Att En Kvinna Är Tillräckligt