Skip to Content

Om Du Väljer Att Gå Din Väg, Kom Inte Tillbaka För Att Be Om En Andra Chans

Om Du Väljer Att Gå Din Väg, Kom Inte Tillbaka För Att Be Om En Andra Chans

Om du haft sådan tur att hitta en tjej som älskar dig till månen och tillbaka och som skulle göra allt för killen hon älskar, var tillräckligt smart och behåll henne.

Var inte ytterligare en av de där playboy-arna vars avsikter bara är att utnyttja hennes vänlighet då, oavsett hur snäll och godhjärtad hon är, om du går över gränsen, om hon beslutar sig för att det är slut, så är det slut.

Du har kanske inte haft chansen att träffa någon som henne, men det ger dig inte rätt att behandla henne illa eller att bete dig som du betett dig mot andra tjejer. Anta inte att hon är lik alla andra idiotiska tjejer som stött på dig tidigare.

Den här tjejen är en bra this, den här tjejen är rena guldet. Du kommer att veta det på sättet hon behandlar dig.

Hon har tilltro. Hon har ett hjärta stort som universum och hon är den som ger hela sig själv när hon älskar. Hon är en av de sällsynta tjejerna älskar och som inte håller tillbaka när de älskar.

Hon hoppas alltid på det bättre och hon försöker alltid hitta någonting gott i även de värsta situationer. Hon håller sig till sina nära och kära, även när det blir tufft.

Men när människor vänder ryggen till henne, ber hon dem aldrig att komma tillbaka.

blond kvinna i blommig klänning

Hon är en kämpe. Hon slåss för allt hon tror är värt det. Hon vilar aldrig, inte ens en sekund förrän människorna hon bryr sig om är glada och lyckliga.

Hon ger ofta upp sin egen lycka bara för att se sina nära och kära glada och lyckliga. Hon slåss med varje cell i sin kropp och hon slåss till sista andetaget.

Hon förlåter. Hon har lätt för att förlåta. Hon försöker alltid förstå, hon sätter sig själv i andra människors situation och hon är inte långsint.

Äve när människor sårar henne, även när de krossar hennes hjärta hittar hon sätt att rättfärdiga deras handlingar.

Och även om hon kommer ihåg vad som hänt, även är det sårar henne, försöker hon att lägga det bakom sig och gå vidare.

Men hon vet också när gränsen är nådd. Hon kanske går in med kropp och själ för saker hon vill ha av livet, hon kanske förlåter alla misstag och hon kanske tror på någonting helhjärtat, men hon kan också ge upp allting i samma sekund hon inser att du inte är lika engagerad som hon är.

kvinna i vit skjorta lutad på räcke

Hon är en typ av tjej som älskar helhjärtat, men hon är också den sortens tjej som inte finner sig i att vara tillsammans med någon som inte ser hennes värde.

Hon skulle aldrig vara tillsammans med någon som inte respekterar henne eller uppskattar hennes värderingar, och det viktigaste av allt, hon tar inte tillbaka någon som var fräck nog att lämna henne.

Om hon är den som kämpar för er kärlek förväntar hon sig inte att vara den enda som kämpar. Om du en gång vänder ryggen åt henne är hon redo att vända dig ryggen för evigt.

Bara för att hon är så snäll mot dig ger det dig inte tillåtelse att ta henne för givet. Du har inte rätt att behandla henne dåligt.

Du får inte ta henne för givet eller utnyttja henne och sedan lämna henne i tron att du kommer att hitta någon bättre tjej.

Och mer än så, du får inte komma tillbaka och be om ytterligare en chans när du inser att det inte finns någon bättre tjej. För det är så det kommer att bli.

Människor har en tendens att ta goda saker för givet. När de väl blir vana med något bra har de en tendens att tro att de förtjänar bättre och mer därtill, så de glömmer vad de har bredvid sig. Men låt aldrig detta dig.

le kvinna utomhus

Oavsett hur bra eller snäll hon är, är hon inte tillräckligt dum att låta någon komma tillbaka som varit fräck nog att lämna henne.

Hon är inte så naiv och hon har större självförtroende än du kan tänka dig. Hon låter aldrig någon som en gång lämnat henne komma tillbaka. Hon låter aldrig någon få en chans att såra henne två gånger.

Om du lämnar henne och först då inser hur värdefull hon är, förtjänar du henne inte. Om du bara inser vad hon betyder för dig när du inte längre är tillsammans med henne, är du inte den rätte för henne.

Om du lämnar henne, bry dig inte om att komma tillbaka. När du går din väg, kom inte tillbaka för att be om en andra chans eftersom hon inte är en tjej som ger fler chanser.

Hon förtjänar någon som uppskattar henne hela tiden. Hon förtjänar att bli respekterad och hon förtjänar någon som hon kan räkna med.

Och hon är medveten om vad hon förtjänar så hon nöjer sig inte med mindre. Gör dig själv en tjänst och värdesätt henne medan du fortfarande har möjligheten.

Och om du kommer att lämna henne, bry dig inte om att komma tillbaka. Låt någon annan uppskatta henne och ge henne allt det hon förtjänar. Låt någon annan som är värd hennes kärlek att ta din plats.

Om Du Väljer Att Gå Din Väg, Kom Inte Tillbaka För Att Be Om En Andra Chans