Skip to Content

Bry Dig Inte Om Att Sms:a Honom Ifall Han Gör Dessa 8 Saker

Bry Dig Inte Om Att Sms:a Honom Ifall Han Gör Dessa 8 Saker

1. Han skickar korta svar

man kör och skriver i telefon

Du tänker verkligen igenom dina meddelanden till honom. Du ser till så att de inte är tråkiga, att de visar hur intressant och rolig du är, och han svarar med ett enda ord.

Han samarbetar inte. Det krävs två för att sms:a. Ni måste anstränga er lika mycket, annars kommer ni ingenvart. Detta är den första indikatorn på att han inte är engagerad som du vill undvika till varje pris.

2. Han är för upptagen för att svara dig

kvinna vid trappan och tittar på publiken

De flesta människorna är uppkopplade på sina telefoner 24/7, så det är riktigt komiskt när någon inte svarar snabbt. Men man duschar, äter, sover och jobbar utan sin telefon.

Hur som helst, är han för upptagen för att svara inom loppet av en dag så behöver du inte ens bry dig om att sms:a honom. Ingen är så pass upptagen.

3. Han glömmer att skriva tillbaka

affärsman tittar på telefonen

Fråga dig själv om du någonsin har glömt bort honom. Svaret är förmodligen nej. Det beror på att du gillar honom och du bryr dig om honom.

Är han så upptagen att han inte ens kan avsätta en minut för att skriva till dig, då gillar han dig helt enkelt inte tillräckligt mycket. Det är den enda sanningen.

4. Han nämner sex alldeles för tidigt

naken kvinna i sängen

En man som inte har tagit sig tiden att lära känna dig men nämner sex så fort han får chansen är ingen bra man. Han är inte en person du kan bygga en relation med.

Han har bara en sak i åtanke och han säger dig att han bara är intresserad av att ha lite kul. Han vill inte lära känna dig på ett djupare plan.

Kom ihåg att sexting –nakenbilder och annat sexsnack – i ett tidigt stadie är en varningslampa att han inte är intresserad av att något seriöst.

5. Sena svar är en del av hans spel

man skriver på telefonen i mörkret

Han tror att det enda sättet att hålla en tjej intresserad är att leka med hennes hjärna. Allt börjar med sms.

Han skickar något och väntar sedan i timmar innan han svarar igen. Han kommer att ignorera ditt senaste sms så länge som han tror att han borde.

Om du gillar honom så kommer detta att fungera. Du kommer ständigt att längta efter hans nästa meddelande.

Men det enda han gör är att visa dig öppet att det står PLAYER på hans panna. Sluta sms:a honom – du har inte tid för såna här spel.

6. Han glömmer nämna att han är i ett förhållande

par som tittar på deras reflektion i vattnet

Han måste ha ”råkat glömma det”. Visst, som om du kan glömma att du är i ett förhållande, förlovad eller Gud förbjud gift. Tyvärr så är dejtingvärlden full av detta idag.

Behöver man ens säga att du inte ska sms:a tillbaka? Det bästa du kan göra är att blocka honom.

7. Han svarar inte

telefon

Det finns ingen anledning till att skriva om han inte svarat på föregående meddelande.

Det kommer att se ut som att du sms:ar med dig själv och inte med honom. Du kommer att framstå som desperat, och det kommer knappast få honom att vilja svara snabbare.

Det finns helt enkelt ingen poäng med att skriva mer. Svarar han inte på ditt meddelande så låt det vara.

8. Han blir arg när du inte svarar direkt

ledsen tjej som tittar till telefonen

Detta är en stor varningslampa. Du har ett eget liv och det finns fler möjliga orsaker till varför du inte kunde svara med en gång.

Och att han blir arg på dig på grund av detta är en varning som säger att du inte borde skriva till honom överhuvudtaget.

Att bli arg för något så oviktigt som att inte få ett svar samma sekund är ett tecken på kontrollbehov och ett svartsjukt beteende. Var försiktig.

Det finns en regel vad gäller sms som reder ut allt, och det är: Om din vän var i samma situation och ditt råd var ”svara inte honom”, så ge dig själv samma råd.

Vi uppnår oftast mer med de meddelandena som blivit ignorerade än de vi skickar.

Bry dig inte om att sms:a honom ifall han gör dessa 8 saker