Skip to Content

Om Han Verkligen Vill Ha Dig Så Kommer Han Göra Allt Som Krävs För Att Få Dig

Om Han Verkligen Vill Ha Dig Så Kommer Han Göra Allt Som Krävs För Att Få Dig

Du vill ha honom mer än något annat och du är redo att göra allt för att vinna över hans hjärta. Han låter dig vänta på hans samtal och istället för att skylla på honom så hittar du på ursäkter för hans beteende.

Han säger till dig att han behöver mer tid och istället för att bli arg på honom för att han leker med dig så visar du förståelse och medkänsla.

Vad gör han för dig i gengäld egentligen? Kommer han på några överraskningar, får han dig att känna dig speciell, visar han dig hur mycket han vill ha dig, visar han dig förståelse och medkänsla precis som du gör för honom?

Stanna upp ett ögonblick och öppna ögonen för sanningen! Om han verkligen vill ha dig så kommer han att göra allt som krävs för att få dig!

Känn sanningen, se sanningen, läs det om och om igen tills den når varje por av din kropp. Kära du, om han verkligen vill ha dig så skulle han aldrig få dig att vänta på att han smsar eller ringer.

Han skulle gå runt med sin telefon fastklistrad och kolla på den varje sekund för att se om du har svarat.

Om han verkligen ville ha dig så skulle han aldrig “inte ens i hans vildaste drömmar) berätta att han behöver mer tid att tänka på vad han verkligen vill.

Han skulle aldrig få dig att känna dig osäker eller orolig för hans nästa drag. Han skulle aldrig få dig att känna dig ovärdig kärleken och han skulle aldrig manipulera dig.

kvinna med telefonen och tittar utanför

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att göra allt som krävs för att få dig!

Om han verkligen bryr sig om dig så kommer han att se till att du ser det, hör det och tror på det! Han kommer inte att spendera flera timmar på att komma på de lamaste ursäkterna bara för att fortsätta manipulera dig.

Om han är skyldig till något så kommer han att erkänna det och be dig att förstå honom och förlåta honom.

Men om du inte gör det så kommer han inte att tvinga dig att göra det heller. Din lycka kommer att vara hans huvudprioritet och han kommer aldrig att få dig att känna dig mindre viktig genom att ta dig för givet.

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att överraska dig med en bukett vackra blommor för att påminna dig om din sanna skönhet, både inifrån och ut.

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att campa utanför din dörr och vänta på dig istället för att ignorera alla dina samtal.

Om han verkligen vill ha dig så kommer han alltid att se till att du känner dig bekväm istället för att bara tänka på sig själv.

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att behandla dig med respekt och få dig att känna dig uppskattad istället för försummad.

glad man och kvinna som kysser i köket

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att se till att han behandlar dig som hans prioritet och inte som ett alternativ.

Om han verkligen vill ha dig så kommer han att visa det med sina handlingar istället för falska ord!

Det är den enda sanningen som du behöver veta och allt annat är en lögn. Så sluta falla för hans smutsiga tricks och sluta hitta på ursäkter för hans skitiga beteende!

Du måste förstå att om han inte behandlar dig som han borde göra så betyder det att han bara spelar med dig och slösar bort din tid.

Det betyder att han inte är värdig dig och att du inte ska slösa en sekund till på honom och hans skitbeteende.

Matematiken är ganska enkel här. Om han inte VISAR dig att han verkligen vill ha dig så bör du inte tro på vad han säger. Om han inte försöker få dig att känna dig speciell så bör du aldrig acceptera smulorna som han ger dig.

Du förtjänar bättre. Du förtjänar att bli behandlad som den dam du är och du bör aldrig anstränga dig för att behaga hans skitiga, manipulerande, giriga ego eftersom han inte förtjänar något av det.

le kvinna med hatt och ryggsäck

Ju mer du behagar honom desto mer han tar han dig för givet. Ju mer du ringer honom desto mer ignorerar han dina samtal. Ju längre du väntar på honom desto längre tar han dig för givet!

När en man (läs: en riktig man) verkligen vill ha dig så skiter han inte på sig och börjar bete sig som obeslutsam, självisk och manipulerande. När en man (läs: en riktig man) verkligen vill ha dig så ser han till att göra vad som krävs för att ha dig!

Så, om han verkligen vill ha dig så kommer han att göra allt för att bevisa det för dig!

Han kommer inte att slösa sin tid på att spela spel med dig. Han kommer att hålla i din hand när du är rädd. Han kommer att krama dig när du känner dig ensam. Han kommer att överraska dig för att få dig att känna dig speciell och älskad.

Han kommer inte bara att säga dessa tre ord och tro att hans jobb är över. Han kommer att slåss mot allt och alla för att bevisa sin kärlek till dig och du behöver aldrig oroa dig för något.

När en man verkligen vill ha dig så ser han till att hjälpa dig, stödja dig och visa dig hur vacker du är istället för att bagatellisera dig och tvinga dig att övertänka alla hans handlingar.

När en man (läs: en riktig man) verkligen vill ha dig så får han dig aldrig att undra över vad hans riktiga avsikter är. Han bevisar sina ord med sina handlingar, han skyddar dig, han håller dig i sina armar och släpper dig aldrig, oavsett vad!

Om Han Verkligen Vill Ha Dig Så Kommer Han Göra Allt Som Krävs För Att Få Dig