Skip to Content

Om Hon Lämnar Dig Är Det För Att Du Inte Gett Henne Något Val

Om Hon Lämnar Dig Är Det För Att Du Inte Gett Henne Något Val

Du känner henne väl och du vet att hon är den typen av människa som inte ger upp lätt. Hon vänder inte ryggen till något utan att ha en bra orsak.

You know her too well and you know she isn’t the type of person who gives up on anything that easily. She doesn’t turn her back on anything for now good reason.

Hon är positiv och hon är en person som på något sätt alltid hittar något positivt där andra människor inte ens skulle leta.

Hon är en kämpe.

Hon slåss till sista andetaget för saker och ting hon anser vara värda det. Hon vilar aldrig och hon är aldrig nöjd, oavsett vad andra säger. Hon är bara inte en sådan person.

När hon lägger ner hela sin själ och hjärta i någonting, gör hon det till själva slutet. Det samma gäller dig. Du vet hur mycket hon vill ha dig och hur mycket hon skulle kämpa för dig.

Hon skulle slåss mot alla som skulle säga att du inte är bra för henne och hon skulle övertyga dem om raka motsatsen. Och hon skulle aldrig låta någon prata skit om dig, oavsett vad.

Oavsett hur du behandlar henne, skulle hon aldrig låta någon prata illa om dig. Ingen har rätt att göra det.

blond kvinna med näsring

Du betyder allt för henne.

Saken är den att du troligtvis inte förtjänar allt hon gör för dig. Du förtjänar inte hennes eviga kamp, du förtjänar inte hennes oändliga ansträngningar och du förtjänar inte att hon är tillsammans med dig eftersom du inte uppskattar henne.

Det finns säkerligen någon som skulle vara den tacksammaste mannen i världen av att ha henne till sin flickvän, men hon vill inte ha någon annan. Hon kan inte tänka sig själv tillsammans med någon annan man.

Hon vill ha dig. Det är dig hon känner och det är du – det har alltid varit du.

Du kommer alltid att ha en plats i hennes hjärta.

Oavsett vad som sker mellan er två, oavsett om hon fortfarande är tillsammans med dig de kommande åren eller inte, oavsett om du hittar någon annan eller att hon inser att hon kan älska någon annan än dig, kommer du alltid att ha en speciell i hennes hjärta.

Det är många som försökt övertala henne om att hon förtjänar någon bättre än dig och kanske kommer hon att fundera över det, men hennes hjärta vill inte lyssna.

Ensam ung kvinna som sitter på sängen

Hennes hjärta vill ha dig och hennes hjärta kommer troligtvis alltid att vilja ha bara dig.

Så, om du någonsin ser henne ge upp hoppet om dig, är det inte för att hon vill det utan för att hon känner att hon inte har något annat val.

Om hon inser att hon inte betyder lika mycket för dig som du betyder för henne, kommer det att krossa henne.

Om hon inser att hon är den som älskar mer eller att hon aldrig kommer att få så mycket som hon ger kommer att krossa hennes hjärta i tusen bitar. Vet du varför?

För att hon alltid är den som för omtänksam. Hon är alltid den som älskar mer och hon är alltid den som anstränger sig mest. Och för en gång skull hoppades hon att finna någon som skulle göra samma sak för henne.

Hon hoppades att du skulle vara den personen. Så om hon ser att hennes förhoppningar var förgäves kommer hon inte att klara av det.

Om hon känner sig ensam tillsammans med dig väljer hon att lämna dig.

Vad är det för mening att vara tillsammans med någon om du kommer att känna dig ensam? I samma ögonblick hon känner så tillsammans med dig, kommer hon att veta vad hon behöver göra.

kvinna i röd klänning i naturen

För om man ska vara tillsammans med någon och samtidigt känna sig ensam är det ett tydligt löfte om att hon, i slutändan, kommer att bli förkrossad. Varför i hela fridens namn skulle hon gå med på att låta det hända henne?

Ingen människa med sitt förnuft i behåll skulle det, så om du någonsin får henne att känna att du inte är hennes eller att hon inte kan räkna med dig när det inte finns något hon inte skulle göra för dig, kommer hon att inse att det är dags att lämna dig.

Hon kommer att inse att hon inte har någon framtid med dig.

Om hon känner att hon inte spelar någon roll, ser hon ingen mening att kämpa för dig.

Hon är en kämpe, men hon är inte dum. Hon kan bara kämpa för någon en viss tid innan hon inser att hon kämpar förgäves.

Om hon behöver slåss för din kärlek, om hon måste slåss för din tid eller för dig att lägga märke till henne, då kämpar hon för någon som klart och tydligt inte förtjänar henne.

Hon kämpar för någon som antingen inte värdesätter eller älskar henne. Och oavsett hur mycket hon vill ha dig, så lämnar hon dig hellre än att hon stannar kvar och kämpar för saker du borde ha gett henne av egen fri vilja.

kvinna som står ensam på bron

Det finns absolut ingen mening för henne att stanna kvar. Det är meningslöst att kämpa för någon som inte ser henne.

Om tanken slagit henne att du skulle kunna vara lyckligare utan henne än tillsammans med henne, väljer hon att göra dig lycklig.

Om du säger att hon är svår att älska, att hon är för krävande eller att hon kväver dig med alla sina känslor, kommer hon inte att försöka övertyga dig om motsatsen.

Hon skulle kunna slåss mot hela världen för dig, men hon kan inte slåss mot dig för dig.

I samma sekund hon märker att du besväras av hennes närvaro eller att du är glad när hon inte är närvarande, kommer hon att vilja göra dig lycklig och hon kommer att göra det genom att lämna dig.

Du ser, oavsett hur mycket hon älskar dig eller hur mycket hon behöver dig kommer hon inte att vilja binda fast dig. Hon kommer inte att tvinga dig att välja henne och hon kommer inte att be om någonting.

Hon kommer att kämpa så länge du ger henne någonting att kämpa för. Men hon vet också när hon ska sluta ge hela sig själv till någon som inte ger henne någonting i gengäld.

Och om hon går sin väg, ska du veta att hon gått sin väg eftersom du inte gav henne något annat val.

Om Hon Lämnar Dig Är Det För Att Du Inte Gett Henne Något Val