Skip to Content

Det Här Är Varför Du Inte Borde Släppa Taget Om Den Där Tjejen

Det Här Är Varför Du Inte Borde Släppa Taget Om Den Där Tjejen

Kanske har du ingen aning om vad du tillåter glida mellan fingrarna, men om några år, när du har haft din livs bästa dag, kommer du krypa ner i en tom säng och du stirrar upp i taket och hatar dig själv för att du inte har någon att dela din bra dag med.

Du kommer ångra att du lämnade den där tjejen som skulle se till att du var lycklig och som skulle se fram emot att dela de värsta dagarna med dig, och de bästa.

Först då kommer verkligheten komma ikapp dig.

Du hade inte bara en bra tjej vid din sida. Du hade en fantastisk tjej

Går bort i sommarsolnedgång

Hon är en av de fantastiska, sällsynta tjejerna, och det värsta du kan göra är att förstöra henne för att du inte vet vad du ska göra med henne.

Det värsta du kan göra är att låta henne rinna mellan dina fingrar.

Du har en tjej som inte är ute efter din bil, pengar eller gåvor. Hon vill ha din tid, ärlighet, ansträngning och att du väljer att prioritera henne.

Det är simpelt och enkelt. Hon är inte som någon annan tjej. Hon är inte ytlig. Allt hon vill är att ni fungerar och att du gör en insats.

Att förlora den här typen av tjej är något som du kommer att ångra för resten av ditt liv.

Hon är den typen av tjej som har ett bra hjärta och det är något man inte kan öva fram

Nattstående av den unga kvinnan i färgglada stadsljus

Ett bra hjärta är något du antingen har eller inte har. Din tjej är bara född med den kvaliteten och många människor inser inte värdet av denna gåva förrän det är för sent.

Om du är en av dessa människor, kommer du ångra det för resten av ditt liv.

Din tjej är den typ av tjej som lär dig hur du ska älska ordentligt

ung kvinna med långt hår och ryggsäck

Hon är en av dem som tycker att det enda sättet att älska är att ge kärlek osjälviskt. Allt annat, för henne, är bara ett försök att älska.

Din tjej är den typ av tjej som bryr sig om alla

vacker kvinna i vinterrock

Hon är en av de osjälviska tjejerna som sätter alla framför henne. Hon tittar ständigt på världen och försöker se hur hon kan hjälpa till.

Hon bär sin vänlighet på utsidan och hon är stolt över att dela den med resten av världen. Denna typ av tjej är unik och du skulle vara galen om du förlorade henne.

Din tjej har inte ett uns av elakhet i sin kropp

vacker kvinna med lila hår

Hon är en av de tjejer som inte skulle göra en fluga förnär. Hon är den som aldrig kommer skada dig. Hon skulle hellre ha sitt eget hjärta krossat än att se dig krossad.

Om du släpper tjejen som skulle sätta dig framför sig själv, så är du helt galen.

Din tjej är redo att gå igenom helvetet för dig

vacker kvinna med svart topp och solglasögon

Hon är en av de bra tjejerna som stannar genom med- och motgångar för killar som de älskar. Uppriktigt sagt finns det inte många tjejer där ute som skulle göra det.

Människor tenderar att fly det ögonblicket livet blir hårt. Men inte hon. För hon är bra. Hon är bra hela vägen till botten av hennes hjärta.

Din tjej är allt som din pappa sa åt dig att leta efter i en kvinna – och lite till

vacker ung kvinna med vit t-shirt

Hon är en av de tjejerna som är för bra för att vara din. Hon är en av de som gör att du undrar hur du kan få vara med henne och varför i hela friden hon har valt att vara med dig.

Men hon är också en av de bra tjejerna som inte tycker att hon är bättre än någon annan.

Hon är den som tycker att alla förtjänar sin tid och förtroende, och hon är redo att ge exakt det till resten av världen.

Bara för att du inte kan tro att hon är så bra som hon visat dig, bara för att du inte vet vad man ska göra med henne, betyder det inte att du borde krossa henne eller låta henne rinna mellan fingrarna.

Du borde göra en insats. Du borde berätta för henne hur du känner. Du borde visa henne att du bryr dig.

Du förstår – du får bara en bra tjej i ditt liv. Du kan ha andra bra tjejer också, men bara en bra tjej som du aldrig kommer att glömma för resten av ditt liv.

Låt inte den bra tjejen gå och gör vad som krävs för att hålla henne kvar, för du kommer ångra att du lät henne gå.

Det Här Är Varför Du Inte Borde Släppa Taget Om Den Där Tjejen