Skip to Content

Hans Ansträngning Speglar Hans Kärlek För Dig

Hans Ansträngning Speglar Hans Kärlek För Dig

Har du någonsin befunnit dig i en situation där du gett ditt hjärta till någon som inte kunde återgälda dig?

I en situation där du gav all din energi i ett förhållande med någon som inte gav dig någonting tillbaka?

Har du någonsin väntat på att någon ska engagera sig i dig och visa dig att han brydde sig?

Har du hållit fast vid någon och vetat att du borde låta dem gå sin väg för att de aldrig skulle kunna ge dig kärleken du behövde?

Nå, jag har och jag kan säga att det är något av det värsta du kan känna. Du fortsätter att försöka med en kille som säger att han älskar dig men beter sig som att han inte bryr sig om dig det minsta.

Du fortsätter att prioritera någon som inte har någon plats för dig i sitt liv.

Och istället för att få kärlek får du lama ursäkter och motiveringar.

Du fortsätter att få sena samtal och ursäkter. Du får brutna löften om att saker och ting kommer att bli bättre och att han älskar dig. Istället för handlingar fortsätter du att få tomma ord.

en kvinna går ner på gatan sent på kvällen och skriver i telefon

Om du någonsin befunnit dig i något liknande, låt mig ge dig ett råd – om han beter sig som om han inte bryr sig om dig, börja tro honom.

Glöm allt han berättar för dig, glöm alla falska förhoppningar han ger dig. Lägg allt ditt fokus på ansträngningarna han lägger ner. Hans ansträngningar speglar hans kärlek till dig.

Den energi han lägger ner i förhållandet speglar hans intresse för dig. Tiden och tålamodet han har för dig speglar hans känslor för dig.

Jag hatar att behöva lägga upp det så här, men allt annat är rena skitsnacket.

Och det här är det sista du förtjänar att få från någon överhuvudtaget. Du behöver inte ödsla din tid på att jaga en kille som inte vet vad han vill.

Du behöver inte vänta på att någon ska välja dig och ta sitt förnuft till fånga. Du behöver inte vara omtänksam mot någon som vilseleder dig och som inte kan ge sig till dig.

en man och en kvinna pratar (2)

Du behöver inte skänka hela ditt hjärta till någon som bara ger dig hälften av sitt.

Så snälla du, inse ditt värde och lämna den här mannen som klart och tydligt inte förtjänar dig.

Sluta prioritera någon som inte har tillräckligt med anständighet att sätta dig högst upp på sin priolista. Sluta upp med att skänka din tid åt någon som alltid är för upptagen för dig.

Sluta bry dig om en kille som inte älskar någon annan än sig själv.

Istället för att välja honom, välj dig själv. Och istället för att försöka hitta hans goda sidor och egenskaper, fokusera på ditt eget värde.

Det är dags att du börjar uppskatta din egen tid, energi och ansträngningar. Och det är dags för dig att sluta ödsla tid på fel människor som aldrig kommer att återgälda och som aldrig kommer att respektera allt du gjort för dem.

För du är inte näst bäst och du behöver inse det. Du behöver en man som endast kommer att ha ögon för dig. En man som inte bara kommer att ge dig smulorna av sin kärlek.

en man och en kvinna dricker vin

En man som kommer ge dig sin odelade uppmärksamhet, hela tiden.

En man som aldrig låter dig fundera över hans avsikter. En man som vet att uppskatta dig och som kommer att vara överlycklig över att ha dig i sitt liv.

Du förtjänar en man som skänker dig hela sitt hjärta.

Och du behöver även veta att den här mannen finns där ute och att han kommer att hitta dig. Och han kommer att få dig att förstå att allting annat bara var att nöja sig med mindre än du förtjänar.

Så, sluta upp med att nöja dig med mindre än du förtjänar och sluta hålla fast vid någon som inte är tillräckligt god.

Se dig själv för den du verkligen är och inse ditt räta värde. Sluta upp med att bry dig om den här killen och gå vidare med ditt liv, som att han inte ens existerat.

För det här är precis det han förtjänar och det du är skyldig dig själv.

Hans Ansträngning Speglar Hans Kärlek För Dig